Lifestyle

Κατερίνα Καινούργιου έγκυος: Φουντώνουν οι φήμες – Τα αινιγματικά σχόλια από συναδέλφους της

Κατερίνα Καινούργιου έγκυος: Φουντώνουν οι φήμες – Τα αινιγματικά σχόλια από συναδέλφους της
Κατερίνα Καινούργιου έγκυος: Κυκλοφορούν για πιθανή εγκυμοσύνη της.

Αίσθηση έχουν προκαλέσει τις τελευταίες ώρες οι φήμες που κυκλοφορούν ότι η Κατερίνα Καινούργιου είναι έγκυος περιμένοντας το πρώτο της παιδί, με το on air σχόλιο από τον συνεργάτη της, Γρηγόρη Γκουντάρα, το πρωί της Παρασκευής, να δίνει νέα… τροφή για σχόλια.

Πιο αναλυτικά, όταν η καλλονή παρουσιάστρια είπε ενώ ήταν ζωντανά στην εκπομπή της, το «Ευτυχείτε», ότι «μου ήρθε ένα μήνυμα και με συγκίνησε, εγώ μάλλον είμαι πολύ ευσυγκίνητη τώρα. Μου είπε κάτι πολύ όμορφο τώρα, είμαι λίγο ευσυγκίνητη τώρα τελευταία», ο Γρηγόρης Γκουντάρας σχολίασε πως «όλες οι γυναίκες στην κατάσταση σου».

Μάλιστα το σχόλιο έπαιξε και στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, στο «Καλό Μεσημεράκι», ο οποίος είναι καλός της φίλος και παλιός της συνεργάτης. «Να ζήσουμε όλοι, μπράβο Κατερίνα», αναφώνησε ο ταλαντούχος παρουσιαστής. Πολλοί είναι εκείνοι που συνέδεσαν τα παραπάνω σχόλια με το γεγονός ότι η Κατερίνα Καινούργιου την προηγούμενη εβδομάδα έφυγε νωρίτερα από την εκπομπή της με αδιαθεσία.

Λίγες ημέρες μετά αισθάνθηκε ζάλη στην ενότητα της μαγειρικής. «Η πρασόπιτα μου έχει φάει τη μύτη τόση ώρα. Ανυπομονώ να κάνω βουτιά πάνω της. Δεν έχω φάει ακόμη πρωινό και έχω τις ζαλάδες μου, πρέπει να παίρνω και τις βιταμίνες μου και τα λοιπά», σχολίασε χαρακτηριστικά. «Μην βιάζεσαι να πεις ακόμη για τις ζαλάδες. Είναι νωρίς», της απάντησε ο Γρηγόρης Γκουντάρας με εκείνη χαμογελώντας να λέει: «Όχι, όντως έχω ζαλάδες».

Για αυτό κυκλοφορούν φήμες ότι υπάρχει πιθανή εγκυμοσύνη. Σε αυτό το σημείο να θυμίσουμε πως η Κατερίνα Καινούργιου είναι ζευγάρι με τον επιχειρηματία Φίλιππο Τσαγκρίδη και συχνά πυκνά αναφέρεται σε θέματα γάμου με τελευταία αναφορά στο νυφικό όπου σύμφωνα με δήλωσή της θέλει να φορέσει δημιουργία του σχεδιαστή Βασίλη Ζούλια.

Πάντως, πριν από δύο εβδομάδες περίπου, η Κατερίνα Καινούργιου βγήκε στην πρωινή εκπομπή της και μίλησε για το έκτακτο θέμα υγείας που κλήθηκε να αντιμετωπίσει. Όπως αποκάλυψε η ίδια η παρουσιάστρια τόσο στους συνεργάτες της που ήταν μαζί της εκείνη τη στιγμή όσο και στο τηλεοπτικό κοινό, έπαθε μια κρίση πανικού.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments