Αθλητισμός

Mclaren MCL35M: Παρουσίασε το νέο της μονοθέσιο για το 2021

Mclaren MCL35M: Παρουσίασε το νέο της μονοθέσιο για το 2021
Mclaren MCL35M: Η Βρετανική ομάδα παρουσίασε το νέο της μονοθέσιο και το ανανεωμένο δίδυμο οδηγών για το 2021.

Μετά από ένα διάστημα προετοιμασία για τη νέα σεζόν, η Formula 1 ζεσταίνει και πάλι της μηχανές. Το βράδυ της Δευτέρας πραγματοποιήθηκε η πρώτη παρουσίαση μονοθεσίου ενόψει της νέας χρονιάς που θα ξεκινήσει σε λίγους μήνες. Η αρχή έγινε από την Mclaren που παρουσίασε την MCL35M στις εγκαταστάσεις της στη Μεγάλη Βρετανία. Φυσικά λόγω κορωνοϊού δεν είχαμε κάποια φαντασμαγορική εκδήλωση όπως συνηθίζει η ιστορική ομάδα.

Στις εγκαταστάσεις της ομάδας βρέθηκαν οι Λάντο Νόρις και Ντάνιελ Ρικιάρντο που θα αποτελέσουν το οδηγικό δίδυμο για τη νέα σεζόν. Ο Βρετανός είναι έτοιμος να ξεκινήσει την τρίτη του χρονιά με τα χρώματα της Mclaren και δήλωσε πιο έμπειρος για τη νέα χρονιά. “Κάθε φορά που κάθομαι στο μονοθέσιο νιώθω πως αποκτώ ολοένα και περισσότερη εμπειρία και αυτοπεποίθηση, το οποίο με βοηθάει να βελτιώνω την απόδοσή μου κάθε χρονιά.

Δουλεύω πολύ σκληρά κατά την περίοδο εκτός αγωνιστικής σεζόν, ώστε να είμαι καλά προετοιμασμένος για τις χειμερινές δοκιμές. Ανυπομονώ να επιστρέψω σε πίστες στις οποίες δεν καταφέραμε να αγωνιστούμε πέρυσι και μακάρι να έχουμε και την μοναδική ατμόσφαιρα των οπαδών της F1. Μας έχει λείψει πολύ αυτό το συναίσθημα και σκοπός είναι, όταν επιστρέψουμε, να τους δώσουμε ακόμα περισσότερο θέαμα. Το 2021 ο ανταγωνισμός θα είναι πολύ μεγάλος”, ήταν τα λόγια του νεαρού.

Από την πλευρά του ο Ρικιάρντο τόνισε ότι είναι ενθουσιασμένος και δεν βλέπει την ώρα να οδηγήσει το νέο μονοθέσιο. “Είμαι εκστασιασμένος που έχω επιτέλους την ευκαιρία να αγωνιστώ με την McLaren και ανυπομονώ να ξεκινήσουμε. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα όσο μπορώ να συνεχίσει την ανοδική πορεία που έχει χτίσει τα τελευταία χρόνια. Τις τελευταίες βδομάδες που βρίσκομαι στην Μεγάλη Βρετανία, έχω εγκλιματιστεί πλήρως με την ομάδα και ετοιμαζόμαστε για την σεζόν. Είμαι έτοιμος να τα δώσω όλα για όλα. Έχω πλέον την απαραίτητη εμπειρία για να ανοίξω ένα καινούριο κεφάλαιο στην καριέρα μου”.

Η Παρουσίαση και η Filming day

Αφού τελείωσαν οι συνεντεύξεις των δυο πιλότων είδαμε ένα βίντεο που μας αποκάλυψαν το νέο μονοθέσιο. Οι αλλαγές που έχει σε σχέση με αυτό του 2020 είναι ελάχιστες, αλλά αυτό που ξεχωρίζει είναι ο κινητήρας καθώς μετά από τρία χρόνια συνεργασίας με την Renault η Mclaren επέστρεψε στην οικογένεια της Mercedes.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το μονοθέσιο δεν βρισκόταν στο εργοστάσιο της Mclaren όταν έγινε η εκδήλωση καθώς είχε ήδη πάει στο Silverstone που διεξήχθει σήμερα η filming day. Έτσι οι οδηγοί είχαν την ευκαιρία να πάρουν μια γεύση από το νέο μονοθέσιο μέσα στην πίστα. Βέβαια τα χιλιόμετρα που μπορούσαν να καταγράψουν ήταν περιορισμένα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments