Διεθνή

Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός Ντάστιν Ντάιμοντ

Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός Ντάστιν Ντάιμοντ
Ντάστιν Ντάιμοντ: Έγινε ιδιαίτερα δημοφιλής στην Ελλάδα μέσα από τη σειρά «Πριν χτυπήσει το κουδούνι» τη δεκαετία του ’90, οπότε έπαιζε τον ρόλο του Σκρις.

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 44 ετών άφησε ο ηθοποιός Ντάστιν Ντάιαμοντ μετά από σύντομη μάχη με τον καρκίνο. Ο Ντάστιν Ντάιαμοντ είχε γνωστός από τη σειρά “Πριν Χτυπήσει το Κουδούνι”, όπου υποδύθηκε τον “Σκριτς”.

Τον Ιανουάριο, ο ηθοποιός διακομίστηκε σε νοσοκομείο, στη Φλόριντα, επειδή ένιωθε πόνο σε όλο το σώμα του και τότε οι γιατροί τον πληροφόρησαν ότι έπασχε από καρκίνο. Είχε ήδη ολοκληρώσει τον πρώτο κύκλο χημειοθεραπείας, ωστόσο δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

O ηθοποιός Ντάστιν Ντάιμοντ (Dustin Diamond) εβραϊκής καταγωγής, έγινε γνωστός στον ρόλο του «Samuel “Screech” Powers» στη σειρά «Saved by the Bell». Ήταν και μουσικός, ενώ είχε φτιάξει και μία μέτα μπάντα, τους «Salty The Pocketknife». Η θρυλική σειρά των 90s «Πριν Χτυπήσει Το Κουδούνι» έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο το 1989 και επανήλθε 30 χρόνια μετά από την πρώτη της προβολή, χωρίς όμως τη συμμετοχή του Ντάστιν Ντάιμοντ (Dustin Diamond).

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments