Αθλητισμός

Λαμία – Λάρισα: Αναβλήθηκε το ματς – Τι συνέβη με τα δελτία των «βυσσινί»

Λαμία – Λάρισα: Αναβλήθηκε το ματς – Τι συνέβη με τα δελτία των «βυσσινί»
Λαμία - Λάρισα: Οι φιλοξενούμενοι ήθελαν να χρησιμοποιήσουν ποδοσφαιριστές τα δελτία των οποίων είχαν ανακληθεί από την ΕΠΟ.

Δεν έγινε σέντρα στη Λαμία και την αναμέτρηση της ομώνυμης ομάδας με τη Λάρισα, καθώς υπήρξε πρόβλημα με τα δελτία των ποδοσφαιριστών των φιλοξενούμενων. Συγκεκριμένα, οι 10 “βυσσινί” των οποίων τα δελτία ανακλήθηκαν, δεν είχαν δικαίωμα συμμετοχής και ο διαιτητής, Αριστομένης Κουτσιαύτης, δεν μπορούσε να ξεκινήσει το ματς.

Παρών στο γήπεδο ήταν και ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ, ο οποίος συμφώνησε με τον Έλληνα ρέφερι.

Ο κ. Κουτσιαύτης δεν μπορούσε να σφυρίξει το παιχνίδι μετά την ενημέρωση ότι ανακλήθηκαν δέκα δελτία των ποδοσφαιριστών της ΑΕΛ, μετά την επιταγή που σφραγίστηκε από την ΕΠΟ, και έτσι έγινε.  Η ελληνική ομοσπονδία με ανακοίνωση πήρε θέση για το θέμα σημειώνοντας ότι η απόφαση αυτή έχει κοινοποιηθεί από νωρίς το μεσημέρι σήμερα στην ΠΑΕ ΑΕΛ και τη Super League 1.

Αναλυτικά η ανακοίνωσή της:

«Με αφορμή σημερινά δημοσιεύματα, η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία διευκρινίζει ότι κατόπιν απόφασης της Επιτροπής Ιδιότητας Μεταγραφών Ποδοσφαιριστών, ανακλήθηκαν τα δελτία 10 ποδοσφαιριστών της ΠΑΕ ΑΕΛ, καθώς δεν πληρούνται οι απαιτούμενες προϋποθέσεις απόκτησής τους, βάσει των άρθρων 3 και 4 του παραρτήματος Γ του ΚΙΜΠ κι ελλείψει εν ισχύ βεβαίωσης περί μη οφειλών στην ΕΠΟ. Η απόφαση αυτή έχει κοινοποιηθεί από νωρίς το μεσημέρι σήμερα στην ΠΑΕ ΑΕΛ και τη Super League 1».

Θέση για την ενημέρωση από την Επιτροπή Μεταγραφών της ΕΠΟ, πήρε ο ιδιοκτήτης των Θεσσαλών, Αλέξης Κούγιας. Μεταξύ άλλων είπε:

«Όταν φτάσαμε στο γήπεδο, μου τηλεφώνησε ο πρόεδρος της Super League ο κύριος Μπουτσικάρης, με ενημέρωσε ότι του κοινοποιήθηκε μια απόφαση της ΕΙΜ που αναφέρει ότι ανακλήθηκαν τα δελτία 10 ποδοσφαιριστών μας που αποκτήθηκαν τον Ιανουάριο. Αυτό συνέβη επειδή δήθεν μια επιταγή που έληγε στις 19 Ιανουαρίου σφραγίστηκε μόλις χθες πριν κλείσουν οι τράπεζες. Η ΕΙΜ σήμερα το πρωί με έκτακτη συνεδρίαση ανακάλεσε τα δελτία. Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι τα εξής.

Πλέον οι επιταγές που αφορούν εταιρείες έχουν προθεσμία 75 ημέρων. Αφού η ΕΠΟ δεν τη σφράγισε στις 19/1 ποιος ο λόγος να συνεδριάσει εκτάκτως. Τώρα με κυβερνητική απόφαση έχουν συνέπεια αν δεν πληρωθούν εντός 75 ημερών. Αυτό που ήθελαν ήταν να μην χρησιμοποιηθούν τα νέα μας μεταγραφικά αποκτήματα, όλα αυτά είναι κινήσεις πανικού. Δεν περίμενα να φτάσει σε τόσο εξευτελιστικό σημείο η ΕΠΟ, αυτή η εγκληματική οργάνωση”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments