Lifestyle

Lady Gaga: Πυροβόλησαν τον βοηθό της και άρπαξαν τα σκυλιά της – Η υπέρογκη αμοιβή που δίνει

Lady Gaga: Πυροβόλησαν τον βοηθό της και άρπαξαν τα σκυλιά της – Η υπέρογκη αμοιβή που δίνει
Lady Gaga: Ο άνθρωπος που είχε αναλάβει τη φροντίδα των σκύλων τα έβγαλε βόλτα όταν δέχτηκε τον πυροβολισμό.

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια και μουσικός Lady Gaga προσέφερε αμοιβή ύψους 500.000 δολαρίων για να της επιστρέψουν τα δύο σκυλάκια της, τον Κότζι και τον Γκούσταβ, τα οποία κλάπηκαν στο Χόλιγουντ. Σύμφωνα με ό,τι ανέφερε μια πηγή, ο άνθρωπος που τα έβγαζε βόλτα δέχτηκε πυροβολισμούς και νοσηλεύεται με τη γνωστή καλλιτέχνιδα να προσφέρει μισό εκατομμύριο δολάρια για τα της επιστρέψουν τα δύο σκυλάκια της.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η Lady Gaga βρισκόταν στην Ιταλία και πιο συγκεκριμένα, στη Ρώμη για τα γυρίσματα μιας ταινίας. Τα τρία γαλλικά μπουλντόγκ της παρέμειναν στο Χόλιγουντ, σύμφωνα με την εφημερίδα Daily Mail. Ο άνθρωπος που είχε αναλάβει τη φροντίδα των σκύλων τα έβγαλε βόλτα το βράδυ της Τετάρτης, όταν δέχτηκε τον πυροβολισμό. Το τρίτο σκυλάκι, η Μις Έιζια, το έσκασε και το ξαναβρήκαν λίγο αργότερα.

Από τη μεριά τους η αστυνομία και πιο συγκεκριμένα, ο αξιωματικός Ντρέικ Μάντισον από το Λος Άντζελες είπε ότι λίγα λεπτά πριν από τις 22.00 το βράδυ εκείνης της ημέρας, ένας άνδρας οπλισμένος με ημιαυτόματο όπλο πυροβόλησε τον βοηθό της Lady Gaga, έναν άνδρα ηλικίας περίπου 30 ετών, και διέφυγε με ένα λευκό όχημα, αφού έκλεψε τα δύο σκυλάκια. Το θύμα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο και η κατάστασή του είναι άγνωστη.

Μια ακτιβίστρια που έχει δεχτεί πολλή κριτική

Σημειώνεται πως το περιοδικό «Time» έβαλε τη Lady Gaga στη λίστα των 100 Fashion Icons όλων των εποχών, τονίζοντας ότι «είναι εξίσου γνωστή για το εξωφρενικό στυλ της, όπως και για τις επιτυχίες της. Έχει ρούχα από πλαστικές φυσαλίδες, Kermit the Frog κούκλες και ωμό κρέας». Θυμίζουμε πως η Lady Gaga φορούσε ένα φόρεμα από ακατέργαστο βόειο κρέας στα βραβεία μουσικής βίντεο MTV του 2010, το οποίο συμπληρώθηκε με μπότες, ένα πορτοφόλι και ένα καπέλο επίσης φτιαγμένο από ωμό βόειο κρέας.

Και παρότι μεγάλοι οίκο μόδας αναγνώρισαν τη μοναδικότητα του φορέματος και η Vogue τη χαρακτήρισε ως έναν από τους καλύτερα ντυμένους ανθρώπους το 2010, προσέλκυσε την προσοχή των παγκόσμιων μέσων ενημέρωσης με την οργάνωση για τα δικαιώματα των ζώων PETA να το βρίσκει εξαιρετικά προσβλητικό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments