Ελλάδα

Γνωστός καθηγητής Πανεπιστημίου σε φοιτήτριες: Να κάναμε καμία π@ρτουζίτσα

Γνωστός καθηγητής Πανεπιστημίου σε φοιτήτριες: Να κάναμε καμία π@ρτουζίτσα
Σοκάρουν οι καταγγελίες από φοιτήτριες για έναν γνωστό καθηγητή Πανεπιστημίου.

Τον τελευταίο καιρό υπάρχουν πολλές καταγγελίες, κυρίως γυναικών, για σεξουαλική κακοποίηση ή λεκτική βία. Μπορεί τα φώτα να έχουν πέσει στον χώρο του θεάματος, αλλά όπως φαίνεται το πρόβλημα είναι βαθιά ριζωμένο. Πρόκειται για μια νοοτροπία που κάνει κάποιους να πιστεύουν ότι η θέση εξουσίας τους δίνει το δικαίωμα να βγάλουν άλλες τις αρρωστημένες σκέψεις που έχουν στο κεφάλι τους πάνω σε ανυποψίαστες κοπέλες.

Από την πρώτη στιγμή που άνοιξαν τα στόματα, έγιναν πολλές καταγγελίες για άσεμνη συμπεριφορά καθηγητών Πανεπιστημίου σε φοιτήτριες. Μάλιστα δημιουργήθηκε μια πλατφόρμα όπου  φοιτήτριες και φοιτητές μπορούν να καταγράψουν τη δική τους καταγγελία για περιστατικά παρενόχλησης από καθηγητές, άσεμνες χειρονομίες, προτάσεις αλλά και περιστατικά βίας σωματικής αλλά και λεκτικής. Ήδη έχουν καταγραφεί χιλιάδες καταγγελίες, αλλά υπάρχει μια που σοκάρει.

Η πρόταση για…π@ρτουζίτσα

Σύμφωνα με όσα υποστήριξε μια φοιτήτρια ένας καθηγητής της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών έκανε άσεμνες προτάσεις σε ομάδα φοιτητριών, αφού πρώτα διοργάνωσε μαζί τους «γιορτή με τσίπουρα». Στην καταγγελία αναφέρει ότι ο καθηγητής ξεκίνησε να εξιστορεί τα ταξίδια σε όλον τον κόσμο που είχε κάνει νεώτερος πέρασε μόνος του τη συζήτηση σε σεξουαλικά θέματα σχολιάζοντας τις ερωτικές σχέσεις που είχε με τις πρώην συντρόφους του.

Στην καταγγελία αναφέρεται από τη φοιτήτρια ότι ο καθηγητής γελώντας προέβη σε ομαδική σεξουαλική παρενόχληση προτείνοντας στις φοιτήτριες να κάνουν όλοι μαζί «μία π@ρτουζίτσ@ τώρα που είμαστε και πιωμένοι». Η φοιτήτρια συμπλήρωσε ότι από εκείνη την ημέρα σιχάθηκε τη ζωή της και πρόσθεσε ότι η βρωμιά της ΑΣΚΤ δε σταματάει με τίποτα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments