Video

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Όλοι έχουμε νιώσει τίποτα δίπλα σε άλλους»

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Όλοι έχουμε νιώσει τίποτα δίπλα σε άλλους»
Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Συγκινήθηκε η παρουσιάστρια με όσα σχολίασε για δύσκολες καταστάσεις κοντά σε άλλους ανθρώπους.

Το θέμα των καταγγελιών διαφόρων γυναικών του καλλιτεχνικού χώρου για παρενοχλήσεις και επιθέσεις σχολίασε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο Pop Up και στο τέλος της στήλης, αποφάσισε να πάρει θέση και με τα λόγια της να δώσει θάρρος σε όλους όσοι έχουν ζήσει παρόμοια περιστατικά.

Το μοντέλο και παρουσίαστρια μιλώντας από καρδιάς, δεν έκρυψε τη συγκίνησή της και μάλιστα, όσο κι αν κρατήθηκε για να μην κλάψει, τελικά δεν τα κατάφερε.

«Θα ορθώσω το ανάστημα μου και θα σας πω περήφανα ότι όλοι οι άνθρωποι στη ζωή μας έχουμε φοβηθεί, έχουμε καταπιεστεί, έχουμε νιώσει ένα τίποτα και πολύ μικροί δίπλα σε άλλους. Σημασία έχει να βρούμε τη δύναμη και το κουράγιο, να σταθούμε στα πόδια μας και να παλέψουμε. Σας το λέω μέσα από την καρδιά μου σαν ένα κορίτσι που από το τίποτα έφτασε στο μέχρι εδώ που και πάλι είναι πολύ λίγο και μικρό αλλά έχει σημασία να στέκεσαι στα πόδια σου και να προσπαθείς», είπε χαρακτηριστικά.

Η Ηλιάνα, η οποία έχει σήμερα τα γενέθλιά της, δέχτηκε μια έκπληξη στο πλατό, καθώς ο Τόνι Σφήνος εισέβαλε την ώρα που παρουσίαζε το Fashion Police μαζί με τους συνεργάτες της. Συγκεκριμένα, η Ηλιάνα κλήθηκε να σχολιάσει την εμφάνισή του, εκείνος παρενέβη τηλεφωνικά, ωστόσο λίγο αργότερα μπούκαρε στο πλατό.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments