Διεθνή

Έσφαξε τη σερβιτόρα γιατί δεν είχε να πληρώσει ένα σουβλάκι

Έσφαξε τη σερβιτόρα γιατί δεν είχε να πληρώσει ένα σουβλάκι
Επίθεση στην Τουρκία: Μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τη μάνα τριών παιδιών.

Ένα τραγικό περιστατικό σημειώθηκε στην Τουρκία με θύμα μια εργαζόμενη μητέρα τριών παιδιών και δράστη έναν άνδρα ο οποίος ήταν πελάτης στο μαγαζί όπου δούλευε.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πληροφορίες από τοπικό μέσο ενημέρωσης, το θύμα της αιματηρής επίθεσης, ήταν η άτυχη 39χρονη Καντέρ Μπαλτζί η οποία ζούσε στο Καπακλί του νόμου Τεκίρνταγ, στην Τουρκία. Ήταν μάνα τριών παιδιών και διατηρούσε γυράδικο.

Πριν από λίγες μέρες, ένας πελάτης, ο 36χρονος Ρετζέπ Οζκάν, πήγε στο μαγαζί της και ζήτησε να του ετοιμάσει γύρο. Επειδή όπως ισχυρίστηκε ο ίδιος, δεν είχε λεφτά, της ζήτησε να του κάνει έκπτωση και όταν εκείνη αρνήθηκε τη μαχαίρωσε μέχρι θανάτου.

Και να σημειωθεί πως όταν οι τουρκικές αρχές τον συνέλαβαν, διαπιστώθηκε ότι ο Ρετζέπ Οζκάν είχε πάνω του αρκετά χρήματα για να πληρώσει.

Δείτε το βίντεο με τη στιγμή της επίθεσης:

Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο. Τον περασμένο Αύγουστο, ένα τραγικό περιστατικό εκτυλίχθηκε σε εστιατόριο στο Παρίσι όταν ένας δυσαρεστημένος πελάτης πυροβόλησε τον σερβιτόρο διότι άργησε να έρθει το φαγητό που παρήγγειλε.

Το απίστευτο αυτό περιστατικό με τραγικό τέλος τον θάνατο ενός 28χρονου εργαζόμενου συνέβη βράδυ σε εστιατόριο στα προάστια του Παρισιού. Σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων, η αστυνομία ειδοποιήθηκε από τους συναδέλφους του άτυχου νεαρού.

Ο 28χρονος δέχθηκε τα πυρά στον ώμο και παρά τις προσπάθειες των διασωστών δεν κατάφερε να κερδίσει τη μάχη για τη ζωή. Ο δολοφόνος του 28χρονου μετά τον πυροβολισμό διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Επίσης, πριν από μερικά χρόνια, ένας 22χρονος Αγγλοκύπριος σερβιτόρος είχε δολοφονηθεί έξω από την πόρτα της πολυκατοικίας που διέμενε στη Λάρνακα. Ο δράστης, σύμφωνα με τις Αρχές, ήταν ένας 17χρονος, ο οποίος βρέθηκε κρυμμένος σε σπίτι.

Ο 22χρονος δέχθηκε μια μαχαιριά στο λαιμό και πέθανε λίγο αργότερα ενώ προσπαθούσε να μπει στο αυτοκίνητο του. Πρόκειται για τον 22χρονο Μάικλ Άντονι Λούις Μηνά. Από την άλλη, ο 17χρονος γνωστός ως «Αλεξούι» είχε απασχολήσει επανειλημμένως την αστυνομία στο παρελθόν για διαρρήξεις κλοπές και βιαιοπραγίες.

Μάλιστα, σε μία περίπτωση τον είχε παραδώσει ο ίδιος ο πατέρας του στην αστυνομία καθώς η οικογένεια αδυνατούσε να τον ελέγξει. Ο δράστης φαίνεται πως είχε προσωπικές διαφορές μαζί του οι οποίες μάλλον σχετίζονται με καυγά που είχε γίνει νωρίτερα σε νυχτερινό κέντρο με συμμετοχή και της αδελφής του θύματος η οποία νοσηλεύτηκε τραυματισμένη στο νοσοκομείο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments