Lifestyle

Τζένη Θεωνά: Τι αποκάλυψε για τον σύζυγό της και το ατύχημα που είχε με μηχανή

Τζένη Θεωνά: Τι αποκάλυψε για τον σύζυγό της και το ατύχημα που είχε με μηχανή
Τζένη Θεωνά: Τι διευκρίνισε η ηθοποιός για τις δηλώσεις περί bullying από τον Κωνσταντίνο Ρήγο.

Για το παιδί της που είναι δύο ετών, τον σύζυγό της, Δήμο Αναστασιάδη, αλλά και για την εφηβεία της μίλησε η Τζένη Θεωνά, η οποία ήταν καλεσμένη στην εκπομπή “The 2Night Show” με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. “Είμαι πολύ αφοσιωμένη και συνεπής στον Αρίωνα, νιώθω ότι του περνάω το μήνυμα ότι η “μαμά είναι πάντα εδώ”, είναι η ζωή μου”, είπε η ηθοποιός.

Για τον Δήμο Αναστασιάδη παραδέχθηκε με παράπονο ότι δεν της έχει αφιερώσει κάποιο τραγούδι: “Οι σχέσεις αντιμετωπίζουν κραδασμούς. Δεν είμαστε “Το μικρό σπίτι στο λιβάδι”. Σε ένα μιούζικαλ που είχα δει τον Δήμο ήταν εξαιρετικός. Ο Δήμος είναι καλά, είναι πολύ δημιουργικός στο στούντιο του λείπει πολύ το live” τόνισε και αποκάλυψε: “Δεν μου έχει αφιερώσει τραγούδι ποτέ, είχα πάει στα live και άκουγα “Τον Έρωτα. αχ Ελένη”, αλλά το όνομα μου δεν το άκουσα ποτέ”.

Το ατύχημα με την μηχανή:

Μάλιστα όπως αποκάλυψε η ίδια λίγο πριν την εκπομπή είχε ένα ατύχημα. «Ήμουν συνοδηγός στη μηχανή του Δήμου, σταματήσαμε, βρήκα σε ένα κολονάκι και χτύπησα το πόδι μου. Μια κάκωση είναι, θέλει ξεκούραση», είπε. «Ο Δήμος δεν κατέβαλε τεράστια προσπάθεια για να λιώσει τον πάγο», ανέφερε και δήλωσε ότι αν δεν ήταν ηθοποιός θα της άρεσε να ήταν ψυχολόγος.

Επίσης, η Τζένη είχε δηλώσει πριν καιρό ότι έχει δεχτεί bullying από τον Κωνσταντίνο Ρήγο, ωστόσο τα λεγόμενα της είχαν παρεξηγηθεί και γι αυτόν τον λόγο θέλησε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση. «Τα λεγόμενά μου περί bullying για τον Κωνσταντίνο Ρήγο ήταν χιουμοριστικά. Το σημαντικό είναι ότι δεν το παρεξήγησε ο ίδιος. Έλεγα ότι είναι σκηνοθέτης που έχει βιτριολικό χιούμορ και με τις ατάκες του ότι μπορεί να σε ισοπεδώσει. Ο Κωνσταντίνος Ρήγος σέβεται και στηρίζει τους ηθοποιούς», διευκρίνισε.

Τέλος, αναφέρθηκε στην εφηβεία της: “Σαν έφηβη ήμουν καλή μαθήτρια, δεν ήμουν θηλυκή, ήμουν αρκετά παιδάκι, ήμουν το “φυτό”, άργησα να έχω αποδοχή. Κυρίως μετά το λύκειο είδα ότι έχω απήχηση”.

Η Τζένη Θεωνά γεννήθηκε στην Αθήνα το 1983 όπου και μεγάλωσε.

Από μικρή ηλικία όνειρο της ήταν να ασχοληθεί με την υποκριτική. Παρόλα αυτά τελειώνοντας το σχολείο ξεκίνησε να σπουδάζει δημοσιογραφία στο τμήμα Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Παράλληλα με τις σπουδές της στη δημοσιογραφία ξεκίνησε να σπουδάζει και υποκριτική στην Ανώτερη Δραματική Σχολή «Αρχή» της Νέλλης Καρρά.

Έκανε τις πρώτες της δουλειές ως ηθοποιός μέσω του κινηματογράφου. Συγκεκριμένα, το 2003 έκανε το κινηματογραφικό της ντεμπούτο στην ταινία του Νίκου Περάκη “Η Λίζα και όλοι οι άλλοι” ερμηνεύοντας έναν μικρό ρόλο. Την ίδια χρονιά ακολούθησε η δεύτερη της δουλειά στον κινηματογράφο, συμμετέχοντας στο βασικό καστ της δραματικής ταινίας των Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου “Οξυγόνο”. Το 2005 έλαβε μέρος σε δύο ακόμη κινηματογραφικές παραγωγές: την κοινωνική ταινία του Μάκη Παπαδημητράτου “Τσίου…” και τη δραματική ταινία “Λιούμπη”. Το 2006 είχε μια μικρή συμμετοχή στην ταινία “Στα όρια” ενώ το 2007 συνεργάστηκε για δεύτερη φορά με τον Νίκο Περάκη έχοντας έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στην ταινία “Ψυχραιμία”.

Το 2010 είχε συμμετοχή σε τρεις κινηματογραφικές ταινίες. Πιο συγκεκριμένα πρωταγωνίστησε στο “Casus Belli”, στο θρίλερ του Παναγιώτη Κράββα “Ο θάνατος που ονειρεύτηκα” ένω έπαιξε και στην ταινία μικρού μήκους “Meeting”. Ακολούθησε μία ακόμη συνεργασία με τον Νίκο Περάκη, το 2011, στην ταινία Λούφα και παραλλαγή: Σειρήνες στη στεριά πρωταγωνιστώντας μαζί με τους Γιάννη Τσιμιτσέλη, Ορφέα Αυγουστίδη, Βίκυ Καγιά, Ρένο Χαραλαμπίδη και άλλους. Το 2012 συμμετείχε στις ταινίες “Poker Face” και “Η Φωνή” ενώ το 2013 έπαιξε μαζί με τον Πέτρο Φιλιππίδη στην ταινία “Ακάλυπτος”. Το 2017 συνεργάζεται για τέταρτη φορά με τον Νίκο Περάκη στην ταινία “Success Story” ενώ την επόμενη χρονιά έλαβε μέρος στην ταινία “Το μαγικό δέρμα”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments