Αθλητισμός

Πρώην του Ολυμπιακού έκοψε ο Μπολόνι από τον Παναθηναϊκό

Πρώην του Ολυμπιακού έκοψε ο Μπολόνι από τον Παναθηναϊκό
Ο Λάζλο Μπόνι έκοψε έναν πρώην παίκτη του Ολυμπιακού που τελικά κατέληξε σε άλλη Ελληνική ομάδα.

Στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου ο Παναθηναϊκός ενισχύθηκε σημαντικά. Μπορεί οι πράσινοι να έκαναν λίγες και προσεγμένες κινήσεις, αλλά οι παίκτες που είχαν προταθεί και εξετάστηκαν ήταν πολλοί περισσότεροι. Για την ακρίβεια ανάμεσα τους υπήρχε και ένας ποδοσφαιριστής με παρελθόν στη χώρα μας. Και μάλιστα όχι απλά έχει παίξει ξανά στην Ελλάδα, ήταν και παίκτης μεγάλης ομάδας των Αθηνών.

Πρόκειται για τον Ντελβίν Σανέλ Εντινγκά. Ο έμπειρος χαφ είχε φορέσει στο παρελθόν την φανέλα του Ολυμπιακού. Συγκεκριμένα φόρεσε τα “ερυθρόλευκα” για τη διετία 2013-15. Ο 33χρονος λοιπόν προτάθηκε στον Παναθηναϊκό και η περίπτωση του εξετάστηκε σοβαρά. Ο παίκτης έχει την εκτίμηση του Ντρεοσί, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για να προχωρήσει η μεταγραφή και ο παίκτης να φορέσει τα πράσινα. Αυτό γιατί μπήκαν στη ζυγαριά κάποιες παράμετροι που έβαλαν φρένο στις σκέψεις των “πράσινων”.

Γιατί “κόπηκε” ο Εντινγκά

Ο Εντινγκά κυκλοφορούσε στην αγορά ελεύθερος από το καλοκαίρι, όταν και τελείωσε το συμβόλαιο του με την Αντάλιασπορ. Από τότε, γεμάτους 6 μήνες, ήταν χωρίς ομάδα αν και προτάθηκε σε αρκετές. Στις αρχές του Ιανουαρίου προτάθηκε στον Παναθηναϊκό και άρχισε να εξετάζεται η περίπτωση του. Η περίπτωσή του δεν απορρίφθηκε άμεσα από τους “πράσινους”, κατά κάποιο τρόπο έμεινε για κάποιο διάστημα σταντ μπαι.

Ο Μπόλονι όμως, ήταν διστακτικός ως αρνητικός όχι μόνο λόγω ηλικίας αλλά κυρίως γιατί ο Κονγκολέζος ήταν ανενεργός, χωρίς ομάδα, πάνω από μισό χρόνο! Και κάπως έτσι κατέληξαν στον Νιάς. Τελικά ο παίκτης έδωσε τα χέρια με τον Παναιτωλικό και επέστρεψε στη χώρα μας για την ομάδα του Αγρινίου. Μάλιστα η ζωή τα έφερε έτσι και ο 33χρονος χαφ ήταν αυτός που χάρισε τη νίκη στην ομάδα του κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Στα δυο χρόνια που ο Εντινγκά αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό κατάφερε να κερδίσει ισάριθμα πρωταθλήματα και ένα Κύπελλο Ελλάδος. Στις 4 Νοεμβρίου 2014 ο έμπειρος χαφ έβαλε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του Ολυμπιακού, διαμορφώνοντας το σκορ του αγώνα σε 1-2, κόντρα στη Γιουβέντους, στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, το τελικό σκορ του αγώνα όμως ήταν 3-2, με τον Ολυμπιακό να γνωρίζει την ήττα μέσα στην έδρα της Γιουβέντους.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments