Ελλάδα

Απάντηση Καρυπίδη για τα rapid test: «Δέχομαι επιθέσεις λόγω του Άρη»

Απάντηση Καρυπίδη για τα rapid test: «Δέχομαι επιθέσεις λόγω του Άρη»
Καρυπίδης για τα rapid test: Τι είπε για την υπόθεση των rapid tests που προμηθεύτηκε μέσω διαγωνισμού η Περιφέρεια Αττικής, από την εταιρία του.

Μετά το μείζον ζήτημα που προέκυψε με την υπερτιμολόγηση των rapid tests, ο Θόδωρος Καρυπίδης απαντά με επίσημη δήλωση κάνοντας λόγο για απειλές από πακιστανικά τηλέφωνα, που γίνονται λόγω της πορείας του Άρη. Επιπλέον υποστηρίζει πως δέχεται μεθοδευμένες επιθέσεις από εκδότες και καναλάρχες, που έχουν στόχο να πλήξουν τόσο τον ίδιο όσο και τον Άρη.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει:

«Αφού δεν κατάφεραν να μας αντιμετωπίσουν αγωνιστικά, χρησιμοποιούν όλα τα μέσα, θεμιτά και αθέμιτα, για να πλήξουν τον ΑΡΗ και τη φετινή εντυπωσιακή του πορεία.

Μεθοδευμένες επιθέσεις από συγκεκριμένους εκδότες, καναλάρχες και media, που επιχειρούν να με εμπλέξουν σε πολιτικές σκοπιμότητες και μικροκομματικά παιχνίδια. Επαναλαμβανόμενες απειλές για τη ζωή μου και την ακεραιότητα της οικογένειάς μου.

Συνεχείς εκφοβισμοί από «πακιστανικά» τηλέφωνα πριν από κάθε ματς. Όλες αυτές οι υποκινούμενες ενέργειες έχουν ένα και μόνο στόχο, την αποσταθεροποίηση του ΑΡΗ, να ανατραπεί η φετινή του πορεία και να αποτραπεί η αγωνιστική του επιτυχία.

Μάταια προσπαθούν. Η ομάδα και ο κόσμος του ΑΡΗ ενωμένοι σαν γροθιά θα συνεχίζουν να δίνουν απαντήσεις μέσα στο γήπεδο και να κλείνουν στόματα σε κάθε αγώνα. Για όλα τα υπόλοιπα που θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή και τη σωματική ακεραιότητα, τόσο τη δική μου όσο και της οικογένειάς μου, θα πάρουν σύντομα το δρόμο της δικαιοσύνης».

Στην Βουλή η υπερκοστολόγηση rapid test

Στη Βουλή φέρνουν 34 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ τη «σκοτεινή» υπόθεση με την αγορά από την περιφέρεια Αττικής των υπερκοστολογημένων rapid test αξίας 1 εκατομμυρίου ευρώ από εταιρεία συμφερόντων του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Άρης, Θεόδωρου Καρυπίδη.

Σύμφωνα με τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στη συγκεκριμένη αγορά διαπιστώνεται μεγάλη σπατάλη της Περιφέρειας Αττικής, καθώς θα μπορούσαν να διασφαλιστούν σαφώς οικονομικότερες προσφορές από τις ληφθείσες μέσω της κλειστής πρόσκλησης σε τρεις συγκεκριμένους οικονομικούς φορείς, την στιγμή που η διαδικασία προμήθειας δεν υπηρετεί τους κανόνες του υγιούς ανταγωνισμού, αφού αποκλείονται από αυτή άνευ λόγου πολλές εταιρείες που μπορούν να προμηθεύσουν πιστοποιημένα rapid tests.

Και βέβαια, όπως καταγγέλλουν, η διαδικασία που ακολουθήθηκε είναι διάτρητη και το προϊόν υπερτιμημένο, αφού η εταιρεία συμφερόντων Καρυπίδη κατέθεσε αντίστοιχη προσφορά προς την περιφέρεια κεντρικής Μακεδονίας για την παροχή rapid test σαφώς χαμηλότερη, ήτοι 7,98€/τεμάχιο χωρίς ΦΠΑ, την στιγμή που η περιφέρεια Αττικής αγόρασε από την ίδια εταιρεία σε τιμή 9,26€/ ανά τεμάχιο

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments