Lifestyle

Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου: Φουλ ερωτευμένη με παίκτη του Survivor

Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου: Φουλ ερωτευμένη με παίκτη του Survivor
Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου: Με ποιον διάσημο έχει σχέση το μοντέλο.

Αρκετά συχνά ακούγεται το όνομα της Αλεξάνδρας Εξαρχοπούλου τις τελευταίες ημέρες. Η 21χρονη είναι ζευγάρι με παίκτη του Survivor και φροντίζει με κάθε τρόπο να τον υποστηρίζει στις μάχες που δίνει στον Άγιο Δομίνικο. Εκείνος, όπως έχει δηλώσει στην κάμερα, την σκέφτεται και παίρνει δύναμη. Ο λόγος για τον Ηλία Μπόγδανο.

Το μοντέλο που γνωρίσαμε μέσα από το Greece’s Next Top Model 3 και ο τραγουδιστής των Ιnco είναι ερωτευμένοι και δεν το κρύβουν.

Ο Ηλίας έκανε την είσοδο του στο Survivor πριν λίγες ημέρες και από εκείνη την στιγμή έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον. Είναι από τους δυνατότερους και γρηγορότερους παίκτες, ήπιων τόνων ενώ δεν δημιουργεί προβλήματα στην παραλία των Κόκκινων. Ήδη από τους πρώτους αγώνες έχει δείξει ότι είναι πολύ καλός στους στίβους μάχης και η ομάδα του τον έχει εντάξει πλήρως στο δυναμικό της.

Εκτός όμως από τους Διάσημους και το τηλεοπτικό κοινό, ο frontman έχει κερδίσει και την καρδιά της αγαπημένης του Αλεξάνδρας Εξαρχοπούλου. H νεαρή παρακολουθεί κάθε βράδυ το παιχνίδι και μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram κάνει διάφορες τρυφερές αναρτήσεις, όπως η παρακάτω, όπου φαίνεται ο Ηλίας στο αγώνισμα και η λεζάντα, «Η ενέργεια μιλά πιο δυνατά από τα λόγια».

Δείτε παρακάτω την δημοσίευση:

Με καταγωγή από την Ελλάδα και τη Σουηδία, η 21χρονη Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου, σπουδάζει Διοίκηση Επιχειρήσεων και Interaction Design.

Επέστρεψε από τη Σουηδία, αποκλειστικά για το GNTM, καθώς το έβλεπε ως την ευκαιρία, που αναζητούσε για να μπει δυναμικά στο χώρο του modelling. Έχει ασχοληθεί ελάχιστα με το modelling κάνοντας κάποιες φωτογραφίσεις ενώ έχει περπατήσει στην πασαρέλα του AXDW.  Στον ελεύθερο της χρόνο, απολαμβάνει να μαγειρεύει, να παίζει τένις και πιάνο. Δηλώνει αναλυτική, μεθοδική και λίγο αναποφάσιστη.

Στο GNTM προσπάθησε να συνδυάσει το ελληνικό ταπεραμέντο με τη σκανδιναβική πειθαρχία όμως δεν κατάφερε να μείνει πολύ στο παιχνίδι. Πάντως το χρονικό διάστημα που έμεινε κέρδισε τις εντυπώσεις για την παρουσία της και την χαμηλών τόνων προσωπικότητα της.

Η νεαρή αγαπά τα social media και μάλιστα έχει δημιουργήσει ένα δεύτερο προφίλ στο Instagram, στο οποίο ανεβάζει γνωμικά που την εκφράζουν για μια σειρά από ζητήματα. Το όνομα του προφίλ αυτού είναι poudra_quotes. «Το άγγιγμα δίχως άγγιγμα πραγματικά σε αγγίζει» γράφει σε μια από τις αναρτήσεις της η Αλεξάνδρα.  Σε άλλη αναφέρει: «Αν διαλέξεις έναν δρόμο που μοιάζει δύσκολος, είναι σαν να εγγυάσαι πως η ζωή θα είναι πιο εύκολη». «Αν όλοι ήταν διαφορετικοί, τότε κανείς δεν θα ήταν» υπογραμμίζει σε μια τρίτη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments