Ελλάδα

Γιώργος Τράγκας: Όταν αποκάλυψε ότι είχε σχέση με την ωραιότερη γυναίκα στην Ελλάδα

Γιώργος Τράγκας: Όταν αποκάλυψε ότι είχε σχέση με την ωραιότερη γυναίκα στην Ελλάδα
Γιώργος Τράγκας: Ενδιαφέρον παρουσιάζει και η προσωπική του ζωή.

Ένα από τα πρόσωπα των ημερών είναι, αδιαμφισβήτητα, ο Έλληνας δημοσιογράφος και παρουσιαστής εκπομπών τόσο στην τηλεόραση όσο και στο ραδιόφωνο Γιώργος Τράγκας. Και όσο ενδιαφέρον και αν παρουσιάζει η επαγγελματική του πορεία, άλλο τόσο έχει και η προσωπική του ζωή, όπως είχε αποκαλύψει και ο ίδιος πριν από αρκετό καιρό.

Πιο συγκεκριμένα, σε συνέντευξη που είχε δώσει στο «ΕΓΩ! Weekly» και τον Γιάννη Βίτσα ο Γιώργος Τράγκας, είχε φανερώσει ότι είχε σχέση στο παρελθόν με την ωραιότερη γυναίκα της Ελλάδας, με τον πασίγνωστο δημοσιογράφο να είναι πιο αποκαλυπτικός από ποτέ, αναφερόμενος, εκτός από το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει εδώ και πολλά χρόνια, και στην προσωπική του ζωή.

Και όπως απεδείχθη, οι αποκαλύψεις ήταν «καυτές», αφού μεταξύ άλλων ο Γιώργος Τράγκας είχε δηλώσει ότι έζησε μεγάλο έρωτα με διάσημη και πανέμορφη Ελληνίδα. Για την ακρίβεια, με την ωραιότερη Ελληνίδα που κυκλοφορούσε την εποχή εκείνη, αν και εννοείται ότι δεν έδωσε το όνομά της, αν και είχε αποκαλύψει κάποια στοιχεία.

Στην ερώτηση του δημοσιογράφου λοιπόν, αν έχει κάνει σεξ με Ελληνίδες πολιτικούς, ο Γιώργος Τράγκας, είχε αναφέρει το εξής: «Όχι. Είχα επαφές με μερικές διάσημες ηθοποιούς, όχι πολλές όμως. Κάποτε είχα στα κρυφά σχέση με την ωραιότερη γυναίκα που κυκλοφορούσε στην Ελλάδα, είχε κάνει τότε περίπου διακόσια εξώφυλλα. Ήμαστε πολύ ερωτευμένοι. Δεν έχω πάει με πολιτικό».

Και ο Γιώργος Τράγκας είχε συνεχίσει: «Δεν ξέρω γιατί. Δεν είχα παρτίδες με επώνυμες. Δεν κυνηγούσα μοντέλα. Μου προέκυψαν μία δύο, αλλά δεν έπασχα από… επωνυμίτιδα στις σχέσεις μου. Εγώ πήγαινα με απλές κοπέλες, του λαού. Από παιδί έχω κάνει παρέα με νοσοκόμες, καθαρίστριες και ό,τι άλλο θες». Πάντως, είχε μιλήσει και για την πρώτη φορά που είχε σεξουαλική επαφή. «Ήμουν παχουλός. Όταν με είδε η κυρία, μου είπε να ανεβώ στο πατάρι και να τα βγάλω όλα. Είχα νευρικότητα. Ήταν πολύ ωραία η κοπέλα, πολύ αδύνατη, σαν φίδι, την έχω ακόμη στο μυαλό μου. Ήμαστε αξιοπρεπείς αλήτες. Κάναμε τις σουλάτσες μας. Ήταν μια άλλη εποχή».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments