Video

Ελίφ επεισόδιο 765: Τι θα δούμε σήμερα Τετάρτη 27/01 – Η Ελίφ το σκάει από την αστυνομία

Ελίφ επεισόδιο 765: Τι θα δούμε σήμερα Τετάρτη 27/01 – Η Ελίφ το σκάει από την αστυνομία
Ελίφ επεισόδιο 765: Ο Σαφάκ δεν μπορεί να σταματήσει να σκέφτεται τη Ζουλιντέ. Θέλει να επιστρέψει στη δουλειά της γιατί νιώθει άσχημα επειδή την έχασε εξαιτίας της μητέρας του.

Οι αστυνομικοί προσπαθούν να ηρεμήσουν την Ελίφ αλλά αυτό δεν είναι εύκολο. Η Ελίφ είναι σίγουρη ότι είδε τη μητέρα της στην τηλεόραση. Οι αστυνομικοί πιστεύουν πως η Ελίφ νοσταλγεί τόσο πολύ τη μητέρα της και για αυτό πιστεύει πως την είδε. Της λένε πως θα την πάνε σε ένα ορφανοτροφείο. Η Ματσιντέ έχει τις αμφιβολίες της για τον θάνατο της Μελέκ και μιλάει σχετικά στον Μουσταφά. Του λέει πως αν χρειαστεί θα ανοίξουν τον τάφο της Μελέκ.

Η Ελίφ δεν θέλει να πάει στο ορφανοτροφείο και συνεχίζει να λέει πως η μητέρα της είναι ζωντανή. Καταφέρνει να το σκάσει από τους αστυνομικούς και τρέχει να κρυφτεί. Οι αστυνομικοί δίνουν την περιγραφή της και την αναζητούν. Και η Βιλντάν ψάχνει για την Ελίφ. Είναι τρομοκρατημένη γιατί ξέρει πως αν δεν τη βρει ο Ταρίκ θα την εκδικηθεί. Η Χουμεϊρά πηγαίνει για ψώνια και όταν επιστρέφει η Ματσιντέ της λέει πως ξοδεύει άσκοπα πολλά χρήματα. Μπορεί να μην έχουν οικονομικά προβλήματα αλλά η Χουμεϊρά δεν έχει όρια όταν ψωνίζει για το μωρό, που περιμένει. Η Χουμεϊρά θέλει να αγοράσει και μια χρυσή πιπίλα αλλά ούτε η Ματσιντέ ούτε και ο Ταρίκ το βρίσκει καλή ιδέα.

Η Ματσιντέ ετοιμάζει ένα γλυκό με τη Γιλντίζ όταν της τηλεφωνεί η Σουρεϊγιά, η κόρη της φίλης της. Η Σουρεϊγιά σκοπεύει να επιστρέψει από τις ΗΠΑ όπου σπούδαζε και θα μείνει στην έπαυλη. Η Ματσιντέ είναι εκείνη που χρηματοδοτεί τις σπουδές της. Η Γιλντίζ, η Χουμεϊρά και η Ματσιντέ πιστεύουν πως ο Κερέμ δεν θα χαρεί με το νέο γιατί όταν ήταν παιδιά τσακώνονταν συνέχεια με τη Σουρεϊγιά.

Ο Σαφάκ δεν μπορεί να σταματήσει να σκέφτεται τη Ζουλιντέ. Θέλει να επιστρέψει στη δουλειά της γιατί νιώθει άσχημα επειδή την έχασε εξαιτίας της μητέρας του. Η Ελίφ δεν ξέρει τι να κάνει τώρα που την αναζητά και η αστυνομία για να την πάνε στο ορφανοτροφείο. Ο Σαφάκ επισκέπτεται τη Ζουλιντέ. Θέλει να της μιλήσει για τη δουλειά της και την προσκαλεί για μια βόλτα στην ακρογιαλιά.

Η ιστορία της «Ελίφ»

Αυτή είναι η ιστορία της Ελίφ, ενός καλοσυνάτου μικρού κοριτσιού, που γίνεται πιόνι στις αντιπαλότητες της ισχυρής οικογένειας Εμιρόγλου. Η γλυκιά Ελίφ είναι έξι ετών όταν η άρρωστη μητέρα της, Μελέκ, την παραδίδει κρυφά στην πλούσια οικογένεια Εμιρόγλου. Αν και δεν το γνωρίζει,  η Ελίφ είναι το παιδί του Κενάν Εμιρόγλου, του μεγαλύτερου γιου της οικογένειας. Δεν γνωρίζει ότι το παιδί είναι δικό του, παρόλο, που ήταν τρελά ερωτευμένος με τη μητέρα της, Μελέκ η οποία δούλευε στο αρχοντικό. Αλλά πριν από έξι χρόνια, η Μελέκ αναγκάστηκε να τον εγκαταλείψει, φοβούμενη για τη ζωή της κόρης της. Τώρα, μπορεί η έμφυτη ευγένεια της Ελίφ και η αναγνώριση της αδικίας, που έγινε σε εκείνη και την οικογένειά της να φέρουν την ευτυχία στο σπιτικό των Εμιρόγλου;

Η Μελέκ ήταν υπάλληλος στην πλούσια οικογένεια Εμιρόγλου και ερωτεύτηκε τον αγαπημένο γιο της οικογένειας, τον Κέναν. Όμως η οικογένειά του ήταν ενάντια σε αυτή την ένωση και η μητέρα του, Αλιγιέ, ανάγκασε τη Μελέκ να φύγει μακριά με φοβερές απειλές. Στο παρελθόν η Αλιγιέ είχε χαράξει ξανά τη μοίρα της Μελέκ, όταν εκείνη ήταν ακόμα μωρό, κάτι που κανείς δεν γνωρίζει, εκτός από τον μεγαλύτερο αδελφό της, τον Μελίχ. Η Μελέκ, δεν είχε άλλη επιλογή από το να φύγει και να αφήσει τον Κενάν να πιστεύει ότι τον είχε εγκαταλείψει, χωρίς ποτέ να μάθει πως ήταν έγκυος στο παιδί του. Μετά τη φυγή της από το αρχοντικό των Εμιρόγλου, η ζωή της Μελέκ έγινε μια κόλαση.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments