Ελλάδα

Πέθανε ο Βασίλης Τριανταφύλλου

Πέθανε ο Βασίλης Τριανταφύλλου
Ο Βασίλης υπηρέτησε για περισσότερα από 35 χρόνια τη δημοσιογραφία.

Στο πένθος έχει βυθιστεί ο δημοσιογραφικός κόσμος, καθώς αργά το βράδυ της Δευτέρας 25 Ιανουαρίου 2020 έφυγε από τη ζωή, μετά από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο, ο δημοσιογράφος και διευθυντής έκδοσης της εφημερίδας Realnews, Βασίλης Τριανταφύλλου.

Ο Βασίλης υπηρέτησε για περισσότερα από 35 χρόνια τη δημοσιογραφία με ήθος και αξιοπρέπεια. Βρισκόταν στην ηγετική ομάδα της εφημερίδας, Realnews, από την πρώτη ημέρα της έκδοσης της και αγκάλιαζε με αγάπη όλους τους συναδέλφους του. Η διοίκηση και οι εργαζόμενοι του Real Group τον αποχαιρετούν με βαθιά οδύνη. “Οι σκέψεις όλων αυτή την ώρα είναι στη σύζυγο του, στον μονάκριβο γιο του και στους οικείους του. Καλό ταξίδι Βασίλη”, αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Για το θάνατό του έγραψε και ο δημοσιογράφος Βασίλης Μπουζιώτης, στο Facebook:

«Αντίο αγαπημένε μου Βασίλη. Στο τελευταίο τηλεφώνημα μας, πριν από λίγες μέρες, που ακουγόσουν με το ζόρι σε παρακάλεσα να το παλέψεις κι άλλο-κι ας ήξερα πως δεν είχες πια άλλες αντοχές μετά από τόσους πολλούς μήνες. “Κουράστηκα ρε Billy”μου είπες. Ήξερα τόσο καιρό πως φεύγεις κι όμως το τηλεφώνημα της Αναστασίας με έριξε στο γκρεμό. Δεν ήσουν μόνο ο τελειομανής, ακριβοδίκαιος, αδέκαστος διευθυντής της Real News και ο μάχιμος δημοσιογράφος με τα πολλά χιλιόμετρα στο χώρο.

Ήσουν η κολόνα της εφημερίδας, ο άγρυπνος φρουρός από νωρίς το πρωί ως αργά το βράδυ. Κορυφαίος γραφιάς και …καπετάνιος, μα συνάμα κι ένας ξεχωριστός άνθρωπος με μεγάλη κατανόηση και μεγάλη καρδιά. Με ευαισθησίες που κρατούσες για λίγους, με κατανόηση, με τρυφερότητα στους γκρεμούς και τις απώλειες μας-ένας φίλος/ συγγενής καρδιάς. Κάθε πρωί από τότε που μοιραζόσουν στο σπίτι και στο νοσοκομείο κοντοστεκόμουν στο γραφείο σου μήπως και σε δω,να πιούμε τον πρώτο καφέ της ημέρας με πειράγματα και γέλια,με γκρίνιες και συζητήσεις ουσίας, με σιωπές ηχηρές.

Δεν σου άρεσαν τα μεγάλα λογία, μα Βασίλη μου αγαπημένε έγινες συγγενής μου τόσα χρόνια στην οικογένεια τηςReal. Ένας κατάδικος μου άνθρωπος. Με προετοίμαζες πως θα φύγεις και θύμωνα ή έφευγα βιαστικά μακριά σου. Στο είχα πει πως δεν άντεχα άλλη μια μεγάλη απώλεια… Δεν θέλω να το πιστέψω ότι το έσκασες! Αντίο Βασίλη μου. Σε ευχαριστώ για όλα από καρδιάς. Θα μου/ μας λείψεις πάρα πολύ».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments