Αθλητισμός

Γιαννακόπουλος Τεόντοσιτς: Ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού αποθέωσε τον Σέρβο «μαέστρο»

Γιαννακόπουλος Τεόντοσιτς: Ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού αποθέωσε τον Σέρβο «μαέστρο»
Γιαννακόπουλος Τεόντοσιτς: Για άλλη μια φορά, ο Σέρβος πρώην παίκτης του Ολυμπιακού απέδειξε πόσο... μπάσκετ έχει μέσα του.

Ο Μίλος Τεόντοσιτς παραμένει ένας από τους πιο ευρηματικούς παίκτες σε ολόκληρο το ευρωπαϊκό μπάσκετ, ενώ για άλλη μια φορά απέδειξε τον συγκεκριμένο ισχυρισμό στο παιχνίδι της Βίρτους Μπολόνια με τη Ρέτζιο Εμίλια. Ακόμα και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος «αναγκάστηκε» να αποθεώσει τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού μετά την τρομερή του ενέργεια.

Τι έκανε ο Μίλος; Δείτε το παρακάτω βίντεο και θα καταλάβετε από μόνοι σας, καθώς τα λόγια ωχριούν μπροστά στην μπασκετική μαγεία:

Όπως βλέπετε, ο αντίπαλος αμυντικός δεν κατάλαβε τι έγινε παρά μόνο όταν έπεσε η μπάλα στο διχτάκι, έστω κι αν ο ίδιος έπαιξε, για να μην τον αδικήσουμε, καλή άμυνα. Η εντυπωσιακή ενέργεια του Τεόντοσιτς άφησε… άφωνο και τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, με τον μεγαλομέτοχο της ΚΑΕ Παναθηναϊκός να αποθεώνει, μέσω Instagram story, την κίνηση του άλλοτε «ερυθρόλευκου» πόιντ γκαρντ.

Δείτε το story του Δημήτρη Γιαννακόπουλου

Ο Τεόντοσιτς σε παλιότερη συνέντευξή του στο contra.gr είχε μιλήσει για το πώς ένιωθε όταν έπαιζε στον Ολυμπιακό, οι φίλαθλοι του οποίου τον θυμούνται πάντα με αγάπη, αλλά και για το πόσο θαύμαζε τον Ντόυσαν Ίβκοβιτς.

«Δεν μου αρέσει να μιλάω για τον εαυτό μου. Δεν ξέρω αν είμαι ο ηγέτης που όλοι περιμένουν ή αν θα γίνω. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να το αποδείξω στο γήπεδο. Οι νίκες δείχνουν ποιος είναι ο αρχηγός. Νομίζω ότι έχουμε μία πολύ καλή ομάδα και έχω βρει τη θέση μου σε αυτή. Θέλω να είμαι μέρος μια ομάδας νικήτριας. Μπορώ μόνο να σου πω ότι μ’ αρέσει να είμαι με την πρωταθλήτρια ομάδα και ο Ολυμπιακός μπορεί να το κάνει αυτό», είχε πει ο Μίλος.

Για τον Ίβκοβιτς είχε αναφέρει: «Το πόσο έχει συμβάλει ο κύριος Ίβκοβιτς στην καριέρα μου μόνο εγώ το ξέρω πραγματικά και θα τον ευχαριστώ για όλη μου τη ζωή. Φυσικά, είναι πολύ σημαντικό το ότι μιλάμε την ίδια γλώσσα, γιατί μπορώ και τον καταλαβαίνω πολύ καλύτερα όπως εξίσου σημαντικό είναι το γεγονός ότι ήμασταν μαζί στην Εθνική. Μου δίνει το πλεονέκτημα να ξέρω πολύ καλά τη νοοτροπία του και το τι θέλει από μας».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments