Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για το Σάββατο [13/02/21]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για το Σάββατο [13/02/21]
Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για το Σάββατο [13/02/21]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για το Σάββατο [13/02/21]

Κριός

Η συναισθηματική σας κατάσταση είναι έντονη σήμερα. Προσπαθήστε να μην εμμένετε στις απόψεις σας, ειδικά αν πρόκειται για κάποιο φορτισμένο ζήτημα. Θα πρέπει πραγματικά να χαλαρώσετε και να προσπαθήσετε να επιλύσετε την κατάσταση μιλώντας ειλικρινά για το πώς νιώθετε.

Ταύρος

Τα ζητήματα που προκύπτουν σήμερα είναι ιδιαίτερα ευαίσθητα και συναισθηματικά για τις προτιμήσεις σας. Δεν σας αρέσει να μπαίνετε βαθιά σε τέτοιου είδους θέματα από φόβο για το τι μπορεί να ανακαλύψετε, ή ακόμα χειρότερα, για το τι θα πρέπει ενδεχομένως να παραδεχτείτε. Ίσως καταφέρετε να εξορθολογήσετε τα συναισθήματά σας σε κάποιο βαθμό, αλλά δεν θα μπορείτε να τα εξαλείψετε εντελώς.

Δίδυμοι

Εάν προσπαθούσατε να τραβήξετε την προσοχή κάποιου καινούργιου ατόμου, σήμερα θα κάνετε μεγάλη πρόοδο. Η ενέργεια της μέρας σας κάνει πιο αποφασισμένους από ποτέ να παρακάμψετε τις αναστολές σας και να βρείτε κάποιο τρόπο να κερδίσετε την καρδιά του. Προσπαθήστε να μην είστε πιεστικοί και τον/την ξενερώσετε.

Καρκίνος

Τα πράγματα είναι πολύ παθιασμένα ακόμη και για εσάς σήμερα. Εάν πρόκειται να βγείτε κάποιο ραντεβού, μην υποκύψετε στην έντονη προσωπικότητα του ατόμου αυτού, αν δεν αισθανθείτε έτοιμοι να το κάνετε. Αλλιώς θα νιώσετε ότι σας χειραγωγεί.

Λέων

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να δείξετε σε ένα πρόσωπο πόσο βαθιά νοιάζεστε για αυτό. Είστε πρόθυμοι να δοκιμάσετε οτιδήποτε θα μπορούσε να του/της μεταδώσει το μήνυμα. Ακόμα κι αν συνήθως είστε αρκετά μετριοπαθείς και επιφυλακτικοί, τώρα αισθάνεστε έτοιμοι να κάνετε αυτό το επιπλέον βήμα.

Παρθένος

Σήμερα μπορεί να νιώσετε ότι ο/η αγαπημένος/η σας με την στάση του/της σας περιορίζει. Αυτό, ωστόσο, μπορεί να μην είναι τόσο άσχημο, καθώς μπορεί να τρέφατε κάνα δυο μη ρεαλιστικές προσδοκίες που δεν υλοποιήθηκαν. Αυτή η διαδικασία μπορεί να είναι λίγο επώδυνη, αλλά και απελευθερωτική, αρκεί να μπορέσετε να αποδεχτείτε τη ζωή σας όπως είναι.

Ζυγός

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό μπορεί να σας βοηθήσει να διοχετεύσετε την συναισθηματική σας ενέργεια προς μια θετική κατεύθυνση. Εάν αναζητάτε κάποιο ξεχωριστό άτομο με το οποίο μπορείτε να μοιραστείτε όλα σας τα μυστικά, τις ελπίδες και τους φόβους σας, θα φανείτε τυχεροί. Παρόλο που η σχέση σας θα ξεκινήσει διακριτικά, πολύ γρήγορα θα συνειδητοποιήσετε και οι δύο πόση ασφάλεια και άνεση αισθάνεστε μεταξύ σας.

Σκορπιός

Μην ανησυχήσετε αν ο/η αγαπημένος/η σας φαίνεται λιγότερο παθιασμένος/η από ότι συνήθως, γενικά πιο μαζεμένος/η. Το τρέχον πλανητικό σκηνικό ενθαρρύνει και τους δυο σας να είστε περισσότερο ρεαλιστές σχετικά με το τι θέλετε από τη σχέση σας, καθώς και τι μπορείτε να επιτύχετε.

Τοξότης

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας δίνει μια τόσο βαθιά αίσθηση ασφάλειας που δεν έχετε κανένα πρόβλημα να εκφράσετε τα πιο κρυμμένα συναισθήματα σας προς τον/την σύντροφό σας. Επιτέλους, συνειδητοποιείτε ότι δεν είναι μαζί σας για να κάνει να νιώσετε άσχημα επειδή δεν είστε τέλειοι, αλλά ότι πραγματικά θέλει να σας αγαπήσει και να σας στηρίξει.

Αιγόκερως

Πολύ συχνά νιώθετε ότι για να πετύχουν οι σχέσεις σας, θα πρέπει να ψάξετε βαθιά στην καρδιά σας και μετά να μιλήσετε για το πώς αισθάνεστε. Συχνά προσπαθείτε να καθυστερείτε αυτήν την ουσιαστική διαδικασία, αλλά σήμερα δεν θα το κάνετε. Εάν βρείτε το θάρρος να εκφράσετε όσα βιώνετε τώρα, πολλά δευτερεύοντα ζητήματα θα επιλυθούν πολύ γρήγορα.

Υδροχόος

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό καθιστά την σημερινή μέρα πολύ ξεχωριστή για εσάς. Δεν χρειάζεται να κάνετε κάτι συγκεκριμένο. Μπορείτε απλά να προσκαλέσετε τον/την σύντροφό σας και να κάνετε κάτι που σας κάνει να νιώσετε όμορφα. Οτιδήποτε εμβαθύνει τη διαδικασία της οικειότητας και της επικοινωνίας ανάμεσά σας είναι ευπρόσδεκτο.

Ιχθύες

Σήμερα θα μπορέσετε να καταλάβετε τα όριά σας στην τρέχουσα σχέση σας. Αυτό δεν χρειάζεται να είναι μια αρνητική διαδικασία. Μπορεί μέχρι τώρα να περιορίζατε τον εαυτό σας. Γνωρίζοντας καλύτερα ο ένας τον άλλο, θα μπορέσετε να βρείτε τη σωστή ισορροπία και να απολαύσετε μια πιο αρμονική σχέση.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments