Αθλητισμός

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Στο επίκεντρο οι αποχωρήσεις

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Στο επίκεντρο οι αποχωρήσεις
Παναθηναϊκός μεταγραφές: Ανοιχτά μέτωπα έχουν οι "πράσινοι" την τελευταία ημέρα των μεταγραφών.

Σήμερα είναι η τελευταία ημέρα της χειμερινής μεταγραφής περιόδου. Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε τις κινήσεις του, αλλά δεν αποκλείεται να παλέψει για άλλη μια προσθήκη στο φινάλε. Την ίδια στιγμή υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο να έρθει κάποια πρόταση της τελευταίας στιγμής για κάποιον ποδοσφαιριστή. Άλλωστε στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχουν μόνο οι αγορές, αλλά και οι πωλήσεις. Και ο Παναθηναϊκός έχει κάποιους παίκτες που κάνουν “γκελ” στην Ευρώπη.

Δεν χωράει αμφιβολία ότι ο Μακέντα είναι ένας από αυτούς. Ο Ιταλός στράικερ έχει φτιάξει ξανά το όνομά του με τη φανέλα του Παναθηναϊκού και κατά καιρούς έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων. Το καλοκαίρι βρέθηκε μια ανάσα από το να αποχωρήσει, αλλά τελικά όχι μόνο δεν έγινε αυτό, στο τέλος τέλος υπέγραψε και νέο συμβόλαιο. Ωστόσο ακόμα και τώρα το μέλλον του στον Παναθηναϊκό δεν είναι σίγουρο. Δεν αποκλείεται ο Παναθηναϊκός να τον παραχωρήσει αν έρθει μια καλή πρόταση στο 90.

Προτάσεις για Αϊτόρ και Εμμανουηλίδη

Μπορεί τα πράγματα για τον Μακέντα να είναι ρευστά, αλλά για τους Αϊτόρ και Εμμανουηλίδη είναι ξεκάθαρα. Ο πρώτος έχει πρόταση από την Ρεάλ Σαραγόσα, ωστόσο στην παρούσα φάση δεν είναι θετικός στο ενδεχόμενο να αφήσει τη χώρα μας για την Ισπανική ομάδα. Αντίθετα ο Έλληνας επιθετικός δεν βλέπει με αρνητικό μάτι το ενδεχόμενο να πάρει μεταγραφή στο εξωτερικό.

Ο νεαρός σέντερ φορ έχει τραβήξει το ενδιαφέρον ομάδας από την Ολλανδία. Πρόκειται για την Φορτουνα Σιτάρντ του Ατζούν Ιλιτζαλί, γνωστού Τούρκου παραγωγού που συνεργάζεται με τον ΣΚΑΙ. Η Ολλανδική ομάδα έχει καταθέσει πρόταση για τον εξάμηνο δανεισμό του παίκτη με οψιόν αγοράς το καλοκαίρι. Το ποσό δεν έχει γίνει γνωστό, αλλά οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στην συμφωνία θα μπει και μεγάλο ποσοστό μεταπώλησης.

Η πλευρά του παίκτη είναι σε ανοιχτή γραμμή με τη διοίκηση του Παναθηναϊκού σήμερα το πρωί, σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες, για να ληφθεί οριστική απόφαση. Σε περίπτωση μετακίνησης ο Παναθηναϊκός αξιώνει ένα σημαντικό ποσό καθώς πιστεύει πολύ στον παίκτη και τον θεωρεί σημαντικό περιουσιακό στοιχείο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments