Αθλητισμός

Παπασταθόπουλος Ολυμπιακός: Ετοιμάζεται για να μπει φουλ στη δράση

Παπασταθόπουλος Ολυμπιακός: Ετοιμάζεται για να μπει φουλ στη δράση
Παπασταθόπουλος Ολυμπιακός: Λίγα 24ωρα βρίσκεται ο Σωκράτης στου Ρέντη, αλλά φαίνεται ότι όλοι τον έχουν αγκαλιάσει.

Δεν έχει παρά μόνο μερικά 24ωρα ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος στον Ολυμπιακό, όμως είναι σε τροχιά για να μπει φουλ στην αγωνιστική δράση της ομάδας του Πέδρο Μαρτίνς.

Το βράδυ της περασμένης Τετάρτης πήρε μία πρώτη γεύση από επίσημο αγώνα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ. Ήταν η πρώτη φορά που ο «Πάπα» ήταν με την πλευρά του Ολυμπιακού. Παρακολούθησε τον αγώνα από κοντά στο γήπεδο των «ερυθρόλευκων» και πήρε μια… τζούρα από το πώς λειτουργεί ο σύλλογος.

Πανηγύρισε μαζί με τους νέους συμπαίκτες του, δίνοντάς τους στο τέλος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ και τη νίκη με 3-0 συγχαρητήρια για την πειστική εμφάνισή τους.

Ο Σωκράτης μετά το τέλος της αναμέτρησης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης και πλέον έχει μπει σε κανονικό ρυθμό για να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο. Ο στόχος είναι να τεθεί όσο το δυνατόν πιο γρήγορα κανονικά στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς και να είναι διαθέσιμος για τις πολλές αγωνιστικές υποχρεώσεις του Ολυμπιακού.

Πάντως, όλοι στον σύλλογο, τον έχουν καλωσορίσει. Άλλωστε, τα λόγια του Βαγγέλη Μαρινάκη όταν υπέγραψε το συμβόλαιό του ήταν τόσο θερμά, όσο για λίγους παίκτες που έχουν φορέσει επί εποχής του την «ερυθρόλευκη» φανέλα. Θυμηθείτε τις δηλώσεις του προέδρου του Ολυμπιακού:

«Τον Σωκράτη τον έχω γνωρίσει πριν τρία χρόνια στο Λονδίνο και ειλικρινά μου έχει κάνει πάρα πολύ καλή εντύπωση σαν άνθρωπος, αλλά ξέρετε στην Ελλάδα δεν έχουμε πολυτέλεια από ποδοσφαιριστές οι οποίοι έχουν μια πολύ μεγάλη καριέρα στην Ευρώπη.

Και ο Σωκράτης είναι από τους λίγους Έλληνες που μας έχει τιμήσει σαν χώρα και στην Εθνική ομάδα και κρατάει τη σημαία του ελληνικού ποδοσφαίρου ψηλά στην Ευρώπη, παίζοντας σε πολύ μεγάλες ομάδες με μεγάλες επιτυχίες.

Εμείς κάθε μέρα χτίζουμε, επειδή έχουμε μεγάλη διαφορά από τους αντιπάλους μας δεν σταματάμε να επενδύουμε στην ομάδα μας. Επίσης, προσωπικότητες και ποδοσφαιριστές όπως ο Σωκράτης είναι καλό να είναι κοντά μας. Δεν βλέπουμε μόνο το φετινό πρωτάθλημα, βλέπουμε την Ευρώπη. Βλέπουμε το μέλλον και πιστεύω τα επόμενα 2,5 χρόνια με τον Σωκράτη θα είναι δημιουργικά χρόνια, γεμάτα επιτυχίες. Γι’ αυτό λοιπόν ήταν μια εύκολη απόφαση. Να πληρώσεις και κάτι παραπάνω, γιατί χρειάζεται πολλές φορές να επιβραβεύεις την αξία κάθε ποδοσφαιριστή και αυτό πράξαμε. Τίποτα παραπάνω, τίποτα λιγότερο.

Θα πρέπει στην Ελλάδα, και αυτό είναι πολύ σημαντικό, να σεβόμαστε. Αξίες και ποδοσφαιριστές που έχουν υψώσει ψηλά την ελληνική σημαία στην Ευρώπη. Πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στο τι λέμε και τι γράφουμε και να σεβόμαστε. Δεν είναι μόνο τα χρήματα, παίζουν το ρόλο τους, αλλά από εκεί και πέρα βλέπει το περιβάλλον, βλέπει τις εγκαταστάσεις, βλέπει την προοπτική, τους συμπαίκτες του, την οργάνωση και πράττει ανάλογα. Το καλό είναι, όσα λιγότερα συζητάμε σήμερα, τόσο περισσότερα να δούμε μέσα στο γήπεδο».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments