Αθλητισμός

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Οι σκέψεις Μπόλονι και Μαρτίνς για το ντέρμπι

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Οι σκέψεις Μπόλονι και Μαρτίνς για το ντέρμπι
Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Οι δύο ομάδες προετοιμάζονται για το μεγάλο ματς της Κυριακής.

Αντίστροφα μετρούν στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό για την αναμέτρηση της 14ης Φεβρουαρίου. Το “τριφύλλι” θα φιλοξενήσει τους Πειραιώτες στη Λεωφόρο, για την 22η στροφή της Super League (19:30), με τους παίκτες και τους προπονητές να ρίχνονται στη μάχη, με μοναδικό σκοπό τη νίκη.

Με Διούδη και Σένκεφελντ οι γηπεδούχοι:

Οι “πράσινοι” που θέλουν τη νίκη, κοιτώντας Ευρώπη ύστερα από αρκετά χρόνια, θα είναι πλήρης. Ο Λάζλο Μπόλονι θα έχει στη διάθεσή τους Σωκράτη Διούδη και Μπαρτ Σένκεφελντ και μάλιστα αναμένεται να χρησιμοποιηθούν στο βασικό σχήμα. Τόσο ο Έλληνας τερματοφύλακας όσο και ο Ολλανδός κεντρικός αμυντικός του Παναθηναϊκού είναι πολύ καλύτερα στην υγεία τους, με τον Διούδη να ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα ενδυνάμωσης λόγω των ενοχλήσεων στη μέση και τον Σένκεφελντ να έχει ξεπεράσει πλήρως τη διάσειση που υπέστη στο ματς με τον Ατρόμητο. Ως εκ τούτου θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι αμφότεροι θα τεθούν στη διάθεση του Ρουμάνου τεχνικού για το ντέρμπι των αιωνίων και να πάρουν φανέλα βασικού.

Τριάδα στο κέντρο για τους Πειραιώτες:

Από την μεριά του, ο Ολυμπιακός θέλει τη νίκη για τυπικούς λόγους μιας και βρίσκεται μόνος πρώτος και στο +15 από τον δεύτερο Άρη. Ο Πέδρο Μαρτίνς έκανε εκτεταμένο ροτέισον απέναντι στον Άρη για το Κύπελλο, θέλοντας να κρατήσει “φρέσκους” τους βασικούς παίκτες του και ήδη δοκιμάζει διάφορα. Αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του -όπως κάνει σε όλα τα σημαντικά παιχνίδια- με σχηματισμό 4-3-3 και την τριάδα των Εμβιλά, Καμαρά, Μπουχαλάκη στο κέντρο.

Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Σα, στην άμυνα οι Λαλά, Σεμέντο, Μπα, Ρέαμπτσιουκ, στην κορυφή της επίθεσης ο Ελ Αραμπί, αριστερά ο Βαλμπουενά, ενώ τη θέση στο δεξί άκρο διεκδικούν οι Μασούρας, Φορτούνης, Βρουσάι, αλλά και Ραντζέλοβιτς. Σημειώνεται ότι η εξέλιξη του ματς θα καθορίσει αν θα πάρει χρόνο συμμετοχής ο νεοαποκτηθείς Σωκράτης Παπασταθόπουλος.

Θυμίζουμε ότι οι “ερυθρόλευκοι” έχουν αρχίσει μια σειρά από ανανεώσει συμβολαίων, με τον Μαντί Καμαρά να είναι ο τελευταίος που υπογράφει. Έχουν ήδη ανακοινωθεί οι Γιουσέφ Ελ Αραμπί (2022), Ρούμπεν εμέδο (2023) και Γιώργος Μασούρας (2024) και θα ακολουθήσουν και άλλοι έξι.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments