Αθλητισμός

Πέπε Ολυμπιακός: Πιστεύουν στον Πορτογάλο στο λιμάνι και δεν τον παραχωρούν

Πέπε Ολυμπιακός: Πιστεύουν στον Πορτογάλο στο λιμάνι και δεν τον παραχωρούν
Πέπε Ολυμπιακός: Μπορεί να μην έχει εντυπωσιάσει ακόμα αλλά δεν τον αφήνουν.

Ο Πέντρο Φιλίπε Φιγκεϊρέδο Ροντρίγκες, γνωστός και ως Πεπέ, ο Πορτογάλος επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, ο οποίος αγωνίζεται ως κεντρικός – αμυντικός μέσος για τον Ολυμπιακό, φαίνεται πως δεν έχει γοητεύσει με τις εμφανίσεις του.

Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσίευμα από το ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ, «και τι δεν θα έδιναν οι άνθρωποι της Γκιμαράες για να ξανάπαιρναν πίσω τον Πέπε… Γη και ύδωρ θα έδιναν οι Πορτογάλοι για τον χαφ των Πειραιωτών, αλλά σε αυτή τη φάση δεν τίθεται καν θέμα για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή». Αυτό που πιστεύουν στον Ρέντη είναι ότι θα… ξυπνήσει και πως την Τετάρτη στο Αγρίνιο έκανε την αρχή.

Να θυμίσουμε πως στις 7 Σεπτεμβρίου 2020, ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Πεπέ με τετραετές συμβόλαιο. Με ένα μήνυμα μέσα από τα social media, ο Πέπε είπε «αντίο» στην πρώην ομάδα του, στη Γκιμαράες. «Θα μπορούσα να πω ότι ολοκληρώθηκε η σχέση μου με τη Βιτόρια Γκιμαράες, αλλά δεν ισχύει, επειδή θα σας υποστηρίζω, αλλά από την πλευρά που με στιγμάτισε περισσότερο.

Αυτήν των φανταστικών οπαδών που έχει αυτός ο σύλλογος που με έκανε μεγάλο και πιο μεγάλο. Σε όλους εσάς έχω να πω ένα ευχαριστώ για όλα όσα μου προσφέρατε από τη στιγμή της άφιξής μου μέχρι την αποχώρησή μου. Δεν έχω λόγια για να εκφραστώ για όσα μου προσφέρατε. Θέλω να πω ευχαριστώ τον πρόεδρο Ζούλιο Μέντες που πίστευε τις δυνατότητές μου και που μου έκανε την τιμή να εκπροσωπήσω τη Βιτόρια.

Ευχαριστώ τα τεχνικά σταφ που με βοήθησαν ώστε να αναπτυχθώ ως παίκτης και ως άνθρωπος. Ευχαριστώ και το ιατρικό τιμ που με βοήθησε ώστε να μπορώ να δώσω το 100% στον αγωνιστικό χώρο. Ευχαριστώ την Γκιμαράες που μου έδωσε την πιο όμορφη γυναίκα στον κόσμο. Τα λέμε Βιτόρια. Εύχομαι πολλές επιτυχίες και να πετύχεις τους στόχους σου».

Νέο κεφάλαιο, στη ζωή και την καριέρα του Πέπε, αποτελεί λοιπόν, το λιμάνι. Ο μέσος, μέχρι πρότινος, της Γκιμαράες μπήκε σε διαδικασία «Ρέντη» και φάνηκε να είναι έτοιμος, για νέες προκλήσεις, για νέους ορίζοντες, για τίτλους, για διακρίσεις, για νέες κορυφές! Και αυτό που μένει, είναι να το δείξει.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments