Lifestyle

Ανθή Βούλγαρη: Πέρασαν τρία χρόνια από το χειρουργείο – Σημαντικό ότι ο σύζυγός μου ήταν βράχος

Ανθή Βούλγαρη: Πέρασαν τρία χρόνια από το χειρουργείο – Σημαντικό ότι ο σύζυγός μου ήταν βράχος
Ανθή Βούλγαρη: Έκανε μια μικρή αναφορά στην πολύ σημαντική επέμβαση που είχε κάνει πριν από κάποια χρόνια.

Η γνωστή δημοσιογράφος Ανθή Βούλγαρη ήταν καλεσμένη στη βραδινή τηλεοπτική εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου το βράδυ της Τετάρτης 24 Φεβρουαρίου στο «The 2Night Show», όπου και μίλησε πέρα από την επαγγελματική της πορεία και για την προσωπική.

Μεταξύ άλλων λοιπόν, η Ανθή Βούλγαρη έκανε μια μικρή αναφορά στην πολύ σημαντική επέμβαση που είχε κάνει πριν από κάποια χρόνια καθώς είχε διαγνωσθεί με όγκο ενώ μίλησε και για την γνωριμία της με τον σύζυγό της, Κώστα.

«Πέρασαν τρία χρόνια από το χειρουργείο. Τώρα είμαι καλά στην υγεία μου και πέρασε. Ο Κώστας ήταν βράχος κι αυτό ήταν πολύ σημαντικό για εμένα. Ήταν σημάδι όλο αυτό. Δεν ήμαστε και πολύ καιρό μαζί, ούτε και παντρεμένοι. Θα μπορούσε να είχε λακίσει και ίσως δικαιολογημένα», τόνισε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος, αναφερόμενη και στη στήριξη του συζύγου της.

Στη συνέχεια, η Ανθή Βούλγαρη μίλησε για τη γνωριμία τους, λέγοντας πως τον γνώρισε σε τηλεοπτικό πλατό καθώς είχε πάει για ένα γύρισμα με τον Πέτρο Ιακωβίδη και έπαιζε ντραμς, με τον τραγουδιστή να τους παντρεύει.

«Έκανα παραδοσιακό γάμο. Παντρεύτηκα στο Πήλιο. Τον σύζυγό μου τον βρήκα στο πλατό. Είχαν έρθει για γύρισμα για ένα Χριστουγεννιάτικο αφιέρωμα. Τότε δούλευα για την Κατερίνα Καινούργιου. Ο Πέτρος είναι κολλητός του Κώστα και μας πάντρεψε κιόλας. Είναι παιδικοί φίλοι. Εγώ τους έβγαζα φωτογραφίες και κάποια στιγμή του είπα πόσο ωραία ζακέτα φοράει. Μετά τον ρώτησα αν μπορώ να παίξω λίγο ντραμς και μου απάντησε όχι. Εκεί κόλλησα».

Σημειώνεται πως ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έρχεται «στους δέκτες μας, έχοντας στη συντροφιά του ξεχωριστούς καλεσμένους που είναι έτοιμοι να του αποκαλύψουν τις πιο κρυφές πτυχές της προσωπικότητάς τους, μέσα από ανατρεπτικές συνεντεύξεις που θα συζητηθούν».

Με τον δικό του μοναδικό τρόπο, ο γνωστός παρουσιαστής «ξεκλειδώνει τα συναισθήματά τους, τους κάνει να γελάσουν, να συγκινηθούν και να «ντύσουν» τα βράδια μας με τις δικές τους ιστορίες». Μάλιστα, στην παρέα του Γρηγόρη είναι φέτος και οι «Σφήκες»: η Χρύσα Κατσαρίνη, η Super Κική και η Φελίσια Τσαλαπάτη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments