Διεθνή

Gina Carano: Εκτός σειράς η Cara Dune του The Mandalorian – Τι συνέβη

Gina Carano: Εκτός σειράς η Cara Dune του The Mandalorian – Τι συνέβη
Gina Carano: Εκτός σειράς βρίσκεται πλέον η Cara Dune του The Mandalorian, μετά από αντιδράσεις που προκάλεσαν αναρτήσεις της σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Παρελθόν από τη Lucasfilm και τη σειρά “The Mandalorian” αποτελεί εδώ και μερικές ώρες η Gina Carano, η οποία υποδυόταν την Cara Dune στη σειρά, μετά από αντιδράσεις που προκάλεσαν αναρτήσεις σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ειδικότερα η Gina Carano προέβη σε μία σειρά σχολίων που θεωρήθηκαν προσβλητικά από τους fans της σειράς και προκάλεσαν τη δυσαρέσκεια της Lucasfilm. «Οι Εβραίοι ξυλοκοπήθηκαν στους δρόμους, όχι από τους Ναζί στρατιώτες, αλλά από τους γείτονές τους. Η ιστορία έχει παραποιηθεί. Οι Ναζί δεν μπορούσαν να συγκεντρώσουν χιλιάδες Εβραίους στον δρόμο, η κυβέρνηση έκανε τους γείτοντές τους να τους μισούν επειδή ήταν Εβραίοι», ήταν το επίμαχο σχόλιό της.

Η ανακοίνωση της Lucasfilm

«Η Gina Carano αποτελεί παρελθόν από τη Lucasfilm και δεν υπάρχουν σχέδια για την επανένταξή της στο μέλλον. Οι δημοσιεύσεις της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που υποτιμούν τους ανθρώπους με βάση την πολιτιστική και θρησκευτική τους ταυτότητα είναι αποτρόπαιες και απαράδεκτες», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η Lucasfilm. Αρκετοί ήταν και οι χρήστες του Twitter που έκαναν trend το hashtag #FireGinaCarano. 

Η Gina «ξαναχτυπά»

Δεν είναι η πρώτη φορά που η ηθοποιός προκαλεί «πονοκέφαλο» στη Lucasfilm καθώς και στο παρελθόν είχε προβεί σε δηλώσεις που προκάλεσαν ποικίλες αντιδράσεις.

Το Hollywood Reporter σε ρεπορτάζ του υποστήριξε πως η Lucasfilm έψαχνε μια ακόμη αφορμή για να απολύσει την Carano εδώ και περίπου δύο μήνες και πως αυτή ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Και αυτό γιατί δεν ήταν η πρώτη φορά που προκάλεσε αρνητικές αντιδράσεις. Τον περασμένο Νοέμβριο εξέφρασε την άποψή της ενάντια στην εφαρμογή της μάσκας εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού, ενώ υποστήριξε πως υπήρξε νοθεία στις αμερικάνικες εκλογές του 2020.

 H Gina Carano γεννήθηκε στις 16 Απριλίου 1982 στο Ντάλας του Τέξας και έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό ως αθλήτρια Μικτών Πολεμικών Τεχνών (MMA).

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments