Lifestyle

Αν δεν έχεις δει τη ΤΖούλη χωρίς ρούχα δεν έχεις δει τίποτα

Αν δεν έχεις δει τη ΤΖούλη χωρίς ρούχα δεν έχεις δει τίποτα
Οι πόζες της θερίζουν.

Η λαϊκή ρήση “τα ακριβά αρώματα είναι σε μικρά μπουκαλάκια” βρίσκει απήχηση 100% στην Τζούλη. Οι απίστευτες καμπύλες της, το λάγνο βλέμμα της και η γενικότερη εικόνα της την έχουν κάνει διάσημη στα social media και όχι μόνο. H Juli Annee ξεκίνησε, όπως τα περισσότερα μοντέλα της νέας εποχής να διαφημίζει και να προωθεί προϊόντα μέσω instagram.

Αν και μικροκαμωμένη οι αισθησιακές της πόζες την έκαναν γρήγορα γνωστή. Η Juli Annee γεννήθηκε στις 9 Οκτωβρίου του 1992 στο Στόκτον της Καλιφόρνιας και όπως προαναφέραμε έγινε γνωστή μέσα από το instagram. Σήμερα διαθέτει έναν από τους πιο αναγνωρίσιμους λογαριασμούς με τουλάχιστον 5,7 εκατομμύρια followers να σχολιάζουν τις απίστευτα αισθησιακές φωτογραφίες που ανεβάζει σχεδόν καθημερινά. Εκτός από το Instagram έχει ¨δυνατους” λογαριασμούς και σε facebook και twitter.

Διαθέτει απίστευτες καμπύλες, ένα όμορφο πρόσωπο, βλέμμα που καθηλώνει και καλοσχηματισμένα οπίσθια έτοιμα για…δάγκωμα. Αυτά είναι και το δυνατό της όπλο που την έχουν κάνει ιδιαίτερα δημοφιλή με αποτέλεσμα να μετράει 5,7 εκατομμύρια ακολούθους.

Αναζητώντας κανείς πληροφορίες για αυτό το μωρό δεν μπορεί να βρει πάρα πολλά. Είναι ένα κράμα γερμανικών και πορτογαλικών γονιδίων ενώ μεγάλωσε στην Καλιφόρνια. Αφού ολοκλήρωσε το σχολείο ασχολήθηκε ερασιτεχνικά με το μόντελινγκ μέχρι να βρει την πηγή των εσόδων της που είναι το instagram.

Όπως είπαμε είναι αρκετά δύσκολο να βρεις πολλές πληροφορίες για το συγκεκριμένο μοντέλο αν και δεν χρειάζεται να ξέρει κανείς λεπτομέρειες αφού οι φωτογραφίες της μιλούν από μόνες τους. Ακόμη και για το πως ακριβώς είναι το όνομά της υπάρχει σύγχυση. Είναι δηλαδη  Julianne; Julie Ann; Juli.Annee; Ποιος ξέρει, και ποιος νοιάζεται;

Ειδικά τα 5,7 εκατομμύρια followers το μόνο που αναζητούν είναι νέο υλικό για “μελέτη”. Και υλικό εννοούμε φωτογραφίες που κολλάνε  τον ανδρικό εγκέφαλο. Τα σχόλια και τα likes σε κάθε ανάρτηση είναι χιλιάδες με πολλά από αυτά να προέρχονται από άνδρες που θα ήθελαν να την γνωρίσουν από κοντά. Η ίδια πάντως δείχνει να το απολαμβάνει ενώ όσοι περισσότεροι την ακολουθούν τόσα περισσότερα κερδίζει μέσα από την προώθηση προϊόντων, αλλά και εσωρούχων και μαγιό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments