Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για το Σάββατο [30/01/21]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για το Σάββατο [30/01/21]
Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για το Σάββατο [30/01/21]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για το Σάββατο [30/01/21]

Κριός

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό δίνει έμφαση στις κοινωνικές συναναστροφές και την επικοινωνία. Εάν εσείς και ο / η σύντροφός σας έχετε κολλήσει στην ρουτίνα σας, αξιοποιήστε την ενέργεια της μέρας για να ξεμπλοκάρετε την μεταξύ σας επικοινωνία. Κάντε κάτι διαφορετικό και ανακαλύψτε ξανά τη ζωή.

Ταύρος

Αν σκεφτόσασταν να προσκαλέσετε μερικούς φίλους σπίτι σας, κάντε το. Η μέρα ευνοεί τις αυθόρμητες ενέργειες. Η σημερινή μέρα είναι ιδανική για κάθε είδους εκδηλώσεις και ευνοεί την επικοινωνία. Αν θέλατε να πείτε σε κάποιο ξεχωριστό πρόσωπο το πώς αισθάνεστε – αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να το κάνετε.

Δίδυμοι

Αυτή είναι μια ιδανική μέρα για να βγείτε από το καβούκι σας και να μοιραστείτε την χαρά και την αισιοδοξία σας. Όταν έχετε όρεξη είστε πολύ ευχάριστη παρέα. Οι φίλοι, η οικογένεια και ο/η σύντροφός σας εκτιμούν πραγματικά την λάμψη και την ενέργειά σας.

 Καρκίνος

Όλα θα πάνε υπέροχα σήμερα, αρκεί να σταματήσετε να προσπαθείτε να το παίξετε ανώτεροι και απλώς επικεντρωθείτε στο να επικοινωνήσετε πραγματικά με το άτομο που σας ενδιαφέρει. Η συζήτησή σας μπορεί να είναι ευχάριστη και διαφωτιστική. Σταματήστε να κάνετε ότι τα ξέρετε όλα. Θα τον/την ξενερώσετε.

Λέων

Η ενέργεια της σημερινής μέρας σας δίνει έναν λόγο για να το γιορτάσετε. Θα παρουσιαστεί η ευκαιρία για μια αναπάντεχη συνάντηση με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Εάν πρόκειται να βγείτε ραντεβού σήμερα το απόγευμα, να ξέρετε ότι θα διασκεδάσετε πολύ, ειδικά να καταφέρετε να χαλαρώσετε και να προσπαθήσετε να μην αναλύσετε όλα όσα λέγονται.

 Παρθένος

Μόνο αν επικεντρωθείτε στα πιο πρακτικά ζητήματα της σχέσης σας, θα μπορέσετε να βελτιώσετε την κατάσταση. Εάν έχετε παραμελήσει σημαντικά θέματα που σχετίζονται με τα οικονομικά, το σπίτι και την εργασία σας, τότε και οι δύο θα επωφεληθείτε εξετάζοντας αυτά τα ζητήματα χωρίς καθυστέρηση. Κάντε τα πράγματα πιο εύκολα για εσάς.

Ζυγός

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας βοηθάει να παραμείνετε προσγειωμένοι, κάτι που θα σας ωφελήσει ιδιαίτερα. Έχετε την τάση να εμπλέκεστε πολύ βαθιά σε οτιδήποτε τραβάει την προσοχή σας ενώ πρέπει να ασχοληθείτε πιο σοβαρά με πρακτικές λεπτομέρειες της καθημερινής σας ζωής. Κάντε το. Θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε μια άλλη αίσθηση προοπτικής.

Σκορπιός

Παρόλο που οι πιο πρακτικές πτυχές της καθημερινής ζωής, ειδικά στα πλαίσια μιας σχέσης σας κάνουν να θέλετε να τρέξετε μακριά, το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας επαναφέρει στην πραγματικότητα. Χρειάζεστε αυτό το διάλειμμα και τη σύνδεση με την πραγματικότητα για να δείτε προς τα πού κατευθύνεστε.

Τοξότης

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε σήμερα για να ενισχύσετε τον δεσμό ανάμεσα σε εσάς και κάποιο ξεχωριστό άτομο. Έχετε κάνει την έρευνά σας, έχετε δει πώς αντιδρά αυτό το άτομο σε διάφορες καταστάσεις, και επίσης ξέρετε ποια είναι τα όριά του. Νιώθετε σίγουροι και χαρούμενοι που θα κάνετε το επόμενο σημαντικό βήμα.

Αιγόκερως

Σήμερα έχετε μια πιο φιλοσοφική διάθεση για την ζωή και τις σχέσεις σας. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας βοηθά να κατανοήσετε καλύτερα τι σημαίνει πραγματικά η δέσμευση με ένα άλλο άτομο και τι συνεπάγεται. Καλά θα κάνετε να διδαχθείτε κάτι από όλο αυτό.

Υδροχόος

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό σας διδάσκει ένα πολύ σημαντικό μάθημα για τις σχέσεις. Συνήθως δυσκολεύεστε να καθορίσετε τα όριά σας, πράγμα που σημαίνει ότι κατά καιρούς οι άνθρωποι αισθάνονται ότι μπορούν να σας συμπεριφέρονται όπως θέλουν. Σήμερα αρχίζετε να καταλαβαίνετε γιατί είναι τόσο σημαντικό να δείχνετε στους άλλους πόσα μπορείτε να ανεχτείτε και πού βρίσκονται τα όριά σας.

 Ιχθύες

Ο έρωτας και το ειδύλλιο σχετίζονται περισσότερο με μια αίσθηση ασφάλειας σήμερα. Το τρέχον πλανητικό σκηνικό τονίζει αυτήν την πτυχή της σχέσης σας και κάνει να αντιληφθείτε πόσα έχετε δώσει και τι έχετε λάβει ως αντάλλαγμα – και επίσης εάν αυτό είναι πραγματικά αρκετό για εσάς.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments