Αθλητισμός

Αϊντχόφεν – Ολυμπιακός: 2-1

Αϊντχόφεν – Ολυμπιακός: 2-1
Αϊντχόφεν - Ολυμπιακός: Τα κατάφεραν οι Πειραιώτες με γκολ του Χασάν στο 88'.

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να σκοράρει στην Ολλανδία στο 88′ με τον Χασάν, ηττήθηκε 2-1 από την Αϊντχόφεν, αλλά πήρε την πρόκριση για τους «16» του Europa League χάρη στο σκορ του πρώτου παιχνιδιού (4-2).

Η ολλανδική ομάδα σκόραρε δύο φορές με τον Ζάχαβι (όπως και στο πρώτο παιχνίδι), ο Ολυμπιακός ήταν άτυχος αφού είχε δύο δοκάρια με Καμαρά και Φορτούνη , αλλά τελικά ευτύχησε να βρει το γκολ με τον Αιγύπτιο επιθετικό μετά την απόκρουση του τερματοφύλακα της Αϊντχόφεν, Εμβογκό σε κεφαλιά του Ελ Αραμπί.

Η Αϊντχόφεν προηγήθηκε με τον Ζάχαβι που όπως και στο πρώτο παιχνίδι έκανε τη ζημιά στον Ολυμπιακό. Ο Τόμας εκτέλεσε το κόρνερ από δεξιά και ο Ισραηλινός φορ με κεφαλιά έκανε το 1-0. Ο Ζάχαβι ήταν αμαρκάριστος και νίκησε τον Σα, ο οποίος απέτυχε να μπλοκάρει, παρότι η μπάλα πήγε χαμηλά, πάνω στα χέρια του.

Ο ίδιος παίκτης έκανε το 2-0 στο 44′. Με απευθείας εκτέλεση φάουλ από αριστερά, έστειλε τη μπάλα στη δεξιά πλευρά των διχτυών του Σα και έφτασε τα τέσσερα γκολ στα δύο παιχνίδια με τους Πειραιώτες.  Η PSV με το 2-0 είχε σκορ πρόκρισης.

Στη συνέχεια ακολούθησαν δύο φάσεις που ο Ολυμπιακός «σημάδεψε» τα δοκάρια του Εμβογκό. Στο 50′ είχαμε τη φοβερή ενέργεια του Μπρούμα από δεξιά. Ο Πορτογάλος έκανε το γύρισμα στο δεύτερο δοκάρι, ο Καμαρά έκανε αριστερό σουτ στην κίνηση, αλλά η μπάλα βρήκε στη βάση του δεξιού δοκαριού. Ο Λαλά πήρε το ριμπάουντ, έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή, αλλά έδιωξε σε κόρνερ ο Φεργκέβερ.

Ο Φορτούνης στο 78′ εκτέλεσε φάουλ λίγο έξω από την περιοχή, αλλά η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι. Όμως αυτός που μίλησε τελευταίος ήταν ο Χασάν που σκόραρε στο 88′, μόλις 8 λεπτά μετά την είσοδό του στο ματς, και έδωσε τη μεγάλη πρόκριση στον Ολυμπιακό.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Αϊντχόφεν: Εμβογκό, Φεργκέβερ, Μποσκάγκλι, Τέζε, Ντάμφρις, Ροσάριο, Γκέτσε (Μάουρο Τζούνιορ 90′), Τόμας (Βέρτεσεν 90′), Μαξ, Ζάχαβι, Μάλεν.

Ολυμπιακός: Σα, Λαλά (Ανδρούτσος 80′), Σεμέδο, Μπα, Ρέαμπτσιουκ, Καμαρά, Εμβιλά, Μπουχαλάκης (Φορτούνης 46′), Μπρούμα (Χασάν 80′), Βαλμπουενά (Μασούρας 46′), Ελ Αραμπί.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments