Lifestyle

Γιώργος Λιανός: «Οι παίκτες φέτος δεν έφτασαν να κλέψουν ή να πουλήσουν τα παπούτσια τους»

Γιώργος Λιανός: «Οι παίκτες φέτος δεν έφτασαν να κλέψουν ή να πουλήσουν τα παπούτσια τους»
Γιώργος Λιανός: Ο παρουσιαστής αποκάλυψε τον λόγο που θα επιστρέψει στην Ελλάδα και θα κάνει ένα διάλειμμα από την παρουσίαση του Survivor.

Στην εκπομπή “Ευτυχείτε” μίλησε το πρωί της Δευτέρας ο παρουσιαστής του Survivor Γιώργος Λιανός. Ο ίδιος εμφανίστηκε μέσω skype από τον Άγιο Δομίνικο και έκανε μια μεγάλη και ωραία κουβέντα με την Κατερίνα Καινούργιου και τους συνεργάτες της.

Μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Λιανός αποκάλυψε τον λόγο που θα επιστρέψει στην Ελλάδα και θα κάνει ένα διάλειμμα από την παρουσίαση του “Survivor”. «Δεν ισχύει ότι θα παρουσιάσω το Voice. Δικαιούμαι δύο εβδομάδες να γυρίσω, σπαστά μία και μία. Και αυτή την περίοδο θα παρουσιάσει ο Ατζούν και ίσως κάνω εγώ σχολιασμό από την Αθήνα. Στην Ελλάδα θα γυρίσω για να δω τα παιδιά μου», είπε ο Γιώργος Λιανός.

Για την Ανθή Σαλαγκούδη και το πώς αντέδρασε όταν ανακηρύχθηκε η δημοφιλέστερη παίκτρια ο Γιώργος Λιανός είπε:

«Τα αποτελέσματα τα μαθαίνω λίγο πριν τα ανακοινώσουν. Η αντίδρασή μου πρέπει να είναι φυσιολογική και νομίζω φάνηκε η έκπληξή μου. Εμείς δεχόμαστε το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας από μία ανεξάρτητη αρχή που λαμβάνει τα μηνύματα αυτά σε συνεργασία με την εταιρεία τηλεφωνίας και με συμβολαιογράφο. Κατόπιν το αποτέλεσμα έρχεται σε εμάς. Μπορεί οποιοσδήποτε θέλει να παρέμβει και να ζητήσει τα ακριβή στοιχεία και το αποτέλεσμα».

Οι αλλαγές στο σύστημα ψηφοφορίας και ο πιο δημοφιλής παίκτης

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής οι αλλαγές που έρχονται στο σύστημα της ψηφοφορίας θα είναι ότι δεν θα υπάρχει πλέον ο πιο δημοφιλής παίκτης: «Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορώ να δώσω πολλές πληροφορίες για αυτό το θέμα, αλλά προς αυτή την κατεύθυνση κινούμαστε. Από ότι φάνηκε και στα social media του Survivor έχει γίνει μία μεγάλη δημοσκόπηση, οπότε οφείλουμε να ακούμε και τη γνώμη του κόσμου και να γίνεται μία συζήτηση για να έχουμε το πιο δίκαιο αποτέλεσμα. Γενικότερα επειδή θέλουμε να αποφύγουμε φαινόμενα που έχουν γίνει και στο παρελθόν – πχ με τον Χανταμπάκη που γινόταν πράγματα που δεν είναι καθόλου όμορφα – πάντα η ψήφος είναι θετική, ο τηλεθεατής ψηφίζει ποιος θέλει να παραμείνει στο Survivor» είπε ο Λιανός. Μία ακόμα αλλαγή που βρίσκεται στο τραπέζι είναι το αγώνισμα ατομικής ασυλίας. Δηλαδή αυτός που κερδίζει στο αγώνισμα ασυλίας να μπορεί να υποδείξει έναν συμπαίκτη η συμπαίκτρια για αποχώρηση.

Ο Γιώργος Λιανός ανέφερε ότι είναι λογικό οι φίλοι και γνωστοί ενός παίκτη να συσπειρώνονται για να τον υποστηρίξουν όπως έγινε στην περίπτωση της Ανθής. Ο Λιανός έλαβε πάρα πολλά μηνύματα για την ψηφοφορία υπέρ της Ανθής και είπε: «Απλά δεν είναι ο ρόλος μου να πάρω θέση για αυτό που συνέβη γιατί είναι μέσα στους κανόνες οι οποίοι έχουν τεθεί μέχρι στιγμής. Κάθε παίκτης προσπαθεί να δημιουργήσει μία δική του επιρροή στην ομάδα». Αναφορικά με το γεγονός ότι οι νέες παίκτριες μεταφέρουν το κλίμα που επικρατεί έξω από το παιχνίδι στους «εσώκλειστους» του Αγίου Δομίνικου ο Λιανός είπε ότι ισχύει ότι οι παίκτες πλέον γνωρίζουν τι συμβαίνει στον έξω κόσμο και αυτό ήθελε η παραγωγή.

«Εχω πολλούς αγαπημένους παίκτες και όλα τα συμπαθώ εξίσου τα παιδιά, αν ρωτήσετε οποιονδήποτε παίκτη αν θα του λείψει να φύγει από το Survivor, θα του λείψει πολύ νομίζω»

Oι παίκτες φέτος, το έχουν ζήσει, έχουν ακολουθήσει τις εντολές της παραγωγής, δεν έχουν μπει στο τριπάκι ούτε να κλέψουν ούτε να πουλήσουν τα παπούτσια τους. ειπε ο Γιώργος Λιανός. «Οι αντιδράσεις των παικτών φαίνονται υπερβολικές, αλλά η πραγματικότητά τους αυτή τη στιγμή είναι η παραλία. Δεν με εκπλήσσει τίποτα, είναι η τρίτη χρονιά που βρίσκομαι στο Survivor και καταλαβαίνω ότι κάθε παίκτης έχει πολλές πτυχές»

Ο Γιώργος Λιανός είπε επίσης ότι η παραγωγή δεν ασχολείται με τα ερωτικά σκιρτήματα των παικτών εκτός αν συμβούν μπροστά στις κάμερες. «Υπάρχουν πολλά σημεία τα οποία μπορούν να απομονωθούν οι παίκτες και να κάνουν ιδιωτικές συζητήσεις. Ξέρουν ότι υπάρχουν βραδινές κάμερες που τραβάνε κάθε στιγμή. Οι παίκτες πλέον, τους έχει ρουφήξει η ενέργεια του νησιού, η κατάσταση που ζουν και αυτά που παρακολουθούμε είναι 100% αληθινά». Ο Γιώργος Λιανός είπε ότι δεν γυρίζει στην Ελλάδα για να παρουσιάσει το Voice, αλλά για να δει τα παιδιά του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments