Video

Αργύρης Πανταζάρας: Αποκάλυψε το τέλος του Τάκη Δοξαρά στις Άγριες Μέλισσες

Αργύρης Πανταζάρας: Αποκάλυψε το τέλος του Τάκη Δοξαρά στις Άγριες Μέλισσες
Αργύρης Πανταζάρας: «Για εμένα είναι πολύ δύσκολος ο ρόλος. Κανένας δεν είναι κακός από τη θέλησή του», εξήγησε ο ηθοποιός τον ρόλο που υποδύεται στην πετυχημένη σειρά του ΑΝΤ1.

Καλεσμένος στη βραδινή τηλεοπτική εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2Night Show» ήταν ο Αργύρης Πανταζάρας, χθες Τετάρτη 20 Ιανουαρίου, όπου μίλησε- μεταξύ άλλων- για τον περίφημο ρόλο του ως Τάκης Δοξαράς, καθώς και για τα αισθήματα που του γεννά.

Ο Έλληνας ηθοποιός και σκηνοθέτης που σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου. άφησε για λίγο το Διαφάνι και τον θεσσαλικό κάμπο και επισκέφθηκε τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2Night Show» για μια άκρως απολαυστική συνέντευξη. Μίλησε φυσικά για τη συμμετοχή του στις «Άγριες Μέλισσες» και τον ρόλο του ως «Τάκης Δοξαράς» στην αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1.

Όπως ξεκαθάρισε ο ίδιος, δεν πιστεύει ότι αγαπήθηκε περισσότερο για αυτόν τον χαρακτήρα από άλλους στην καριέρα του μιας και έχει αγγίξει τους θεατές υποδυόμενος πολλούς και διαφορετικούς ρόλους. Επιπλέον, νιώθει υπερήφανος για τη δουλειά του και δεν πιστεύει ότι χρωστάει τίποτα σε κανέναν αλλά ούτε το αντίθετο.

«Αισθάνομαι ότι για κάθε βήμα που κερδίζεται, έχω ματώσει. Έχω ματώσει για να γίνω ηθοποιός για να παραμείνω καλλιτέχνης. Δεν μας χαρίστηκε τίποτα, ούτε μου χρωστάει κάποιος κάτι», σχολίασε χαρακτηριστικά. Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο ταξίδι του και τις εμπειρίες του από το Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών για την ταινία μικρού μήκους Motorway 65, στην οποία και πρωταγωνιστεί με την Έλλη Τρίγγου.

«Τώρα καταλαβαίνω τι εστί η τηλεόραση. Όποιος είπε ότι η τηλεόραση είναι εύκολη, μάλλον πέρασε και δεν κατάλαβε τίποτα. Σου φεύγει η μαγκιά», τόνισε αναφερόμενος στο γεγονός πως δεν είναι σε θεατρική σκηνή αλλά σε τηλεοπτικά στούντιο μιας και ήρθε σε επαφή με το νέο αυτό περιβάλλον και παραδέχθηκε πόσο δύσκολο είναι για έναν ηθοποιό να αποδώσει σε χρόνους και απαιτήσεις πολύ διαφορετικές από αυτές που έχει συνηθίσει στο θέατρο.

Μάλιστα, για τον ρόλο του ως «Τάκης Δοξαράς» στις Άγριες Μέλισσες είπε πως «για εμένα είναι πολύ δύσκολος ο ρόλος. Κανένας δεν είναι κακός από τη θέλησή του. Επίσης στο Διαφάνι δεν είναι κανένας καλός άνθρωπος. Αυτό το ρόλο το αντιμετώπισα ως ένα μπαλαντέρ».

«Μπαίνει στο Διαφάνι και λέει τα πράγματα με το όνομά τους. Τον Τάκη ήθελα να τον κάνω με τη δική μου αισθητική. Στο τέλος, πρέπει να ρωτήσω εσένα τι σου ξυπνάει ο Τάκης. Τον απεχθάνομαι τον Τάκη. Μιλούσα τόσο άσχημα στη Δρόσω που δεν άντεξα, έσπαγα μέσα μου. Το τέλος του Τάκη είναι πολύ κοντά. Τώρα καταλαβαίνω τι εστί τηλεόραση. Όποιος είπε ότι η τηλεόραση είναι εύκολη μάλλον πέρασε και δεν κατάλαβε τίποτα. Σου φεύγει η μαγκιά».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments