Lifestyle

Έλενα Κρεμλίδου – Η ατάκα της για τα προσόντα των έγχρωμων ανδρών

Έλενα Κρεμλίδου – Η ατάκα της για τα προσόντα των έγχρωμων ανδρών
Τα σχόλια της Έλενας Κρεμλίδου για φερόμενα ροζ βίντεο της, αλλά και για τα προσόντα των έγχρωμων ανδρών.

Η Έλενα Κρεμλίδου δέχτηκε να μπει στο Survivor και παρά το γεγονός ότι κάποιοι την είχαν ξεγραμμένη από νωρίς εκείνη έδειξε ότι είναι σκληρό καρύδι. Με το πείσμα της και την αυταπάρνηση που έδειξε σε πολλές μονομαχίες που έδωσε, κατάφερε να φέρει νίκες στην ομάδα της. Ωστόσο από ένα σημείο και μετά τα πράγματα άρχισαν να σκουραίνουν. Το σώμα της άρχισε να την προδίδει και τα προβλήματα υγείας δεν της επέτρεπαν να αγωνιστεί.

Είναι χαρακτηριστικό ότι χρειάστηκε να μείνει για αρκετές ημέρες στο νοσοκομείο και όταν επέστρεψε στην παραλία κατέρρευσε και πάλι. Σημαντικό ρόλο στο να βαρύνει η ατμόσφαιρα για την Έλενα έπαιξε το γεγονός ότι άρχισε να έχει και άσχημες σχέσεις με ορισμένους συμπαίκτες της εξαιτίας των επιλογών της στις ψηφοφορίες. Η γνωστή Instagramer έχει αποχωρήσει από το παιχνίδι και ήδη βρίσκεται στην Ελλάδα προσπαθώντας να μπει ξανά σε κανονικούς ρυθμούς ζωής.

Το γεγονός ότι αρκετός κόσμος δεν είδε με καλό μάτι τις επιλογές της δεν δείχνει να την απασχολεί καθόλου. Άλλωστε η ίδια έχει συνηθίσει να βρίσκεται στο επίκεντρο του σχολιασμού. Πριν από λίγο καιρό και όταν κυκλοφορούσαν πολλά βίντεο ερωτικού περιεχομένου η ίδια είχε τονίσει πως παρά τις φήμες που υπάρχουν δεν έχει γυρίσει κανένα τέτοιο βίντεο και όσα κυκλοφορούν είναι ψεύτικα.

Οι έγχρωμοι άνδρες έχουν προσόντα

“Δεν έχω απαγορευμένες φωτογραφίες ή βίντεο μου στο κινητό μου. Και αυτά που βλέπω κατά καιρούς να κυκλοφορούνε στο διαδίκτυο… Σόρρυ παιδάκια, δεν είμαι εγώ, σας το χαλάω. Λυπάμαι” είπε χαρακτηριστικά η Έλενα Κρεμλίδου. Αναφερόμενη στην συνεργασία της με τον SNIK τόνισε ότι παρά τα unfollow θα το έκανε ξανά. ” θα ξαναέπαιζα σε βίντεο κλιπ του Snik, αν με πλήρωνε καλύτερα”, ήταν τα λόγια της.

Όσο για το αν ισχύουν οι φήμες ότι οι έγχρωμοι άνδρες διαθέτουν πιο πλούσια “χαρίσματα” η Έλενα Κρεμλίδου απάντησε λακωνικά: “Σχεδόν ναι”. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο παρελθόν είχε σχέση με τον μπασκετμπολίστα Όμπι Τρότερ, που έχει παίξει σε ελληνικές ομάδες, ενώ στο παρελθόν το όνομα της έχει συνδεθεί και με άλλους αθλητές.

Τέλος αναφορικά με την απιστία σε μια σχέση η Έλενα Κρεμλίδου τόνισε ότι γνωρίζει σίγουρα ότι την έχουν απατήσει μια φορά. Μάλιστα αποκάλυψε ότι η ίδια το ξεπλήρωσε με το ίδιο νόμισμα. Χαρακτηριστικά δήλωσε ότι: “Από όσο ξέρω με έχουν απατήσει μία φορά σίγουρα. Τον πλήρωσα με το ίδιο νόμισμα, τον απάτησα και εγώ”

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments