Ελλάδα

Γιώργος Τράγκας: Έξαλλος – Άντε γ@μησου ρε μ@λ@κα

Γιώργος Τράγκας: Έξαλλος – Άντε γ@μησου ρε μ@λ@κα
Γιώργος Τράγκας: Η ανακοίνωση ότι αποκτά κόμμα, δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη.

Από την ημέρα που ο Έλληνας δημοσιογράφος και παρουσιαστής εκπομπών τόσο στην τηλεόραση όσο και το ραδιόφωνο Γιώργος Τράγκας ανακοίνωσε ότι στήνει το δικό του κόμμα, έχει ταράξει τα… νερά της ελληνικής πολιτικής σκηνής. Και οι Ράδιο Αρβύλα, δεν γινόταν να μην σχολιάσουν την εξέλιξη αυτή με ένα σατιρικό σποτ για το νέο κόμματος που σαρώνει.

Πρόκειται για ένα κόμμα το οποίο έρχεται να προστεθεί στο πολιτικό σκηνικό και από ό, τι φαίνεται θα έχει στην ηγεσία του τον γνωστό δημοσιογράφο, Γιώργο Τράγκα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δημοσιογράφος έχει κατασταλάξει στην απόφασή του για την ίδρυση νέου πολιτικού φορέα από τις αρχές του μήνα και μάλιστα, λίγες ημέρες πριν, ο Γιώργος Τράγκας ανακοίνωσε τον νέο πολιτικό σχηματισμό, ενώ φιλοδοξεί ότι θα αντλήσει ψήφους από τη «δεξαμενή» ψηφοφόρων της Νέας Δημοκρατίας, οι οποίοι δεν είναι ευχαριστημένοι με τις κινήσεις της παρούσας κυβέρνησης.

Τις τελευταίες εβδομάδες εξάλλου, κυκλοφορούσαν σενάρια για ένα νέο κομματικό σχηματισμό που θα έχει πατριωτικά και αντισυστημικά στοιχεία, τοποθετούμενο στον πολιτικό χάρτη στην περιοχή από τη λεγόμενη λαϊκή Δεξιά έως τις παρυφές της Κεντροαριστεράς και συγκεκριμένα το πρώην «πατριωτικό ΠΑΣΟΚ». Επιπλέον, οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι «μπροστάρηδες» στο νέο εγχείρημα θεωρούν ότι υπάρχει κενό σε αυτόν τον πολιτικό χώρο. Το νέο κόμμα θα βάζει μπροστά τα εθνικά θέματα, όπως είναι οι εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά, αλλά και την οικονομική κατάσταση που συνοδεύει την πανδημία του κορωνοϊού.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, τα ζητήματα αυτά απασχολούν αρκετούς πολίτες που είχαν ψηφίσει τη Νέα Δημοκρατία, αλλά αναζητούν πλέον άλλη πολιτική στέγη. Ποιο κόμμα έχουν ως παράδειγμα οι ιθύνοντες του νέου εγχειρήματος; Αυτό δεν είναι άλλο από το ιταλικό «Κίνημα Πέντε Αστέρων» του Μπέπε Γκρίλο, το οποίο διαδραματίζει κεντρικό ρόλο στην ιταλική πολιτική σκηνή. Πάντως, αυτή του η απόφαση τον έφερε αντιμέτωπο με μια δυσάρεστη έκπληξη στην αρχή καθώς κατόπιν σχετικής εντολής από τον Κυριάκο Βελόπουλο, διεκόπη η πρωινή εκπομπή του που αναμετέδιδε εδώ και καιρό το Focus FM. Ωστόσο, εκείνος δεν… μάσησε και βγήκε ξανά στον αέρα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments