Lifestyle

Γιώργος Παπαδόπουλος: Έτσι γνώρισε την κούκλα σύζυγό του

Γιώργος Παπαδόπουλος: Έτσι γνώρισε την κούκλα σύζυγό του
Γιώργος Παπαδόπουλος: Μίλησε για τον κεραυνοβόλο έρωτά τους καθώς και την επική αντίδραση της πεθεράς του μόλις τον γνώρισε.

Ένας εκ των καλεσμένων του Γρηγόρη Αρναούτογλου στη βραδινή τηλεοπτική του εκπομπή στο «The 2Night Show» τη νύχτα της Τετάρτης 3 Φεβρουαρίου ήταν ο πολύ γνωστός και ιδιαίτερα αγαπητός τραγουδιστής Γιώργος Παπαδόπουλος.

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης, πέρα από την επαγγελματική του πορεία, απάντησε και σε ερωτήσεις για την προσωπική του ζωή και τη σύζυγό του, Γαλάτεια Βασιλειάδη, αναφερόμενος στον κεραυνοβόλο έρωτά τους καθώς και την επική αντίδραση της πεθεράς του μόλις τον γνώρισε.

Οι δύο τους απάντησαν στις ερωτήσεις του καταξιωμένου παρουσιαστή σχετικά με τη γνωριμία τους, που οδήγησε σε μια βαθιά αγάπη και τη δημιουργία μιας όμορφης οικογένειας με τη γέννηση του μονάκριβου γιου τους, του Άγγελου. «Σπούδαζα μαθηματικός στη Θεσσαλονίκη και και πήγα να τον δω τρεις φορές και την τέταρτη γνωριστήκαμε», φανέρωσε η Γαλάτεια.

Από τη μεριά του, ο Γιώργος Παπαδόπουλος τόνισε πως «όταν την είδα για πρώτη φορά στο μαγαζί που τραγουδούσα, είπα στην ορχήστρα να σταματήσει. Μετά από καιρό ξαναβρεθήκαμε τυχαία σε ένα μαγαζί στη Θεσσαλονίκη. Μιλήσαμε στα ελληνικά και μετά το γυρίσαμε στα κυπριακά. Από εκείνη τη στιγμή της είπα πως εμείς είμαστε μαζί αλλά δεν το ξέρει».

Στη συνέχεια, ο γνωστός τραγουδιστής περιέγραψε και την επική αντίδραση της πεθεράς του, την πρώτη φορά που πήγε στο σπίτι για να γνωρίσει την οικογένειά της εκλεκτής της καρδιάς του. «Όταν γνώρισα για πρώτη φορά την πεθερά μου με έπιασε από τον γιακά και μου είπε, άκου να σου πω δεν θα πληγώσεις εσύ την κόρη μου».

Όσο για το αν έχουν οι δύο τους σχέδια για το μέλλον, δήλωσαν πως θα ήθελαν πολύ να μεγαλώσουν την οικογένειά τους με ένα ακόμα παιδί αλλά προς το παρόν χαίρονται τον γιο τους ζώντας στο φουλ κάθε βήμα στο πλάι του ενώ μεγαλώνει.

«Αφού δεν χωρίσαμε με τη γυναίκα μου στην πρώτη καραντίνα, νομίζω ότι δεν πρόκειται να χωρίσουμε ποτέ. Βρήκαμε τρόπους μέσα στο σπίτι να περάσουμε ποιοτικό χρόνο και με το παιδάκι μας αλλά και μεταξύ μας. Η Γαλάτεια είναι στην τσίτα λόγω του παιδιού και την καταλαβαίνω. Εγώ βρήκα κάτι ποιοτικό μέσα σε αυτό και αυτό είναι να περάσω χρόνο με τον γιο μου. Βλέπω να μεγαλώνει το παιδί μου μπροστά μου, μαζί μου και μαθαίνω πάρα πολλά από αυτόν», είχε εκφράσει επιπλέον ο γνωστός τραγουδιστής στο Happy Day.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments