Lifestyle

Δούκισσα Νομικού Voice: Πανέμορφη η παρουσιάστρια – Εντυπωσιακές οι εμφανίσεις της

Δούκισσα Νομικού Voice: Πανέμορφη η παρουσιάστρια – Εντυπωσιακές οι εμφανίσεις της
Δούκισσα Νομικού Voice: Παρουσιάζει το φετινό σόου παράλληλα με τη δική της εκπομπή.

Η Δούκισσα Νομικού είναι η παρουσιάστρια του «The Voice» μιας και ο Γιώργος Λιανός είναι… λίγο μακριά, στον Άγιο Δομίνικο εκτελώντας χρέη παρουσιαστή για το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ. Έτσι, η ξανθιά καλλονή, εκτός από το «Super Makeover», είναι και στο… τιμόνι του μουσικού τηλεοπτικού σόου.

Μπορεί να είχαν ακουστεί πολλά μα η Ιωάννα Μαλέσκου ήταν εκείνη που ανακοίνωσε ότι η Δούκισσα Νομικού είναι αυτή που θα παρουσιάσει το φετινό σόου παράλληλα με τη δική της εκπομπή που λεγόταν πως θα παρουσιάσει η Έλενα Χριστόπούλου, το «Super Makeover» που κάνει πρεμιέρα αυτή την εβδομάδα.

Μάλιστα, στην κάμερα της εκπομπής «Έλα Χαμογέλα» είχε μιλήσει η Δούκισσα Νομικού για την τηλεοπτική της επιστροφή. «Δεν καθόμουν! Δύο παιδάκια έκανα στο ενδιάμεσο και ήταν ο χρόνος που χρειαζόμουν κι εγώ και τα παιδιά μου. Μου έλειψε η τηλεόραση, την αγαπώ πάρα πολύ».

Και προσέθεσε: «Οι συνθήκες είναι κάπως περίεργες… Δεν φανταζόμουν ότι με αυτές τις συνθήκες θα επέστρεφα αλλά δε μπορούσα να πω όχι στην πρόταση του ΣΚΑΪ». Αυτό δήλωσε χαρακτηριστικά έχοντας αποκαλύψει τους λόγους που δέχτηκε.

«Οι αλλαγές είναι πολύ εντυπωσιακές, το πριν και το μετά είναι δύο άνθρωποι διαφορετικοί», είπε για την εκπομπή της. «Υπήρξαν άνθρωποι που με θυμόντουσαν και μου πρότειναν διάφορα project, αλλά τώρα ένιωσα ότι ήρθε ο καιρός», αποκάλυψε.

Στη συνέχεια, η Δούκισσα Νομικού εξέφρασε την επιθυμία της να μεταμορφώσει τη Σίσσυ Χρηστίδου. «Θα ήθελα να κάνουμε μια αλλαγή στα μαλλιά της Σίσσυς, για να πάμε στο εξωτερικό για διεθνή καριέρα, με αυτό το πρόσωπο που έχει».

Η ανακοίνωση του ΣΚΑΙ για τη Δούκισσα Νομικού

« Το Super Makeover έρχεται στον ΣΚΑΙ και είναι η απόλυτη εκπομπή μεταμορφώσεων με τα πιο εντυπωσιακά πριν και μετά που είδατε ποτέ. Η λαμπερή Δούκισσα Νομικού υποδέχεται, στο πιο stylish loft της πόλης, όλους όσοι είναι έτοιμοι για την αλλαγή που τους αξίζει.

Experts στο Styling, στο Make Up, στο Hair Styling, αλλά και ειδικοί σε θέματα ψυχολογίας και κοσμετολογίας θα ακούνε, θα μελετάνε, θα προτείνουν και θα αναλαμβάνουν την υλοποίηση των αλλαγών. Οι experts του Super Makeover είναι κορυφαία ονόματα στον χώρο τους:

  • Ο Make up expert Παντελής Τουτουντζής συνεργάζεται με γνωστές εταιρίες καλλυντικών, πρακτορεία μοντέλων, σχεδιαστές μόδας και με γνωστούς Έλληνες καλλιτέχνες σε μεγάλα events όπως η Eurovision.
  • Η Fashion Stylist expert Έλενα Παπασταύρου έχει συνεργαστεί με γνωστά πρόσωπα της τηλεόρασης, είναι διευθύντρια μόδας σε γνωστό περιοδικό, ενώ τα τελευταία χρόνια είναι υπεύθυνη για την εικόνα των παρουσιαστών της ενημερωτικής ζώνης του ΣΚΑΙ.
  • Η Hair Stylist expert Σοφία Νομικού, έχει εργαστεί στον χώρο του Τύπου, της διαφήμισης, του κινηματογράφου και της τηλεόρασης, ενώ συνεργάζεται με γνωστά πρόσωπα της καλλιτεχνικής σκηνής.
  • Η Συμβουλευτική Ψυχολόγος expert Μαρία Χουδαλάκη, έχει πολυετή εμπειρία ως σύμβουλος οικογένειας και ζεύγους και ως ψυχολόγος προσφέρει θεραπευτική στήριξη και εμψύχωση σε γνωστό κέντρο ιατρικής αισθητικής.

Ετοιμαστείτε για εντυπωσιακές αλλαγές και μεταμορφώσεις στο Super Makeover. Σύντομα στον ΣΚΑΙ».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments