Ελλάδα

Φώτης Σεργουλόπουλος: «Ο Αλέξης Κούγιας είναι όπως ένας ανεμιστήρας με περιττώματα»

Φώτης Σεργουλόπουλος: «Ο Αλέξης Κούγιας είναι όπως ένας ανεμιστήρας με περιττώματα»
Φώτης Σεργουλόπουλος: Δριμεία επίθεση κατά του Αλέξη Κούγια από τον παρουσιαστή και ηθοποιό.

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος ξέσπασε κατά του Αλέξη Κούγια με τη γραμμή υπεράσπισης και όσα δηλώνει για την υπόθεση Λιγνάδη. Εμφανώς οργισμένος από τις δηλώσεις του γνωστού ποινικολόγου στις οποίες χαρακτήρισε “επαγγελματίες ομοφυλόφιλους” τους καταγγέλλοντες, ο παρουσιαστής προχώρησε σε μια ιδιαίτερα αιχμηρή ανάρτηση.

«Ο Αλέξης Κούγιας είναι όπως ένας ανεμιστήρας με περιττώματα. Όταν τα βάλεις μπρος θα λερώσει όποιον βρεθεί μπροστά του», έγραψε ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

Σάλος με τον Αλέξη Κούγια

Υπενθυμίζουμε ότι ο Αλέξης Κούγιας, απευθυνόμενος σε κανάλια, κάμερες και μικρόφωνα, χρησιμοποίησε χυδαίες εκφράσεις περί “επαγγελματιών ομοφυλόφιλων” και “εμμονικής και αναξιόπιστης μάρτυρος” που προκαλούν την κοινή γνώμη, η οποία συγκλονισμένη παρακολουθεί τα όσα έρχονται στο φως σχετικά την υπόθεση Λιγνάδη και τη σκοτεινή δράση του.

Στην προσπάθεια του Αλέξη Κούγια να αποδομήσει τους κατήγορους, προβαίνει σε εξοργιστικά και παντελώς άσχετα με την υπόθεση σχόλια για τις σεξουαλικές προτιμήσεις των φερόμενων ως θυμάτων, αρνούμενος επιμελώς να αναφερθεί στο γεγονός ότι οι κακουργηματικές πράξεις που καταγγέλλονται αφορούν σε ανήλικα θύματα.

Υπενθυμίζουμε πως οι δηλώσεις του συνηγόρου του Δημήτρη Λιγνάδη προκάλεσε την έντονη αντίδραση και του Γρηγόρης Βαλλιανάτου, ο οποίος ξέσπασε με ανάρτηση στο προφίλ του στο Facebook, γράφοντας μεταξύ άλλων πως:

“Η αναφορά του δικηγόρου Αθηνών Αλέξη Κούγια, σε ομοφυλόφιλους επαγγελματίες είναι απαράδεκτη. Είναι η πολλοστή ομοφοβική αναφορά του ίδιου μετά τα εγκαίνια της σειράς ομοφοβικών δηλώσεων πριν 15 χρόνια όταν με αφορμή το παραδικαστικό κύκλωμα είχε δηλώσει, “Ομοφυλόφιλοι δικηγόροι και επίορκοι δικαστές λυμαίνονται την Δικαιοσύνη” σε εφημερίδα των Αθηνών.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments