Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για τη Δευτέρα [01/03/21]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για τη Δευτέρα [01/03/21]
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, τη Δευτέρα [01/03/21].

Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, τη Δευτέρα [01/03/21].

Κριός

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι θα πρέπει να είστε λίγο πιο προσεκτικοί πριν ριχτείτε ολόψυχα σε οποιαδήποτε σχέση. Μπορεί να είναι δύσκολο να κατανοήσετε τα σημάδια ή να παρανοήσετε αυτά που λαμβάνετε. Απολαύστε την ρομαντική διάθεση της μέρας, αλλά κρατήστε τα πόδια σας σταθερά στο έδαφος.

Ταύρος

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό φέρνει μια παραπλανητική αίσθηση. Δεν είναι ότι σκοπεύετε να μην εμπιστευθείτε ένα συγκεκριμένο άτομο όταν σας αποκαλύπτει το πώς αισθάνεται, απλά κάτι δεν σας φαίνεται αληθινό, χωρίς όμως να μπορείτε να προσδιορίσετε τι συμβαίνει. Προς το παρόν, καλό θα ήταν να ακολουθήσετε τη διαίσθησή σας.

Δίδυμοι

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να ενδώσετε στον έρωτα των ονείρων σας. Και ενώ ένα συγκεκριμένο άτομο μπορεί να φαίνεται ότι είναι ο ιδανικός σύντροφος, ίσως θα ήταν καλό να ακολουθήσετε μια πιο προσγειωμένη προσέγγιση και να μην παρασυρθείτε. Απολαύστε τις υπέροχες στιγμές που περνάτε μαζί, αλλά να έχετε στο πίσω μέρος του μυαλού σας ότι τα πράγματα θα μπορούσαν να αλλάξουν.

Καρκίνος

Καλό θα ήταν σήμερα να αντιμετωπίσετε οποιεσδήποτε ρομαντικές προσκλήσεις με επιφύλαξη. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να απολαύσετε τον έρωτα, αλλά να έχετε μια πιο ρεαλιστική προσέγγιση για το μέλλον της εκάστοτε σχέσης. Μερικές φορές τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται και πολλά θα μπορούσαν να αλλάξουν σε λίγες μέρες.

Λέων

Η ενέργεια της σημερινής μέρας σας δίνει την ευκαιρία να δημιουργήσετε μια υπέροχη ρομαντική ατμόσφαιρα και να εντυπωσιάσετε τον/την αγαπημένο/η σας. Καθώς γνωρίζετε ήδη πολύ καλά ο ένας τον άλλον, δεν χρειάζεται να προσπαθήσετε πολύ ή να προσποιηθείτε. Μπορείτε να είστε ο εαυτός σας, γνωρίζοντας με ασφάλεια ότι σας αγαπά όπως είστε.

Παρθένος

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι η τρέχουσα σχέση σας χρειάζεται λίγη ανανέωση. Οτιδήποτε μπορείτε να κάνετε για να αναπαράγετε αυτή την αίσθηση χαλαρότητας και δεκτικότητας που είχατε στην αρχή, θα κάνει θαύματα. Δοκιμάστε να κάνετε κάτι εντελώς διαφορετικό από οτιδήποτε έχετε κάνει μέχρι τώρα και ερωτευτείτε ξανά από την αρχή.

Ζυγός

Ίσως τον τελευταίο καιρό περνάτε μια φάση πειραματισμού στην ερωτική σας ζωή. Το τρέχον πλανητικό σκηνικό υποδηλώνει ότι αυτό θα συνεχιστεί και σήμερα, καθώς φαίνεται ότι δεν μπορείτε να αποφασίσετε με ποιον/ποια από όλους/όλες τους/τις θαυμαστές/θαυμάστριές σας θα περάσετε περισσότερο χρόνο. Επί του παρόντος, συνεχίστε με την ίδια χαλαρή διάθεση.

Σκορπιός

Η ενέργεια της σημερινής μέρας σας δίνει κάθε δυνατότητα να προσελκύσετε το κατάλληλο άτομο, αρκεί να είστε ανοιχτοί για να εκμεταλλευτείτε μια συγκεκριμένη ευκαιρία μόλις παρουσιαστεί. Μπορεί να ελπίζατε για μια συνάντηση ή μια συζήτηση μαζί του/της. Αυτό θα συμβεί, αλλά θα πρέπει να ενεργήσετε γρήγορα.

Τοξότης

Εάν αισθάνεστε την ανάγκη για λίγο ενθουσιασμό σήμερα, ίσως θα ήταν καλύτερα να πάρετε αποστάσεις από τον/την σύντροφό σας και να περάσετε λίγο χρόνο μόνοι. Με αυτόν τον τρόπο θα έρθετε ξανά σε επαφή με την εσωτερική σας χαρά και θα αναζωογονήσετε τον δεσμό σας.

Αιγόκερως

Η τροπή που θα πάρουν τα γεγονότα σήμερα θα σας εκπλήξει. Μια απροσδόκητη συνάντηση θα φέρει νέα πνοή στην ερωτική σας ζωή. Μπορεί το εν λόγω άτομο να είναι ξεχωριστό με περισσότερους από έναν τρόπους, αλλά το ίδιο συμβαίνει και με εσάς. Θα κάνετε ένα υπέροχο ζευγάρι!

Υδροχόος

Αν σήμερα πρόκειται να βγείτε ραντεβού με τον/την αγαπημένο/η σας, να περιμένετε το απροσδόκητο. Το τρέχον πλανητικό σκηνικό δείχνει ότι θα μπορούσε να συμβεί κυριολεκτικά το οτιδήποτε. Στην πραγματικότητα, αυτό που θα εξελιχθεί θα φωτίσει ευχάριστα την περίσταση και θα σας φέρει κοντά με μερικούς νέους και ξεχωριστούς ανθρώπους. Αυτό θα μπορούσε να είναι μόνο το τονωτικό που χρειάζεται η ερωτική σας ζωή.

Ιχθύες

Η ενέργεια της σημερινής μέρας σας δίνει την ευκαιρία να βγείτε από την πεπατημένη και να κάνετε τρέλες. Πειραματιστείτε σε όλους τους τομείς της ζωής σας και κυρίως στον ερωτικό. Μόνο έτσι θα επιφέρετε μια θετική αλλαγή στην ερωτική σας ζωή. Αλλάξτε το στυλ σας, το ντύσιμό σας, καθώς και την προσέγγισή σας. Σκεφτείτε τι είναι αυτό που σας εμπόδιζε μέχρι τώρα. Ήρθε η ώρα να κάνετε την επανάστασή σας.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments