Lifestyle

H «Τόκιο» του «La casa de papel» topless στο κρεβάτι και με νέο λουκ

H «Τόκιο» του «La casa de papel» topless στο κρεβάτι και με νέο λουκ
«Τόκιο» - «La casa de papel»: Η ηθοποιός σε κάθε της ανάρτηση βάζει "φωτιά" στο Instagram.

Η μεγάλη σειρά του Netflix, «La casa de papel», μετρά αντίστροφα για την μεγάλη επιστροφή της πέμπτης και τελευταίας σεζόν. Οι πρωταγωνιστές της κάνουν διάλειμμα από τα γυρίσματα και οι φανς ανυπομονούν να τους απολαύσουν στην μικρή οθόνη. Μέχρι να γίνει όμως αυτό, αρκούνται στο να θαυμάζουν την αγαπημένη ηρωίδα «Τόκιο».

Η κατά κόσμον Ούρσουλα Κορμπερό, που είδε το κασέ της να εκτοξεύεται και να γίνεται παγκοσμίως γνωστή μέσα από τα σειρά, ενώ οι followers της ανέρχονται στους 21 εκατομμύρια, συνεχίζει να αναστατώνει το Instagram με τις σέξι φωτογραφίες της. Αυτή τη φορά, ανέβασε δύο topless φωτογραφίες της.

Συγκεκριμένα, φαίνεται να κάθεται στο κρεβάτι της φορώντας μόνο το εσώρουχό της και ένα ζευγάρι μαύρα αρβυλάκια. Με τα λυγισμένα πόδια της κρύβει το στήθος της ενώ τον λαιμό της κοσμεί ένα chain necklace. Μάλιστα, η 31χρονη έχει βάψει μια τούφα από τα μαλλιά της ξανθιά, ανανεώνοντας έτσι το λουκ της.

Οι νέες σέξι φωτογραφίες της έκαναν τους ακολούθους της να παραληρήσουν και τα likes να πέσουν βροχή.

Η «Τόκιο» έχει συνηθίσει τους ακολούθους της σε αισθησιακές και ημίγυμνες φωτογραφίες της.

Παλαιότερα είχε ποζάρει κρύβοντας το στήθος με το μπράτσο της ενώ ακουμπούσε τον ήλιο ή το φεγγάρι με το χέρι της. Την ίδια ώρα, φορούσε μόνο ένα εσώρουχο ενώ επικρατούσε κυρίως σκοτάδι. Αξίζει να αναφερθεί ότι από το 2016, έχει σχέση με τον ηθοποιό Τσίνο Νταρίν, που τον γνώρισε στο πλατό της τηλεοπτικής εκπομπής «La Εmbajada», και ο οποίος είναι αυτός που πολλές φορές την φωτογραφίζει. 

svg%3E

Η Ούρσουλα Κορμπερό Ντελγκάντο γεννήθηκε στην Βαρκελώνη της Ισπανίας στις 11 Αυγούστου 1989. Είναι γνωστή για τους ρόλους της ως «Ρουθ» στη σειρά «Física o Química» του ισπανικού τηλεοπτικού σταθμού Antena 3 , ως «Μαργαρίτα» της Αυστρίας στη σειρά «Ιζαμπέλ», ως «Έστερ Σαλίνας» στη σειρά «La embajada» και ως «Τόκιο» στην τηλεοπτική σειρά La Casa de Papel (στα ελληνικά μεταφράζεται ως «Η Τέλεια Ληστεία»). Γνώρισε την επιτυχία μέσα από τη σειρά – φαινόμενο του Netflix και ήδη κυνηγάει μια καριέρα στον αμερικανικό κινηματογράφο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments