Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για το Σάββατο [6/02/21]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για το Σάββατο [6/02/21]
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, τo Σάββατο [6/02/21].

Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, τo Σάββατο [6/02/21].

Κριός

Παρόλο που υπάρχει μια πλατωνική κλίση στον έρωτα σήμερα, πρόκειται για μια ιδανική στιγμή για να γνωρίσετε καινούργια άτομα. Θα ήταν πραγματικά ωφέλιμο να δοκιμάσετε να μπείτε σε νέους κύκλους, που μπορούν να σας ενθαρρύνουν να δοκιμάσετε άλλα πράγματα. Τι περιμένετε;

Ταύρος

Αυτή είναι η ιδανική μέρα για να οργανώσετε μια συνάντηση με αυτούς που αγαπάτε περισσότερο. Υπάρχει πολύ ζεστασιά και γνήσιο καλό χιούμορ στην ατμόσφαιρα, που εμπνέει τους πάντες να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό. Αν ψάχνετε για μια νέα σχέση, μην μείνετε μέσα. Βγείτε έξω και μιλήστε με όσους περισσότερους ανθρώπους μπορείτε.

 Δίδυμοι

Αν έχετε προγραμματίσει να βγείτε το πρώτο σας ραντεβού με το νέο σας φλερτ σήμερα θα περάσετε πολύ ευχάριστα. Οι συζητήσεις σας θα θίξουν πολλά διαφορετικά θέματα. Μην περιμένετε, όμως, να αισθανθείτε μεγάλο συναισθηματικό βάθος, τουλάχιστον όχι ακόμη.

Καρκίνος

Η σημερινή μέρα δεν είναι ιδανική για να ψιθυρίσετε γλυκόλογα στον/στην αγαπημένο/η σας. Αλλά είναι σίγουρα μια καλή στιγμή για να βγείτε ραντεβού, ή για να συμμετέχετε σε κάθε είδους συγκέντρωση ή κοινωνική περίσταση. Εάν η ερωτική σας ζωή έχει πέσει σε ρουτίνα, σήμερα κάτι θα αρχίσει να κινείται.

 Λέων

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό σας βοηθάει να ξεπεράσετε κάποιες δύσκολες στιγμές που έχετε περάσει πρόσφατα. Εάν έχετε την ευκαιρία να βγείτε και να πάτε σε μια κοινωνική εκδήλωση, βάλτε το ως προτεραιότητα, καθώς ευνοούνται οι συζητήσεις και οι συναναστροφές. Εάν γνωρίσετε κάποιο καινούργιο άτομο, θα περάσετε υπέροχα.

Παρθένος

Σήμερα θα χρειαστεί να είστε πολύ προσεκτικοί στις συζητήσεις που θα κάνετε. Ο/Η σύντροφός σας μπορεί να είναι πρόθυμος/η να κάνει μια φιλική συζήτηση, αλλά υπάρχει το ενδεχόμενο να δυσκολέψουν τα πράγματα. Θα ήταν καλύτερα να αφήσετε τις συζητήσεις για μια άλλη μέρα, καθώς σήμερα δεν ευνοείται η επικοινωνία.

Ζυγός

Εάν έχετε άκαμπτες απόψεις σχετικά με ένα συγκεκριμένο ζήτημα, τότε ίσως θα πρέπει να βάλετε λίγο νερό στο κρασί σας. Aν μπορέσετε να αλλάξετε τη στάση σας έστω και λίγο, θα κάνει μεγάλη διαφορά στην σχέση σας.

Σκορπιός

Βάλτε τα δυνατά σας ώστε να μην προσβληθείτε από κάτι που θα πει ο/η σύντροφος σας κατά λάθος, ακόμη και αν αισθανθείτε πληγωμένοι. Υπάρχει μια πιθανότητα να κλιμακωθεί η κατάσταση. Εάν αγαπάτε αληθινά ο ένας τον άλλον, αφήστε το να περάσει χωρίς να κρατάτε κακίες.

Τοξότης

Σε γενικές γραμμές γνωρίζετε ότι οι καβγάδες δεν είναι τίποτα άλλο παρά σπατάλη χρόνου και ενέργειας. Ωστόσο, ίσως χρειαστεί να ξεκαθαρίσετε κάποια πράγματα σήμερα. Εάν το ταίρι σας συνεχίζει επανειλημμένως να κάνει κάτι που σας ενοχλεί, τότε το φταίξιμο είναι μόνο δικό του.

Αιγόκερως

Είναι πολύ σημαντικό να έχετε την σωστή προοπτική πριν ξεκινήσετε μια σοβαρή συζήτηση με τον/την σύντροφό σας. Έχετε πολλά προβλήματα για να επιλύσετε. Και οι δύο πρέπει να τα προσεγγίσετε με ειλικρίνεια και ευγένεια. Μόνο έτσι θα φέρετε θετικές αλλαγές στην σχέση σας.

Υδροχόος

Ίσως θα ήταν καλύτερα να μην κάνετε αυτή την σοβαρή συζήτηση σήμερα με το ταίρι σας, καθώς κανείς από τους δυο σας δεν θα φανεί αντάξιος. Μπορεί να εκνευριστείτε για χαζά ζητήματα, ή ακόμη και από την έλλειψη ευελιξίας στην σχέση σας. Αξίζει να περιμένετε άλλη μια μέρα, όταν οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκότερες.

 Ιχθύες

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να μιλήσετε πιο αυθόρμητα για ένα ζήτημα ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας. Εάν αισθάνεστε ευέξαπτοι, ίσως θα ήταν καλύτερα να σκεφτείτε καλά τι θα πείτε, διαφορετικά μπορεί να τον/την πληγώσετε.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments