Lifestyle

Voice: Νικήτρια η Ιωάννα Γεωργακοπούλου από την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου

Voice: Νικήτρια η Ιωάννα Γεωργακοπούλου από την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου
Voice: Η Ιωάννα Γεωργακοπούλου από την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου ήταν η μεγάλη νικήτρια του τελικού.

H Ιωάννα Γεωργακοπούλου από την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου ήταν η μεγάλη νικήτρια στο χθεσινό τελικό του «The Voice», σε μια βραδιά που κατακλύστηκε από σπουδαίες ερμηνείες.  Συνολικά εννέα ήταν οι διαγωνιζόμενοι που διεκδίκησαν το «χρυσό» δισκογραφικό συμβόλαιο με τη Minos-EMI/Universal.

Νωρίτερα, έπειτα από την ολοκλήρωση της εμφάνισης των διαγωνιζόμενων, η Δούκισσα Νομικού ανακοίνωσε την προτίμηση του τηλεοπτικού κοινού και έτσι στη δεύτερη φάση του τελικού προκρίθηκαν η Ειρήνη Περικλέους ( ομάδα Σάκη Ρουβά), η Ιωάννα Γεωργακοπούλου (ομάδα Έλενας Παπαρίζους), η Αλεξάνδρα Σιετή (ομάδα Έλενας Παπαρίζου) και ο Νίκος Νταλάκας (ομάδα Πάνου Μουζουράκη).

Στην τελική δυάδα, ύστερα από νέα ψηφοφορία του κοινού, βρέθηκαν η Αλεξάνδρα Σιετή και η Ιωάννα Γεωργακοπούλου, οι οποίες τραγούδησαν για τελευταία φορά στη σκηνή του διαγωνισμού, με την Ιωάννα Γεωργακοπούλου να αναδεικνύεται νικήτρια. Ο τελικός χωρίστηκε σε τρία σκέλη.

«Είμαι τόσο χαρούμενη αυτή τη στιγμή. Ευχαριστώ όλο τον κόσμο και είμαι στεναχωρημένη που τελειώνει όλο αυτό. Το πολύ σημαντικό είναι ότι η μουσική ενώνει τον κόσμο. Πολλά παιδιά που πέρασαν από δω έγιναν κολλητοί φίλοι. Το μέλλον είναι μπροστά», δήλωσε η Έλενα Παπαρίζου περιχαρής για τη νίκη της Ιωάννας.

Οι διαγωνιζόμενοι

Οι 9 διαγωνιζόμενοι ήταν οι εξής:

Ομάδα Έλενας Παπαρίζου: Ιωάννα Γεωργακοπούλου, Κωνσταντίνος Δημητρακόπουλος και Αλεξάνδρα Σιετή.

Ομάδα Ελεωνόρας Ζουγανέλη: Αθηνά Βέρμη και Μαρσελίνο Σερίφι.

Ομάδα Πάνου Μουζουράκη: Νίκος Νταλάκας και Λία Μίχου.

Ομάδα Σάκη Ρουβά: Κατερίνα Μπαταλογιάννη και Ειρήνη Περικλέους.

Οι εμφανίσεις των κριτών

Τη δική τους εντυυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησαν και οι κριτές του «The Voice» προκαλώντας τα χειροκροτήματα του κοινού.

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη με την Έλενα Παπαρίζου ερμήνευσαν το τραγούδι «Συναυλία». Ο Πάνος Μουζουράκης με τον Σάκη Ρουβά τραγούδησαν ένα medley με αγαπημένα τραγούδια των Beatles όπως τα «Yesterday», «Help!», «A Hard Day’s Night», «Eleanor Rigby», «Come Together» και «Hey Jude».

Νέα σεζόν

Πριν από την ολοκλήρωση του τελικού, η Δούκισσα Νομικού ανακοίνωσε πως το «Voice» θα συνεχιστεί και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments