Lifestyle

Έλενα Ασημακοπούλου: Η έκπληξη του συζύγου της για τα γενέθλιά της

Έλενα Ασημακοπούλου: Η έκπληξη του συζύγου της για τα γενέθλιά της
Έλενα Ασημακοπούλου: Η γνωστή ηθοποιός, όπως αποκάλυψε από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, είχε αποφασίσει ότι δεν θέλει να γιορτάσει τα γενέθλιά της φέτος, ενώ μάλιστα νόμιζε πως ήταν χθες.

Τα γενέθλιά της είχε σήμερα, Τετάρτη, η Έλενα Ασημακοπούλου, και ο σύζυγός της φαίνεται πως της έκανε την πιο ωραία έκπληξη.

Η γνωστή ηθοποιός, όπως αποκάλυψε από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, είχε αποφασίσει ότι δεν θέλει να γιορτάσει τα γενέθλιά της φέτος, ενώ μάλιστα νόμιζε πως ήταν … χθες! Όμως, ο Bruno Cirillo φρόντισε να γεμίζει το σπίτι με μαύρα και χρυσά μπαλόνια, και να βάλει το κοστούμι του προκειμένου να γιορτάσουν τα γενέθλια της γυναίκας του, η οποία έκλεισε τα 37.

Έλενα Ασημακοπούλου: Πότε πέρασε πολύ δύσκολα στη ζωή της;

Η ηθοποιός ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες, στις οποίες φιλά τον σύζυγό της, ενώ φαίνεται πως είναι πολύ ευτυχισμένη.

«Φέτος είχα αποφασίσει να μην γιορτάσω καθόλου τα γενέθλια μου…η αλήθεια είναι πως τα είχα ξεχάσει κιόλας και για κάποιο λόγο νόμιζα πως ήταν χθες….Τελικά κάποιος είχε αλλά σχέδια για εμένα @brcirillo ….αν και το αγόρι μου δεν το έχει τόσο με τις εκπλήξεις μπορώ να πω ότι οργάνωσε την καλύτερη…. Και εδώ εγώ κάπου σταματάω με τα post

για τα γενέθλια και τις ηλικίες γιατί έχει αρχίσει και μου κακοφαίνεται που μεγαλώνω…» έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησης η Έλενα Ασημακοπούλου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments