Αθλητισμός

Καγκάβα ΠΑΟΚ: Αυτά είναι τα οικονομικά δεδομένα για τον Ιάπωνα που έρχεται στον «Δικέφαλο»

Καγκάβα ΠΑΟΚ: Αυτά είναι τα οικονομικά δεδομένα για τον Ιάπωνα που έρχεται στον «Δικέφαλο»
Καγκάβα ΠΑΟΚ: Τι ρόλο έπαιξε ο Γιώργος Σαββίδης.

Ο Σίντζι Καγκάβα δεν είναι άγνωστος στο ελληνικό κοινό που τον γνωρίζει από τις συμμετοχές του σε μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και τα ματς που έχει δώσει με την Εθνική Ιαπωνίας. Άλλωστε, ο Ιάπωνας πρώην παίκτης των Μπορούσια Ντόρτμουντ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν ο καλοκαιρινός στόχος του ΠΑΟΚ για να κάνει τη διαφορά στη μεσοεπιθετική του γραμμή.

Αυτή τη φορά ο «Δικέφαλος του Βορρά» είναι ένα βήμα πριν την ολοκλήρωση της μετακίνησης του Ιάπωνα σταρ στην Τούμπα για να φορέσει την ασπρόμαυρη φανέλα.

Σύμφωνα με το metrosport.gr, ο Ιάπωνας έρχεται στη Θεσσαλονίκη με την άκρως θετική γνώμη της οικογένειας Σαββίδη και ειδικά του Γιώργου. Όλα δείχνουν ότι ο γιος του ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον ποδοσφαιριστή και πίεσε για να προχωρήσει πιο γρήγορα η υπόθεσή του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Καγκάβα για τον επόμενο 1,5 χρόνο θα φορά την ασπρόμαυρη φανέλα. Αύριο Δευτέρα αναμένεται να αφιχθεί στη Θεσσαλονίκη για να κάνει τις τελικές συζητήσεις, να περάσει τις κλασικές και απαραίτηες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιό του που θα τον ενεργοποιήσει και πάλι μετά τις αρχές Οκτωβρίου όταν και έμεινε ελεύθερος από την Σαραγόσα.

Τα οικονομικά δεδομένα για τον Ιάπωνα μπαλαδόρο

O Σίντζι Καγκάβα θα πάρει πολύ λιγότερα από το ένα εκατομμύριο ευρώ που ζητούσε στην προηγούμενη διαπραγμάτευσή του το περασμένο καλοκαίρι. Σύμφωνα με το ίδιο σάιτ θα πάρει περίπου 250.000 ευρώ μέχρι το τέλος της τωρινής σεζόν και 500 με 600 χιλιάδες για τη νέα.

Ο Καγκάβα μπορεί να μην είχε ομάδα το τελευταίο διάστημα, αλλά δεν παραιτήθηκε. Τους τελευταίους μήνες έκανε ατομικές προπονήσεις, και μάλιστα με την επίβλεψη γυμναστή, παραμένοντας στην Σαραγόσα. Εκεί είχε μαζί του τον επίσης ελεύθερο, πλέον, συμπαίκτη του στην ισπανική ομάδα, Κολομβιανό αμυντικό μέσο, Ντάνιελ Τόρες.

Όσο χρόνο κι αν χρειαστεί ο Καγκάβα για να προσαρμοστεί, αν όλα πάνε καλά στις συζητήσεις για το συμβόλαιό του, τότε είναι δεδομένο ότι μπορεί να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ. Μπορεί να μην είναι στα επίπεδα του παίκτη που ήταν στην Ντόρτμουντ ή τη Γιουνάιτεντ, αλλά η ποιότητά του και η εμπειρία του είναι αδιαμφισβήτητες.

Θυμηθείτε μερικά από τα ωραιότερα γκολ του

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments