Θέσεις Εργασίας

ΟΑΕΔ: Ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα για ανέργους στην πλατφόρμα coursera

ΟΑΕΔ: Ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα για ανέργους στην πλατφόρμα coursera
ΟΑΕΔ: Με ανακοίνωσή του ο ΟΑΕΔ έκανε γνωστό πως ολοκληρώθηκε με επιτυχία το πρόγραμμα δωρεάν πρόσβασης ανέργων στην πλατφόρμα εκπαίδευσης του Coursera.

Με ανακοίνωσή του ο ΟΑΕΔ έκανε γνωστό πως ολοκληρώθηκε με επιτυχία το πρόγραμμα δωρεάν πρόσβασης ανέργων στην πλατφόρμα εκπαίδευσης του Coursera.

Η ανακοίνωση του Οργανισμού

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το πρόγραμμα δωρεάν πρόσβασης ανέργων σε διαδικτυακά μαθήματα διαφορετικών θεματικών ενοτήτων και ειδικοτήτων, στο πλαίσιο της συνεργασίας του ΟΑΕΔ με το Coursera. Συνολικά, στην πλατφόρμα εκπαίδευσης εγγράφηκαν 24.626 άνεργοι, οι οποίοι παρακολούθησαν 400.489 διδακτικές ώρες και ολοκλήρωσαν 31.377 μαθήματα.

Η εταιρεία Coursera, μέσω της παγκοσμίως αναγνωρισμένης διαδικτυακής πλατφόρμας τηλεκπαίδευσης που διαθέτει, παρέχει σειρά μαθημάτων σε πλήθος ειδικοτήτων, σε συνεργασία με κορυφαία πανεπιστήμια του κόσμου, όπως τα Carnegie Mellon, Columbia University, Duke University, École Polytechnique, Johns Hopkins University, Imperial College, New York University, Princeton University, Stanford University, University of Chicago, University of Leeds και Yale University.

O ΟΑΕΔ μέσω του προσφερόμενου προγράμματος, παρείχε από τις αρχές Δεκεμβρίου τη δυνατότητα δωρεάν πρόσβασης σε εγγεγραμμένους ανέργους σε 77 σειρές μαθημάτων υποτιτλισμένων στα ελληνικά, καθώς και σε ακόμη 3.800 αγγλόγλωσσες σειρές μαθημάτων του Coursera.

Στόχος της δράσης ήταν η αναβάθμιση των δεξιοτήτων τους και η απόκτηση νέων γνώσεων. Όσοι ωφελούμενοι ολοκλήρωσαν επιτυχώς κάθε μάθημα έχουν τη δυνατότητα απόκτησης δωρεάν πιστοποιητικού παρακολούθησης από την εταιρεία Coursera.

Τι είναι το coursera

O ΟΑΕΔ παρέχει δωρεάν πρόσβαση σε εγγεγραμμένους ανέργους σε 77 σειρές μαθημάτων υποτιτλισμένων στα ελληνικά, καθώς και σε ακόμη 3.800 αγγλόγλωσσες σειρές μαθημάτων του Coursera, με στόχο την αναβάθμιση των δεξιοτήτων τους και την απόκτηση νέων γνώσεων, στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης του Coursera.

Ενδεικτικές σειρές μαθημάτων με ελληνικούς υπότιτλους είναι οι εξής:

Αρχές και πρακτικές διαχείρισης έργων Διαχείριση έργου (Project management)

Η λιτή διαχείριση (Lean management) στην παραγωγή και στις υπηρεσίες

Διαχείριση εφοδιαστικής αλυσίδας

Σχεδιασμός εφοδιαστικής αλυσίδας

Υλικοτεχνική υποστήριξη εφοδιαστικής αλυσίδας

Εισαγωγή στη βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης

Βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης (SEO)

Κύριο μάθημα Διαχείρισης Προϊόντων Λογισμικού

Διαχείριση προϊόντων λογισμικού

Εισαγωγή στον προγραμματισμό με MATLAB

Προγραμματισμός με MATLAB για μηχανικούς και φυσικούς επιστήμονες

Διαχείριση συγκρούσεων

Διαδικασίες λογισμικού και ευέλικτες πρακτικές

Πώς να αναπτύξετε τις ηγετικές σας δεξιότητες

Ανάγκες πελατών και απαιτήσεις λογισμικού

Η κυβερνοασφάλεια και οι δέκα τομείς της Βασικές αρχές Υπολογιστικής

H εργαλειοθήκη του Unix Διαπολιτισμική επικοινωνία και επίλυση συγκρούσεων

Πώς θα μάθετε να μαθαίνετε: Ισχυρά διανοητικά εργαλεία που θα σας βοηθήσουν να κάνετε κτήμα σας δύσκολα γνωστικά αντικείμενα

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments