Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Παρασκευή [29/01/21]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Παρασκευή [29/01/21]
Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Παρασκευή [29/01/21]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Παρασκευή [29/01/21]

Κριός

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό σας βοηθά να αισθανθείτε πιο ασφαλείς για την τρέχουσα σχέση σας. Δεν σας αρέσουν οι αλλαγές και δυσκολεύεστε να σκεφτείτε πώς τα πράγματα θα μπορούσαν να γίνουν ακόμη καλύτερα αν είστε πρόθυμοι να κάνετε μερικές προσαρμογές. Σήμερα έχετε την ευκαιρία να το σκεφτείτε χωρίς να ανησυχείτε ότι θα βάλετε σε κίνδυνο την σχέση σας.

Ταύρος

Αν και κάποιο ραντεβού σας φαίνεται μάλλον βαρετό, τουλάχιστον ξέρετε ότι η σχέση με αυτό το άτομο θα είναι σταθερή, χωρίς σκαμπανεβάσματα. Ακόμη και αν δεν νιώθετε έντονο πάθος, τουλάχιστον ξέρετε πού στέκεστε και ξέρετε ακριβώς τι να περιμένετε στη συνέχεια.

Δίδυμοι

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό ευνοεί ιδιαίτερα τις προσωπικές σας σχέσεις. Εάν πρόσφατα βιώσατε μια περίοδο αστάθειας, τα σημερινά γεγονότα θα σας κάνουν να αισθανθείτε ασφάλεια και ενθουσιασμό, κάτι που δεν έχετε νιώσει εδώ και πολύ καιρό. Δεν μπορείτε να χαλαρώσετε εάν αισθάνεστε ότι υπάρχει οποιαδήποτε δυσκολία. Σήμερα, όμως, μπορείτε επιτέλους να χαλαρώσετε.

Καρκίνος

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό φέρνει την αγάπη σε ένα πιο κοσμικό επίπεδο, το οποίο ίσως στερείται πάθους, αλλά είναι σταθερό και προβλέψιμο. Μην ανησυχείτε. Τα πράγματα θα ξαναγίνουν συναρπαστικά σύντομα. Στο μεταξύ, απολαύστε την αίσθηση ηρεμίας που επικρατεί.

Λέων

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας προσφέρει την ευκαιρία να κάνετε μια βαθύτερη δέσμευση απέναντι σε κάποιο ξεχωριστό άτομο. Έχει περάσει αρκετός χρόνος από την γνωριμία σας και τώρα αισθάνεστε έτοιμοι να το προχωρήσετε ένα βήμα παραπέρα. Αν πάλι βγείτε το πρώτο σας ραντεβού σήμερα, θα αισθανθείτε σαν να γνωρίζεστε χρόνια με αυτό το άτομο.

 Παρθένος

Θα πρέπει να διατηρήσετε την αίσθηση του χιούμορ σας σήμερα. Θα δημιουργηθούν κάποιες παρεξηγήσεις στις προσωπικές σας σχέσεις. Δεν θα πρόκειται για κάτι σοβαρό, αλλά μπορεί να αποδειχθούν εξαιρετικά ενοχλητικές. εάν προσπαθήσετε να πάρετε θέση, θα κάνετε τα πράγματα χειρότερα. Διακωμωδήστε την κατάσταση.

 Ζυγός

Η ενέργεια της σημερινής μέρας σας κάνει να αναρωτιέστε για την τρέχουσα σχέση σας. Έχετε μια σκωπτική και φιλοσοφική διάθεση, γυρίζοντας διάφορα γεγονότα και συνομιλίες ξανά και ξανά στο μυαλό σας για να προσπαθήσετε να φτάσετε στην ουσία του θέματος. Ωστόσο, μια εκ βάθους συζήτηση με τον/την σύντροφό σας θα φέρει πιο ουσιαστικά αποτελέσματα.

Σκορπιός

Σήμερα μπορεί να διαπιστώσετε ότι ο/η σύντροφός σας δεν ανέχεται πια να του/της δίνετε υποσχέσεις που δεν κρατάτε ποτέ. Έχει βαρεθεί να ακούει ιστορίες για πράγματα που θα συμβούν και θέλουν πλέον να μιλάτε για όσα μπορείτε να πραγματοποιήσετε. Η υπέρμετρη αισιοδοξία είναι κομμάτι του χαρακτήρα σας αλλά για τώρα θα πρέπει να φανείτε ρεαλιστές.

Τοξότης

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να δείτε την αστεία πλευρά μιας πρόσφατης κατάστασης που αφορά εσάς και τον/την σύντροφό σας. Είναι πολύ πιο εύκολο για εσάς να υιοθετήσετε μια αυτάρεσκη και πομπώδη στάση, αλλά έτσι θα αποξενωθείτε ακόμη περισσότερο. Θα ήταν προτιμότερο να δείτε τα πράγματα με μια πιο χιουμοριστική και θετική προοπτική.

 Αιγόκερως

Μην ανησυχείτε ότι δεν θα κάνετε καλή εντύπωση σήμερα, ειδικά αν θα βγείτε το πρώτο σας ραντεβού με κάποιον/α που γνωρίσατε πρόσφατα. Το μόνο που χρειάζεται είναι να δείξετε την μοναδική αίσθηση του χιούμορ σας. Κρατήστε την συζήτηση μεταξύ σας ενδιαφέρουσα και συναρπαστική. Βασικά, το μόνο που χρειάζεται είναι να είστε ο υπέροχος, μοναδικός εαυτός σας και όλα θα πάνε καλά.

Υδροχόος

Η ενέργεια της σημερινής μέρας σας κάνει επιρρεπείς στο να πιστεύετε οτιδήποτε και οποιονδήποτε. Εάν κάποιος/α σας φλερτάρει, σήμερα μπορεί να καταφύγει σε μια άλλη τακτική, με επίκληση στο συναίσθημα η να σας κάνει να αισθανθείτε ενοχές. Μην δίνετε σημασία.

 Ιχθύες

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό ενθαρρύνει πολλές συζητήσεις και βαθιά σκέψη για τη φύση της ζωής, και πιο συγκεκριμένα για τις ερωτικές σας σχέσεις. Προσπαθήστε να μην φανείτε αυτάρεσκοι και αμετακίνητοι προς τον/την σύντροφό σας. Μπορεί να έχετε τις απαντήσεις, αλλά αν υιοθετήσετε μια ψωνίστικη συμπεριφορά, κανείς δεν θα σας ακούσει.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments