Αθλητισμός

Εμάνουελ Ινσούα ΑΕΚ: Ψάχνει τρόπο να απαλλαγεί από τον Αργεντινό η Ένωση

Εμάνουελ Ινσούα ΑΕΚ: Ψάχνει τρόπο να απαλλαγεί από τον Αργεντινό η Ένωση
Εμάνουελ Ινσούα ΑΕΚ: Στην Ένωση δεν είναι καθόλου ευχαριστημένοι με την απόδοση του Αργεντινού μπακ.

Το περασμένο καλοκαίρι η ΑΕΚ άφησε ελεύθερο τον Νίκλας Χουλτ για να αποκτήσει έναν μπακ με επιθετικές αρετές. Τελικά αυτό δεν μπόρεσε να γίνει και τελικά η Ένωση στράφηκε στην περίπτωση του Εμάνουελ Ινσούα που είχε μείνει ελεύθερος από τον Παναθηναϊκά. Φυσικά ο έμπειρος αμυντικός δεν έχει καμία σχέση με το επιθετικό κομμάτι καθώς αυτό που τον έκανε να ξεχωρίσει είναι τα αμυντικά του καθήκοντα και η σκληράδα του. Αυτά τα στοιχεία έλειπαν από την ομάδα και φαινομενικά ήταν μια καλή μεταγραφή.

Ωστόσο ο Ινσούα δεν έχει καταφέρει να επιβεβαιώσει όλα τα παραπάνω. Σε κάθε παιχνίδι που έχει παίξει είναι νευρικός, δεν προσφέρει καμία βοήθεια στο επιθετικό κομμάτι, ενώ η μόνη συνέπεια που έχει δείξει στο παιχνίδι του είναι να παίρνει κίτρινη κάρτα με μεγάλη ευκολία. Μάλιστα στο παιχνίδι με τη Λαμία εκτός έδρας αποβλήθηκε εξαιτίας μιας ανόητης ενέργειας. Μπορεί τότε να μη το πλήρωσε η ομάδα του, αλλά δεν έγινε το ίδιο και κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ξενερωμένοι με Ινσούα στην ΑΕΚ

Στο χθεσινό παιχνίδι της ΑΕΚ με τον ΠΑΣ, ο Ινσούα έκανε ένα χαζό πέναλτι με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να ανοίξουν τον σκορ. Η πρόσφατη εμφάνιση του έμπειρου αμυντικού ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Μάλιστα υπάρχουν σκέψεις για να τελειώσει άμεσα ο ποδοσφαιριστής από την ΑΕΚ. Το ίδιο πράγμα είχε γίνει μετά το ματς με το Βόλο με την περίπτωση του Παουλίνιο. Ο Πορτογάλος απογοήτευσε και πριν λίγες ημέρες ολοκληρώθηκε η συνεργασία του με την ομάδα.

Βέβαια πρέπει να τονίσουμε ότι οι δυο περιπτώσεις δεν είναι καθόλου ίδιες. Ο Παουλίνιο έμενε ελεύθερος το καλοκαίρι του 2021 οπότε με ένα μικρό ποσό λύθηκε το συμβόλαιο του. Ο Ινσούα ήρθε στην ΑΕΚ το καλοκαίρι και έχει ακόμα 2.5 συμβόλαιο με τους “κιτρινόμαυρους”. Μάλιστα οι ετήσιες απολαβές του ανέρχονται στις 400 χιλιάδες. Αυτό σημαίνει ότι θα χρειαστεί μεγάλο ποσό για να σπάσει το συμβόλαιο του. Παράλληλα τα χρονικά περιθώρια είναι στενά, αλλά το σίγουρο είναι ότι ο Ινσούα δεν έχει μέλλον στην ΑΕΚ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments