Video

Μαρία Σολωμού: Έχω μάθει τις απιστίες όλων των πρώην μου

Μαρία Σολωμού: Έχω μάθει τις απιστίες όλων των πρώην μου
Μαρία Σολωμού: Για την προσωπική της ζωή αλλή και την αγαπημένη σειρά «Singles» μίλησε η ηθοποιός Μαρία Σολωμού.

Στην εκπομπή «Χιούστον το Λύσαμε» του Φάνη Λαμπρόπουλου και του Νικόλα Ράπτη βρέθηκε η αγαπημένη ηθοποιός Μαρία Σολωμού, η οποία μίλησε για αρκετά θέματα, συμπεριλαμβανομένων της προσωπικής της ζωής, καθώς και το ενδεχόμενο επιστροφής της σειράς «Singles».

Μιλώντας για προσωπικής της ζωή τόνισε πως «τι να πω τώρα δεν ξέρω, μπορεί και να είμαι με κάποιον. Έχω πει ότι δεν θα πω ξανά για τα προσωπικά μου. Είμαι και επίσημα single! Τώρα τι κάνω είναι άλλη ιστορία. Με φοβούνται οι άντρες, αλλά είμαι πολύ γλυκιά. Δεν στέλνω και δεν απαντώ ποτέ σε ανθρώπους στο Instagram. Έχω φάει κέρατο. Με τον Μάριο δεν έμαθα ποτέ τίποτα. Με όλους τους υπόλοιπους ήξερα, μάθαινα, έβλεπα. Με το που το μαθαίνω, λογικά χωρίζω».

Οι παρουσιαστές της εκπομπής αποφάσισαν να παίξουν ένα παιχνίδι με την Μαρία Σολωμού, ζητώντας της να διαλέξει μια φωτογραφία και να σκίσει μια άλλη. Οι δύο φωτογραφίες ήταν οι  πρώην σύντροφοί της, Πάνος Μουζουράκης και Μάριος Αθανασίους, με εκείνη να επιλέγει το γνωστό ηθοποιό, καθώς όπως δήλωσε «είναι ο πατέρας του παιδιού μου».

Για τη σειρά «Singles»

«Η “Ράνια” είναι ρόλος ζωής. Αυτός ο ρόλος στους “Singles” με ακολουθεί ακόμα. Δυσκολεύτηκα μέχρι να βρω τον ρόλο της, ήταν υστερική αλλά πολύ συμπαθητική. Είμαι πολύ πιο ήσυχη απ’ αυτό. Δεν τσακώνομαι, δεν φωνάζω. Θα έλεγα “ναι” στο σίκουελ του “Singles”. Συζητείται γενικά να επανέλθει», ανέφερε η γνωστή ηθοποιός όταν ρωτήθηκε για το ρόλο της στυην αγαπημένη σειρά. 

Λίγα λόγια για τη Μαρία Σολωμού

Η ηθοποιός και τηλεπαρουσιάστρια Μαρία Σολωμού γεννήθηκε στην Αθήνα, την 1η Οκτωβρίου του 1974.

Σπούδασε οικονομικά στο Αμερικανικό κολέγιο. Εργάστηκε για μικρό χρονικό διάστημα ως αεροσυνοδός ενώ στη συνέχεια σπούδασε στη Δραματική Σχολή «Ίασμος» του Βασίλη Διαμαντόπουλου. Έχει πρωταγωνιστήσει σε τηλεοπτικές σειρές, σε κινηματογραφικά αλλά και θεατρικά έργα.

Έγινε γνωστή μέσα από τους ρόλους της στις τηλεοπτικές σειρές του Mega Channel Απόσταση αναπνοής (2003-2004) και Singles (2004-2008). Στο θέατρο έχει συνεργαστεί με τη Ζωή Λάσκαρη στο θέατρο Αθηναΐδα και με τη Μίνα Αδαμάκη ως σκηνοθέτη στο θεατρικό έργο Το λουτρό. Τη θεατρική σεζόν (2008-2009) πρωταγωνίστησε στο έργο Προδοσία του Χάρολντ Πίντερ, με τον Αντώνη Καρυστινό και το Νίκο Νίκα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments