Lifestyle

Μαρία Λέκα: Εντυπωσιάζει διαθέτοντας τέλειες αναλογίες μοντέλου

Μαρία Λέκα: Εντυπωσιάζει διαθέτοντας τέλειες αναλογίες μοντέλου
Μαρία Λέκα: Η μελαχρινή καλλονή που συγκεντρώνει πάνω της όλο το ενδιαφέρον.

Η Μάρια Λέκα είναι μία από τις πολλές παίκτριες που δήλωσαν συμμετοχή στο fashion παιχνίδι του ΣΚΑΙ «My Style Rocks» και κατάφερε να ξεχωρίσει με την ασύλληπτη ομορφιά της και την ακαταμάχητη εξωτερική της εμφάνιση. Σύμφωνα με το βιογραφικό της, έχει μεγαλώσει στη Ζάκυνθο και έχει σπουδές στη Διοίκηση Επιχειρήσεων. Από μικρή ηλικία ασχολήθηκε με τη μόδα και το στιλ, πειράζοντας σε πρώτη φάση με την ντουλάπα της μαμά της και κοιτώντας περιοδικά.

Ένα από τα ελάττωμά της, από ό,τι έχει εκφράσει η ίδια, είναι πως δεν έχει υπομονή ενώ το ότι είναι πεισματάρα, είναι ένα ακόμα χαρακτηριστικό της. Και επειδή είναι fashion girl, στο My Style Rocks αποφάσισε να μπει γιατί αγαπάει τη μόδα, την τηλεόραση, αλλά και την αναγνωρισιμότητα, και το τηλεοπτικό παιχνίδι μόδας τής προσέφερε όλα αυτά. Η Ιταλίδα σχεδιάστρια μόδας και επιχειρηματίας, διευθύνων σύμβουλος του οίκου Βερσάτσε και αδελφή του σχεδιαστή μόδας και ιδρυτή του οίκου, Τζιάνι Βερσάτσε, Ντονατέλα είναι η αγαπημένη της σχεδιάστρια διότι έχει κάνει τα πάντα στο χώρο της μόδας.

Το νεαρό μελαχρινό κορίτσι με τις αναλογίες μοντέλου ξέρει ότι «χωρίς σπουδές δεν πας πουθενά» και για αυτό, σύμφωνα με τις πληροφορίες από το βιογραφικό της στην ανακοίνωση του ΣΚΑΙ για το My Style Rocks που δημοσιεύθηκε λίγες μόλις ημέρες πριν την πρεμιέρα του ριάλιτι, φρόντιζε να δουλεύει τα βράδια στη Λάρισα, όπου και σπούδαζε, για να μην επιβαρύνει την οικογένειά της.

Η Μαρία Λέκα είναι πάντως, πολύ εντυπωσιακή, με ύψος 174 εκατοστά του, και τις περισσότερες φορές οι φωτογραφίες που αναρτά στο προσωπικό και επίσημο προφίλ της στο Instagram, είναι απλά υπέροχες. Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks μάλιστα, διαθέτει ένα πολύ πετυχημένο προφίλ στο λατρεμένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης των celebrities με σχεδόν 250 χιλιάδες followers. Πάντως, και πριν καν ξεκινήσει το παιχνίδι, η Μαρία Λέκα είχε καταφέρει να συγκεντρώσει πάνω της όλο το ενδιαφέρον. Και είναι λογικό καθώς διαθέτει σαγηνευτικό βλέμμα, που από ό,τι, φαίνεται αναστατώνει ενώ και ο φωτογραφικός φακός τη λατρεύει.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments