Ελλάδα

Χανιά: Κρέμασαν σκύλο από γέφυρα και τον άφησαν να πεθάνει – Προσοχή σκληρές εικόνες

Χανιά: Κρέμασαν σκύλο από γέφυρα και τον άφησαν να πεθάνει – Προσοχή σκληρές εικόνες
Χανιά: Οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό του δράστη είναι σε εξέλιξη.

Σοκάρουν οι εικόνες που κάνουν το γύρο του διαδικτύου από τη γέφυρα των Νεροκούρου στα Χανιά. Όπως φαίνεται σε αυτές, ένα σκυλί άφησε την τελευταία του πνοή κρεμασμένο κάτω από τη γέφυρα. Ο άγνωστος δράστης φαίνεται να προέβη σε αυτήν την αποτρόπαια πράξη μέσα στη νύχτα.

Την Αστυνομία ειδοποίησαν το πρωί διερχόμενοι οδηγοί. Το άτυχο ζώο απομακρύνθηκε από το σημείο τις πρωινές ώρες ενώ οι έρευνες των αρχών για τον εντοπισμό του δράστη είναι σε εξέλιξη. Δυστυχώς αυτό δεν είναι ούτε το πρώτο, προφανώς ούτε και το τελευταίο περιστατικό βάρβαρης κακοποίησης ζώου στην Κρήτη. Παρά την αυστηροποίηση των ποινών, οι δράστες συνεχίζουν τις πράξεις αυτές. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο βασανισμός και η φόνευση ζώου διώκονται πλέον ως κακούργημα με πρόστιμο 30.000 ευρώ αλλά και ποινή φυλάκισης χωρίς αναστολή μέχρι 10 έτη.

Δείτε τις σκληρές εικόνες του flashnews.gr από το σημείο:

Υπενθυμίζεται ότι τις προηγούμενες ημέρες γίναμε μάρτυρες μιας ακόμη ζωοκτονίας. Εκείνη τη φορά στην Πετρούπολη.

Ο σκύλος χτυπήθηκε με βαλίστρα στην αυλή του σπιτιού του. Όπως ενημέρωσε ο κηδεμόνας του «έφυγε» από ανακοπή καρδιάς. Η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για να βρει τον δράστη. Ο σκύλος ηλικίας μόλις 2,5 ετών ονομαζόταν Μπρούνο και είχε τραυματιστεί πολύ σοβαρά, 2 χιλιοστά μόλις δεξιά από την καρδιά. Νοσηλεύτηκε και χειρουργήθηκε στο Αττικό Νοσοκομείο Ζώων. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, υπάρχουν κάμερες στην περιοχή αλλά και αυτόπτης μάρτυρας ο οποίος θα καταθέσει και κυνήγησε τον δράστη, που διέφυγε προς το βουνό.

Όπως καταγγέλλει ο ιδιοκτήτης του σκύλου, πριν από ενάμισι μήνα άγνωστος είχε ρίξει βεγγαλικά, δυναμιτάκια στο σημείο όπου βρισκόταν το σπιτάκι του σκύλου στην αυλή, αλλά και βέλη, πιο μικρά, μεταλλικά, χωρίς τότε να καταφέρει να τον τραυματίσει.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments