Lifestyle

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Το θέμα δεν είναι η ποσότητα αλλά η ποιότητα

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Το θέμα δεν είναι η ποσότητα αλλά η ποιότητα
Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η παρουσιάστρια γιόρτασε τα γενέθλιά της με το σύντροφό της.

Διαφορετικά γιόρτασε τα φετινά της γενέθλια η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Τα περιοριστικά μέτρα που έχουν επιβληθεί για τον κορωνοϊό δεν επέτρεψαν στην παρουσιάστρια να γιορτάσει παρέα με τους φίλους της. Έτσι, έμεινε σπίτι και διοργάνωσε ένα πάρτι για τρεις. Τον εαυτό της, τον σύντροφό της και τον σκύλο τους.

Το ζευγάρι, που τους τελευταίους μήνες ζει κάτω από την ίδια στέγη φόρεσε τα καλά του και γιόρτασε τα 33α γενέθλια της όμορφης Ηλιάνας. Η ίδια μάλιστα δημοσίευσε και μερικές φωτογραφίες από αυτό το ξεχωριστό πάρτι στο Instagram τις οποίες συνόδευσε με ένα ξεχωριστό μήνυμα για τον σύντροφό της.

«Πάρτι γενεθλίων με Covid. Το θέμα δεν είναι η ποσότητα αλλά η ποιότητα! Με Μπέλα και Σνίκαρο δεν έχασε ποτέ κανείς! Το δα, το παιξα @snikthehustla #bella Σας ευχαριστώ ΤΟΣΟ πολύ για τις ευχές σας και την αγάπη σας, σας είμαι ευγνώμων» έγραψε χαρακτηριστικά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Ηλιάνα και Snik είναι πολύ ερωτευμένοι. Το μοντέλο μάλιστα, μίλησε πρόσφατα για το πως γνωρίστηκε με τον ράπερ.  

«Πώς με προσέγγισε; Όπως προσεγγίζει η νέα γενιά. Μέσω Instagram. Έτσι έγινε η πρώτη επαφή. Ούτε με ένα μήνυμα, ούτε με ένα like, με πάρα πολλά μηνύματα», είπε στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, «Καλύτερα Δε Γίνεται».

Και προσέθεσε πως «μου άρεσε από πριν και για αυτό απάντησα στο μήνυμα γιατί το σκεφτόμουν ότι θα ερχόταν κάποια στιγμή, έβαλα κι εγώ τον σπόρο μου…». Όσο για το πρώτο τους ραντεβού, «μου έκανε μεγάλη εντύπωση γενικά στο πρώτο ραντεβού γιατί έχει πολλές γνώσεις σχετικά με τη μόδα, με το φαγητό. Ξέρει τόσα πολλά πράγματα που πραγματικά δεν το γνωρίζει ο κόσμος και δεν το δείχνει, δεν τον ενδιαφέρει. Κάνει τη δουλειά του κι αυτό προβάλλει μόνο».

«Είναι πολύ καλό παιδί, έχει πολύ καλή ψυχή και μένω σε αυτό που θέλει να ξέρει ο κόσμος. Δεν νομίζω ότι καταλαβαίνει απόλυτα ο ένας τον άλλον γιατί κάνουμε δύο εντελώς διαφορετικές δουλειές. Εγώ δουλεύω μέρα και ο Δημήτρης νύχτα. Οπότε μόνο αυτό είναι πρόβλημα αλλά άμα θέλεις το λύνεις το πρόβλημα», ανέφερε στη συνέχεια η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και κατέληξε:«Καμαρώνει ο ένας τον άλλον. Είμαστε δύο παιδιά που έχουμε ξεκινήσει από το μηδέν, έχουμε δουλέψει πάρα πολύ κι αυτό είναι που εκτιμάμε ο ένας στον άλλον».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments