Ελλάδα

ΤΡΑΙΝΟΣΕ δρομολόγια: Ποια καταργούνται λόγω προβλημάτων από την κακοκαιρία

ΤΡΑΙΝΟΣΕ δρομολόγια: Ποια καταργούνται λόγω προβλημάτων από την κακοκαιρία
ΤΡΑΙΝΟΣΕ δρομολόγια: Όσο για τα δρομολόγια του δικτύου του Προαστιακού, εκτελούνται κατά τμήματα.
ΤΡΑΙΝΟΣΕ δρομολόγια: Όσο για τα δρομολόγια του δικτύου του Προαστιακού, εκτελούνται κατά τμήματα.

Η κακοκαιρία «Μήδεια» και τα προβλήματα που έχουν προκληθεί στην υποδομή στην περιοχή της Οινόης από τα έντονα καιρικά φαινόμενα, είχαν σαν αποτέλεσμα να ακυρωθεί το δρομολόγιο της πρωινής αμαξοστοιχίας της ΤΡΑΙΝΟΣΕ για Θεσσαλονίκη και το μεσημεριανό από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα.

Ειδικότερα, έχουν πέσει δέντρα και καλώδια στη σιδηροδρομική γραμμή και τα συνεργεία του ΟΣΕ προσπαθούν να την καθαρίσουν. Ωστόσο, γίνεται προσπάθεια να αναχωρήσει κανονικά το αργά το μεσημέρι για τη Θεσσαλονίκη η Αμαξοστοιχία 56 που είναι προγραμματισμένη για τις 15.30.

Επίσης, λόγω των προβλημάτων από τις διακοπές ρεύματος, τα δρομολόγια του δικτύου του Προαστιακού εκτελούνται κατά τμήματα.

Έχει αποκατασταθεί σημαντικός αριθμός των μετρητών κατανάλωσης ρεύματος, σύμφωνα με ό,τι αναφέρει ο ΔΕΔΔΗΕ.

Σημειώνεται πως στις 70.000 φθάνει ο αριθμός των μετρητών κατανάλωσης ρεύματος που ήταν εκτός λειτουργίας, σύμφωνα με τα στοιχεία του ΔΕΔΔΗΕ, σημαντικό μέρος των οποίων έχει αποκατασταθεί ενώ οι εργασίες για την επανηλεκτροδότηση των καταναλωτών συνεχίζονται.

Οι βλάβες ήταν σήμερα σημαντικά περισσότερες σε σχέση με την προηγούμενη ημέρα (τα μεσάνυχτα 15 προς 16 Φεβρουαρίου, ήταν εκτός 30.000 μετρητές) και εντοπίζονται κατά κύριο λόγο στα Βόρεια προάστια της Αθήνας που επλήγησαν χθες από την σφοδρή κακοκαιρία. Διευκρινίζεται ότι ο αριθμός αναφέρεται σε μετρητές, που σημαίνει ότι αν σε μια πολυκατοικία υπάρχουν δέκα διαμερίσματα καταγράφονται δέκα μετρητές εκτός λειτουργίας σε ένα κτίριο.

Σύμφωνα με την προηγούμενη ενημέρωση από τον ΔΕΔΔΗΕ έχουν αποκατασταθεί οι ζημιές σε 15 γραμμές Μέσης Τάσης σε σύνολο 43 γραμμών που παρουσιάζουν προβλήματα, σε τμήμα των περιοχών Διόνυσος, Αγ. Στέφανος, Μαρούσι, Νέα Ιωνία, Νέο Ψυχικό, Παλαιό Ψυχικό, Φιλοθέη, Παπάγου, Πετρούπολη, Κεφαλάρι, Πολιτεία, Πεύκη, Βριλήσσια, Γλυκά Νερά, Κάτω Κηφισιά, Εκάλη και Νέα Ερυθραία.

Σε τμήματα των περιοχών αυτών παραμένουν σποραδικές διακοπές στην ηλεκτροδότηση καθώς η κακοκαιρία έχει πλήξει και το δίκτυο χαμηλής τάσης ενώ η πρόσβαση σε αρκετά σημεία εξακολουθεί να είναι δυσχερής. Το προσωπικό του ΔΕΔΔΗΕ στην Αττική έχει ενισχυθεί με τεχνικούς από γειτονικές περιοχές για την επιτάχυνση των εργασιών ενώ γίνεται συντονισμός με τους Δήμους και το Στρατό για την διάνοιξη των οδών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments