Lifestyle

Ελίζαμπεθ Ελέτσι: Επέστρεψε από τον Άγιο Δομίνικο – Ποια τα πρώτα της λόγια

Ελίζαμπεθ Ελέτσι: Επέστρεψε από τον Άγιο Δομίνικο – Ποια τα πρώτα της λόγια
Ελίζαμπεθ Ελέτσι: «Ήταν άδικη η αποχώρησή μου από το Survivor» τονίζει η δημοσιογράφος.

Παρελθόν από το φετινό Survivor αποτελεί η Ελίζαμπεθ Ελέτσι. Η δημοσιογράφος που αποχώρησε από το παιχνίδι επιβίωσης επέστρεψε στην Ελλάδα και από το αεροδρόμιο έκανε τις πρώτες της δηλώσεις βάζοντας έτσι οριστικό τέλος στις φήμες που την ήθελαν να ξαναμπαίνει στο ριάλιτι.

Αν και ήταν κουρασμένη από το πολύωρο ταξίδι μίλησε με χαμόγελο στους δημοσιογράφους σημειώνοντας πως οι κλίκες ήταν που την έβγαλαν εκτός παιχνιδιού: «Δεν περίμενα να φύγω το αγάπησα το Survivor. Βεβαίως και υπάρχουν κλίκες που με έβγαλαν εκτός παιχνιδιού» είπε χαρακτηριστικά. Στην ερώτηση που της τέθηκε εάν θα ξαναγυρίσει το παιχνίδι απάντησε: «Δεν ξέρω αν θα ξαναγυρίσω». Ωστόσο, από την στιγμή που βρίσκεται στην Ελλάδα είναι απίθανο να πάρει ξανά το αεροπλάνο για τον Άγιο Δομίνικο.

Οι πρώτες της δηλώσεις με την άφιξή της στην Ελλάδα:

Υπενθυμίζεται ότι λίγο πριν επιστρέψει στη χώρα μας, η Ελίζαμπεθ μίλησε μέσω skype στην εκπομπή «LoveIt» και εκεί ξέσπασε. Όπως είπε: «Η αποχώρησή μου με πλήγωσε πολύ. Ήμουν μια απειλή για τις κοπέλες.Πριν απο εμένα ήταν η Κάτια γι αυτό και τη φάγανε. Τη Σαλαγκούδη δεν την περίμενα καθόλου. Μήπως το φιλοζωικό τη λυπήθηκε; Γιατί έλεγε συνεχώς για τον γάτο της. Ηταν ξεκάθαρα αδικία. Μια δυνατή παίκτρια θα κάνει τα πάντα για να φας εσύ. Και στα αγωνίσματα που είχαν θέμα τη συνεργασία δεν έδεναν τα vibes μας, της το έλεγα. Ήταν ο λόγος που με ψήφισε. Η Ανθή έτρεμε που βγήκε δημοφιλέστερη και της κάνει η Άννα Μαρία (δείχνοντας προς το μέρος της Ελέτσι) “την Ελίζαμπεθ”. Γιατί οι γυναίκες θέλουν να με εξαφανίσουν από το πλάνο. Η Ανθή Σαλαγκούδη δεν είναι για το Survivor. Αν θέλει ας πάει σε ένα άλλο ριάλιτι».

Η «Γαζέλα της Μυκόνου», όπως την αποκαλούν, έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στην Ελλάδα.

Η καταγωγή της είναι από τη Νιγηρία, όμως όταν οι γονείς της ήρθαν γαμήλιο ταξίδι στη χώρα μας αποφάσισαν να μείνουν μόνιμα, καθώς μαγεύτηκαν από τις ομορφιές της Ελλάδας. Η Ελίζαμπεθ είναι δημοσιογράφος και έχει πάρει συνέντευξη από αρκετούς Έλληνες και ξένους celebrities που έχουν βρεθεί στη Μύκονο αφού εργάζεται για το γνωστό Mykonos live Tv.

Ο Γιώργος Λιανός όταν μπήκε στο παιχνίδι την καλωσόρισε λέγοντας: «Είναι μία γνωστή δημοσιογράφος που ασχολείται με το κοσμικό ρεπορτάζ κι έχει πάρει συνεντεύξεις από γνωστούς και Έλληνες και ξένους, όπως ο Kanye West, η Kim Kardashian και ο Jeffree Star. Την γνωρίζουν πολλοί celebrities κι έχει φίλους που δεν το πιστεύετε».

H ίδια έχει έναν πολύ ενεργό λογαριασμό στο Instagram και μοιράζεται συχνά διάφορα στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της και το αγαπημένο της νησί των ανέμων. 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments