Video

Ελίφ επεισόδιο 763: Τι θα δούμε σήμερα Δευτέρα 25/01 – Ο Ταρίκ αποφασίζει να πάει στο Μιλάνο με τη Ράνα

Ελίφ επεισόδιο 763: Τι θα δούμε σήμερα Δευτέρα 25/01 – Ο Ταρίκ αποφασίζει να πάει στο Μιλάνο με τη Ράνα
Ελίφ επεισόδιο 763: Ο Ταρίκ πηγαίνει στην εταιρία και πρέπει να μιλήσει στον Κερέμ και του λέει πως τελικά θα πάει εκείνος στο Μιλάνο γιατί είναι απαραίτητο να κανονίσει κάποιες δουλειές.

Ο Ταρίκ και η Ράνα παίρνουν πρωινό στο σπίτι της και εκείνος της λέει πως θα ήθελε αυτό να συμβαίνει κάθε πρωί. Η Ράνα χαίρεται με τα λόγια του αλλά είναι λυπημένη γιατί θέλει να πάει μαζί του στο Μιλάνο και αυτό δεν μπορεί να της το υποσχεθεί. Η Ράνα επιμένει πως αυτό το ταξίδι θα κάνει καλό στη σχέση τους. Ο Ταρίκ αποφασίζει να κάνει τελικά μαζί της το ταξίδι στο Μιλάνο. Η Ράνα είναι ενθουσιασμένη.

Ο Ταρίκ πηγαίνει στην εταιρία και πρέπει να μιλήσει στον Κερέμ και του λέει πως τελικά θα πάει εκείνος στο Μιλάνο γιατί είναι απαραίτητο να κανονίσει κάποιες δουλειές. Ο Κερέμ ξαφνιάζεται από την απόφαση του και τη βρίσκει παράξενη. Η Παρλά ετοιμάζεται για το ταξίδι στο Μιλάνο και ζητάει από τη Γιλντίζ να ετοιμάσει τη βαλίτσα του Κερέμ. Η Παρλά είναι ενθουσιασμένη γιατί δεν μπορούσε να πείσει τον Κερέμ να πάνε ούτε για έναν καφέ και τώρα θα ταξιδέψουν στο εξωτερικό μαζί.

Δεν γνωρίζει τίποτα ακόμα για τη συζήτηση του Ταρίκ με τον Κερέμ. Η Ελίφ προσπαθεί να βρει τρόπο να επικοινωνήσει με την αστυνομία. Ο Σαφάκ συναντάει τυχαία τη Ζουλιντέ στο δρόμο και τη ρωτάει γιατί δεν επιστρέφει να δουλέψει στο μαγαζί της Τουλάι. Της λέει πως είναι πολύ θυμωμένος επειδή εξαιτίας της μητέρας του έχασε τη δουλειά της. Η Ματσιντέ σκέφτεται το όνειρο που είδε με τη Μελέκ. Είναι πολύ λυπημένη επειδή δεν μπορεί να βρει την Ελίφ και πιστεύει πως η Μελέκ της στέλνει με αυτό τον τρόπο ένα μήνυμα.

Ο Κερέμ επιστρέφει σπίτι και βλέπει τις βαλίτσες της Παρλά. Είναι αναγκασμένος να πει στην Παρλά και τη Χουμεϊρά πως δεν θα πάει τελικά στο Μιλάνο και πως στη θέση του θα πάει ο Ταρίκ. Η Παρλά απογοητεύεται και η Χουμεϊρά γίνεται έξαλλη. Θέλει να μάθει γιατί ο Ταρίκ άλλαξε γνώμη. Τον καλεί αλλά δεν της απαντάει. Ο Κερέμ υπόσχεται στην Παρλά να κάνουν κάποια άλλη στιγμή αυτό το ταξίδι. Η υπόσχεση του ηρεμεί την Παρλά αλλά όχι και τη Χουμεϊρά. Ο Γιουνούς ανακοινώνει στη Μπιρτσέ πως θα ταξιδέψει και αυτή στο Μιλάνο μαζί τους.

Η κοπέλα νιώθει υπέροχα και ο Γιουνούς της ζητάει να ετοιμάσει γρήγορα τα πράγματά της για το ταξίδι. Η Βιλντάν αναγκάζεται να βγει από το σπίτι και η Ελίφ βρίσκει την ευκαιρία που έψαχνε και το σκάει. Θέλει να πάει στο αστυνομικό τμήμα. Η Ζουλιντέ θέλει να επιστρέψει στη δουλειά της στο μαγαζί της Τουλάι αλλά δεν μπορεί να ξεχάσει τα λόγια και τις πράξεις της Λεμάν. Φοβάται πως αν επιστρέψει η Λεμάν θα κάνει πάλι δύσκολη τη ζωή στην Τουλάι.

Η ιστορία της «Ελίφ»

Αυτή είναι η ιστορία της Ελίφ, ενός καλοσυνάτου μικρού κοριτσιού, που γίνεται πιόνι στις αντιπαλότητες της ισχυρής οικογένειας Εμιρόγλου. Η γλυκιά Ελίφ είναι έξι ετών όταν η άρρωστη μητέρα της, Μελέκ, την παραδίδει κρυφά στην πλούσια οικογένεια Εμιρόγλου. Αν και δεν το γνωρίζει,  η Ελίφ είναι το παιδί του Κενάν Εμιρόγλου, του μεγαλύτερου γιου της οικογένειας. Δεν γνωρίζει ότι το παιδί είναι δικό του, παρόλο, που ήταν τρελά ερωτευμένος με τη μητέρα της, Μελέκ η οποία δούλευε στο αρχοντικό. Αλλά πριν από έξι χρόνια, η Μελέκ αναγκάστηκε να τον εγκαταλείψει, φοβούμενη για τη ζωή της κόρης της. Τώρα, μπορεί η έμφυτη ευγένεια της Ελίφ και η αναγνώριση της αδικίας, που έγινε σε εκείνη και την οικογένειά της να φέρουν την ευτυχία στο σπιτικό των Εμιρόγλου;

Η Μελέκ ήταν υπάλληλος στην πλούσια οικογένεια Εμιρόγλου και ερωτεύτηκε τον αγαπημένο γιο της οικογένειας, τον Κέναν. Όμως η οικογένειά του ήταν ενάντια σε αυτή την ένωση και η μητέρα του, Αλιγιέ, ανάγκασε τη Μελέκ να φύγει μακριά με φοβερές απειλές. Στο παρελθόν η Αλιγιέ είχε χαράξει ξανά τη μοίρα της Μελέκ, όταν εκείνη ήταν ακόμα μωρό, κάτι που κανείς δεν γνωρίζει, εκτός από τον μεγαλύτερο αδελφό της, τον Μελίχ. Η Μελέκ, δεν είχε άλλη επιλογή από το να φύγει και να αφήσει τον Κενάν να πιστεύει ότι τον είχε εγκαταλείψει, χωρίς ποτέ να μάθει πως ήταν έγκυος στο παιδί του. Μετά τη φυγή της από το αρχοντικό των Εμιρόγλου, η ζωή της Μελέκ έγινε μια κόλαση.

DreamLab app: Η Τεχνητή Νοημοσύνη μας βοηθάει να κάνουμε πιο έξυπνες διατροφικές επιλογές

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments