Ελλάδα

Συνελήφθη ο Θέμης Αδαμαντίδης

Συνελήφθη ο Θέμης Αδαμαντίδης
Θέμης Αδαμαντίδης: Και δεν είναι ο μόνος που συνελήφθη.

Συνελήφθη ο Θέμης Αδαμαντίδης, ο Έλληνας τραγουδιστής του λαϊκού και ελαφρολαϊκού ρεπερτορίου, καθώς φαίνεται, σύμφωνα με πληροφορίες από το in και με επιφύλαξη, πως ήταν ανάμεσα στους συλληφθέντες στην παράνομη χαρτοπαικτική λέσχη στην Κυψέλη.

Πιο συγκεκριμένα, καταγγελία δέχθηκαν οι αρχές για τη λειτουργία παράνομης χαρτοπαικτικής λέσχης στην Κυψέλη, με τους άνδρες από την Ασφάλεια της περιοχής να πιάνουν «λαβράκι» στην έφοδο που πραγματοποίησαν στην εν λόγω λέσχη. Ο υπεύθυνος μάλιστα, της παράνομης χαρτοπαικτικής λέσχης συνελήφθη και κλήθηκε να πληρώσει πρόστιμο ενώ χρηματική τιμωρία ύψους 300 ευρώ επιβλήθηκε και στους χαρτοπαίκτες που ήταν εκεί.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από το ρεπορτάζ του Mega, εκεί οι αστυνομικοί εντόπισαν συνολικά σχεδόν είκοσι άτομα να παίζουν παράνομα χαρτιά, χωρίς μάλιστα να παίρνουν κανένα προστατευτικό μέτρο για τον κορωνοϊό, παρά το lockdown στην Αττική που ισχύει στο λεκανοπέδιο. Και όπως αναφέρθηκε, ανάμεσα στους χαρτοπαίκτες ήταν και ένας πασίγνωστος λαϊκός τραγουδιστής.

Έπειτα λοιπόν, από την πληροφορία για τη λειτουργία παράνομης χαρτοπαιχτικής λέσχης που είχε η υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών και το Τμήμα Ασφαλείας Κυψέλης, σε μονοκατοικία στο κέντρο της Αθήνας, εντοπίσθηκαν 18 άτομα, εκ των οποίων 17 χαρτοπαίχτες στα τραπέζια και ο ιδιοκτήτης της παράνομης λέσχης.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της αστυνομίας η οποία αναφέρει τα εξής:

«Συνελήφθησαν, στην Κυψέλη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και του Τμήματος Ασφαλείας Κυψέλης, (18) άτομα εντός καταστήματος που διεξάγονταν απαγορευμένα τυχερά παίγνια. Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου περί ρύθμισης της αγοράς παιγνίων και παραβίαση μέτρων για την πρόληψη ασθενειών, ενώ σε βάρος του υπεύθυνου του καταστήματος και για παράβαση του Νόμου περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα. Κατά τη διάρκεια του αστυνομικού ελέγχου στο κατάστημα, βρέθηκαν:

  • (17) ηλεκτρονικοί υπολογιστές με λογισμικό διεξαγωγής του τυχερού παιχνιδιού «φρουτάκια»,
  • (4) ηλεκτρονικοί υπολογιστές με λογισμικό διεξαγωγής του τυχερού παιχνιδιού «ρουλέτα»,
  • (5) παιγνιομηχανήματα με λογισμικό διεξαγωγής του τυχερού παιχνιδιού «φρουτάκια»,
  • ηλεκτρονικός υπολογιστής «server».

Επιπλέον τόσο στον εσωτερικό όσο και στον εξωτερικό χώρο του καταστήματος, ήταν εγκατεστημένες (5) κάμερες επιτήρησης χώρων, η εικόνα των οποίων μεταδίδονταν σε οθόνη έτερου ηλεκτρονικού υπολογιστή. Κατασχέθηκαν (23) σκληροί δίσκοι των ανωτέρω υπολογιστών και (5) κάμερες επιτήρησης χώρων. Επιπρόσθετα, σε άπαντες επιβλήθηκε το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο για παραβίαση των μέτρων διασποράς του κορωνοϊού».

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments